Hirdetés
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 11 - népalma
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
MaCS_70
üzenetére
"De mivel igény van rá, gyártják."
Az írásod elejével egyetértek, de az idézett mondattal nem. Szerintem marhára nem az igény szülte ezeket a nyomi stick-eket, hanem a divat ill. az hogy valami mást vagy újat mutassanak. Hosszasan lehetne sorolni - pl. a telefonok esetén - hogy mik azok a változtatások, amikre abszolút nem volt igény, de jöttek, aztán - legfőképp alternatíva híján - maradtak.
Utóbbi két szót azért emeltem ki, mert alig-alig van már klasszikus TV-box jó néhány gyártó termékpalettáján. Pedig mi is az előnye a stick-nek? Semmi, de tényleg.#9495 Zsolt!!
" ... gondolkodom én is egy wifi 6 os routeren ... " - csak a stick miatt ne vegyél 6-os router-t, mivel a stick azt úgysem támogatja. Elég lesz az 5-ös is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Airpods 3 új pods-ok!
- SAMSUNG (SP-LSP7TFAXXH) 120" DLP LÉZER TV ! MAX 300CM !!!! AKCIÓ!
- Tarr Béla A Curson Collection Blu-ray díszdoboz eladó! Új
- SZINTE ÚJ Corsair HS60 Pro Surround Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- BONTATLAN! Samsung Q800F 5.1.2 ( HW-Q800F/EN 5.1.2) hangprojektor/soundbar/hangszóró
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Asus GT730 SL 2GB videokártya
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest