- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fall-N
veterán
válasz
Dilikutya #1526 üzenetére
13-16ezer Ft között láttam a Samsung Fit 2-t. Annyit megér, ha valakinek részletesebb sportolási adatok kellenek. Például volt logouton egy úszás teszt, amiben a Huami eszközök elvéreztek. Engem nem érdekel, így maradtam a Xiaomi ökoszisztémánál. Mi Band 6-om van, Mi Box S, Xiaomi AX1800 router, Poco X3 Pro telefon, így egyértelmű, hogy inkább márkán belül maradtam. Viszont okosotthonba nem kellenek a cuccaik, ott Sonoff nálam minden.
-
Fall-N
veterán
válasz
mrThomi #1506 üzenetére
Telefonnal lehet gond. Eddig akárhány telefonon volt fent mindig stabilan működött. Zökkenőmentesen álltam át a Band 4 -> Band 5 -> Band 6 cseréjekor is. Mi Fittel és a Xiaomi Wearrel is jól működik jelenleg a Band 6-om. Asszony használja jelenleg a Band 5-öt, neki sincs semmi problémája.
Band 6 vétele előtt gondolkodtam a Honor/Huawei Band 6-on is, de mivel meg voltam elégedve eddig is a márkával maradt a Band 6.
-
Fall-N
veterán
Ha már üzemidő, akkor egyáltalán nem rosszabb a Band 6 sem, mint az elődje. Egyébként nekem megérte váltani. Csak már el kéne adni az ötöst.
-
Fall-N
veterán
Én meg cseréltem Band 6-ra és teljesen jó. A Xiaomi Wear is jobban bejön. Egyáltalán nem bántam meg és nem hiányzik a home/back gomb sem. Az üzemidő sem rosszabb.
-
Fall-N
veterán
válasz
Bl.Gyo. #1419 üzenetére
Igen, van nekem is külön számlap alkalmazás telepítve, de szoktam a gyáriakat is használni. Mi Fitet használom én is, de jobban örülnék a Zeppnek. Elvileg ugyanaz a három, csak a skin més. A Zepp mióta megújult jobban bejönne. Csak támogatott eszközön nincs, mert eladtam pár hónapja az Amazfit Bipet.
-
Fall-N
veterán
válasz
Bl.Gyo. #1402 üzenetére
Nekem tetszik a kijelző, viszont tud többet. Eleve van benne pulzoximéter, amit nem tud az 5 még. A vetélytárs Honor Band 5 már tudta előbb (igaz nem megjelenéskor, hanem utólag frissítéssel) így nekik is meg kellett lépni. Meg sajnos az is mellette szól, hogy ez az új, így több támogatást kap. Azért az utolsó frissítés elött elég darabos volt a Band 5.
-
Fall-N
veterán
1. Nem törik el a stift, mert a mágneses zár előbb szétold.
2. Nem nehéz, kényelmes, elasztikus így semmi baj vele. Alváskor sem zavaró. A súlyát nem érezni, sokkal könnyebb, mint egy hagyományos fém szíjas óra, ami átlag 120-170 g.
4. Sokan így hordják az órát/Bandet, nekem ha fent van a csont felett az kényelmetlen.Külsőre meg sokkal szebb tőle, prémium pántokkal pariban van a kidolgozása a kapszulát tartó háznak. Szép selyemfényű csiszolású a 316L acél. Asszony is megjegyezte, hogy sokkal szebben néz ki vele, pedig őt hidegen hagyják az ilyen dolgok.
Le akartam mérni a konyhai mérlegen a súlyát a szíjnak, de kimerült az elem. Ha pótolom az elemet akkor majd lemérem kíváncsiságból és megosztom.
-
Fall-N
veterán
Én nézek be valamit vagy tényleg nem lehet beállítani az SMS üzeneteknek jelzést a Mi Fittel? Se a a MIUI Üzenetek sem a Google féle Messages-t nem látja, így nem tudom kiválasztani. Vagy ehhez kell már Mi Bandage? Megvettem anno Mi Bandage-t (Amazfit Biphez) csak fölöslegesnek találtam két alkalmazás használatát, mert hellyel-közzel jól kezeli az ékezetes karaktereket a Band 5 és amiatt használtam régen is.
-
Fall-N
veterán
válasz
Bl.Gyo. #1226 üzenetére
Szerintem nincs is ezzel semmi gond. Nem kell naponta vagy két naponta tölteni az a lényeg. Napközben meg semeddig sem tart rárakni tölteni másfél vagy két hetente. Nekem többet bír, mert csak munka közben kapok értesítést egyébként nincs BT-vel összekapcsolva. Munka közben is csak a hívás ami jönni szokott. Ezenkívül az ébresztés még a fő feladata.
-
Fall-N
veterán
válasz
Kolondrum #1188 üzenetére
Én meg Mi Band 4-ről 5-re váltottam és van különbség. A legtöbb teszt szerint nem érte volna meg a csere, de azért a menü és a tudás is többet tud a négyesnél és gyorsabb is a működése. Viszont a legjobban az tetszik, hogy a töltés kényelmes, mert nem kell kihámozni az óratestet a szíjból. A személyre szabható gyári számlapok is jók. A statisztika menüpont is mutat több napot, nem csak az aktuális napit. Na ezeket nem hangsúlyozta ki egyik teszt sem.
Még figyelmesen nem néztem utána, de gondolom van fejlődés több is az 5 és a 6 között is. De gyanítom, hogy a Honor/Huawei Band 6 méretnövekedése miatt kiadnak ők is egy nagyobb kijelzős variánst. Mondjuk az SpO2 mérést is beletehetnék már, azt tudta már a Honor Band 4 (frissítés után) és az 5 is.
-
Fall-N
veterán
válasz
lócitrom #618 üzenetére
Az még a kisebb gond, hogy nem ugyanaz aki gyártja a hardvert az írja a szoftvert. Az már inkább, hogy letojják a vevői visszajelzéseket. Már rég kellene támogatni a magyar nyelvet, mivel nem csak a Huawei órái tudják az ékezeteket, hanem a kisebb kínai márkák is: Blitzwolf, Realme, Haylou (pedig ez is Xiaomi leányvállalat).
Annyi változás történt Bip terén, hogy állítólag a legutolsó firmware már tudja az ékezet támogatást. Az más kérdés, hogy nem mindenkinek dobja fel a frissítést, így nekem sem. Én meguntam és feltettem a fontot külső forrásból és kizárólag a Mi Bandage megy az órával. A-GPS így nem frissül, de nem is érdekel. Majd később visszateszem a Mi Fitet és akkor majd frissül.
-
Fall-N
veterán
válasz
lócitrom #584 üzenetére
Az a baj, hogy még mindig a 3rd party programok jobbak, a Mi Fitnél és az Amazfit alkalmazásánál. Nekem most Amazfit Bipem van és sokkal jobb egy Notify & Fitness vagy Mi Bandage vagy más, mint a hivatalos vacak.
Az külön vicc, hogy a Bip S már tudja kezelni az ékezeteket a Bip még mindig nem mókolás nélkül (egy ideje ha fent az ékezetes font fájl, nem lehet használni a Mi Fit/Amazfit alkalmazást, mert rögtön visszateszi a gyári fontot). De ha nem tévedek ugyanígy van a Mi Band 4 és az 5 is.
Szóval szoftveres téren is jó lenne a felvásárlás, mert saját erőből még csak elégséges a tudása a vackaikanak. Persze azért jobbak, mint a noname karperecekhez járó DaFit meg más borzalmak.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az csak egy dolog, hogy szignifikáns fejlesztés nem történt, de az akkumulátorkapacitás és az üzemidő konkrét visszalépésként értékelhető.
- Suzuki topik
- Yettel topik
- Gyúrósok ide!
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Óvodások homokozója
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Android szakmai topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- Ringke Fusion-X Xiaomi 14 tok
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/11eFT 2db/21eFT 3db/31eFT
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest