- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Igen kutyat nem erdekli kiveve azt aki akarja tudni mennyivel is emeltek a tavalyihoz kepest. Ezert nem csak hogy felrevezeto a ketszeres arral takarozni hanem nevetseges is.
Mezcal: Ebresztesre hasznalom igy a parom nem ebred fel mellettem a telefonomra. Alvas monitorozasra (ami pontosabb es tobb adatot mutat mint a 4 tud), illetve lepes, kaloria egetest, heart rate-et is nezem azert ha nem lattad volna leirtam nap vegen beszinkronizalom az appba. Ha meg a lanyom megy suliba lesz vegre idom talan a hazimelo mellett kicsit edzeni amikor pedig jol jon majd.
Ja es mindezek mellet kepzeld orakent is hasznalom, hogy lassam az idot es datumot.
De nem is ertem minek tepem a szam neked mikor bindenbe belekotsz. Nem tetszik neked ahogy hasznalom, megkerdojelezed minek vettem!PowerBuldog:
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az csak egy dolog, hogy szignifikáns fejlesztés nem történt, de az akkumulátorkapacitás és az üzemidő konkrét visszalépésként értékelhető.
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest