Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- iPhone topik
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Na most jott meg.
Anyaghasznalat franko, konnyu kenyelmes a kezemen. Eleg stabilnak tunik a szij meg benne a cucc. Nincs az az erzesem, hogy kipottyan a helyerol.
Kijelzo szep eles es eleg fenyes is. Levettem felere a fenyerot. Boven eleg a szememnek.
Az app franko, a watch face-ekbol nincs valami sok de amik vannak azok is eleg gagyik. Mintha ovodasoknak terveztek volna. Maradtam a gyarinal csak kicsit testreszabtam.
46%-al bontottam ki. Most tolton csucsul. A magnes kurv@a erosen berantja a helyere. Jopofa.
Ja volt update is mikor kivettem a box-bol. Fekete szijjal vettem de lehet majd nezek hozza valami vidamabb szijat.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Pitaka Iphone 12 mini tokok és Pitaka MagEZ Card Sleeve
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Ringke Fusion-X Xiaomi 14 tok
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged