- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Na most jott meg.
Anyaghasznalat franko, konnyu kenyelmes a kezemen. Eleg stabilnak tunik a szij meg benne a cucc. Nincs az az erzesem, hogy kipottyan a helyerol.
Kijelzo szep eles es eleg fenyes is. Levettem felere a fenyerot. Boven eleg a szememnek.
Az app franko, a watch face-ekbol nincs valami sok de amik vannak azok is eleg gagyik. Mintha ovodasoknak terveztek volna. Maradtam a gyarinal csak kicsit testreszabtam.
46%-al bontottam ki. Most tolton csucsul. A magnes kurv@a erosen berantja a helyere. Jopofa.
Ja volt update is mikor kivettem a box-bol. Fekete szijjal vettem de lehet majd nezek hozza valami vidamabb szijat.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az csak egy dolog, hogy szignifikáns fejlesztés nem történt, de az akkumulátorkapacitás és az üzemidő konkrét visszalépésként értékelhető.
- Star Trek
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Telefonosok figyelem! Telefon tartozék kb 350db
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest