- Yettel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Becenick
tag
Sziasztok!
Érdekes kérdés lesz, de hátha...
Van egy miband2, amit perpill már csak ébresztő funkcióban használtam. Nem nagyon állítgattam már rajta semmit, de azért nyilván az ébresztési időket nem ártana néha managelni.
Sajnos kb 1 évre a vételtől a kijelző megszűnt létezni. Nem érdekelt, mert a MiFit appban (vagy a Notify-ban) bármit meg tudtam nézni vagy megváltoztatni. Nem kellett a kijelző.
Azóta vettem egy órát. Kicsit baxkuráltam a szoftvert és a végén sikerült kivennem a párosításból az eszközt. Azt látja, hogy korábban volt csatlakoztatva, de párosításnál kérné, hogy írjak be egy 4 jegyű kódot, amit az eszköz ír. Ok... de nincs kijelző....
Van bármi mód arra, hogy ezt a lépést kikerülje az ember ?!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Pulzusszám mérő és kijelző is került az új Mi Bandbe, mégsem lett az alapvető aktivitáskövetésre kitalált karperec drága. Leteszteltük.
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Yettel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Bundle topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Xbox Series X|S
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest