Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fluttershy

    tag

    válasz tomazin #26108 üzenetére

    Én úgy tudom hogy a hosszúnevű hálózattípusoknál (amit pl te is írtál) ott nem mindegy a sorrend. Elvileg ami a legelső, azt preferálja, és utána sorrendben ahogy a többi jön utána.
    A td-scdma elvileg kínában használatos, máshol nem annyira elterjedt (ezt fórumokon írják), magyarországon nem tudom hogy mi vele a helyzet.

    Megmondom őszintén, fórumokon sok félinformációt, okoskodást olvasni amiből nehéz kihámozni hogy mi igaz és mi nem. Sajnos én is innen-onnan informálódtam, főleg fórumokról, meg próbáltam utánaolvasni a témának hitelesebb forrásokból is h valamennyire képben legyek.

    Nekem eddig a telefonjaimon mindig a "global" setting volt kiválasztva a hálózattípusnál mert sok romban, gyári rendszerben ez az alapértelmezett, európai szolgáltatókhoz elvileg ez az ajánlott és nekem sem volt vele soha problémám. Amikor mégis problémám volt akkor az általában mindig "frissítés után", az pedig elég egyértelmű hogy akkor nem a beállításaimban van a hiba hanem a frissítésben amit kiadtak. Ha dobálja a hálózatot akkor én megpróbálnék egy simkártya cserét a vodafonenál. Ha az nem oldja meg akkor factory reset :/ ha az sem akkor a telefon a ludas

Új hozzászólás Aktív témák