- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
nagyúr
válasz
schferenc77 #20615 üzenetére
Igen, bootnál kódot kér a titkosítás feloldásához... Mi együtt állítottunk be kódot, hogy én is tudjam, meg az ujjlenyomatomat is felvettük a kölökével együtt. Ezen kívül sokat nem lehet tenni, max beállítani, hogy szinkronizálja a képeket meg a névjegyeket a telefon.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
schferenc77 #20615 üzenetére
ha jól emlékszem 24óránként... de lehet az LiOS alatt volt...
-
eclipse19
senior tag
válasz
schferenc77 #20609 üzenetére
Mi lenne, ha nem csak a gyerek tudná a kódot/mintát, hanem Te is?
Esetleg lehet rögzíteni valami biztos helyen, ahol meg lehet nézni szükség (elfelejtés) esetén. -
freeknight
őstag
válasz
Ujjlenyomat nem játszik? Azt tuti nem felejti el
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
olyat kell megadni amit nem felejt el, viszont más nehezen vagy egyáltalán nem tudja kitalálni...
az alap koncepció a min.6számjegyes pin vagy a min.8karakteres(vegyes) jelszó... nos, azt viszont nem árultad el hogy hány éves a gyereked, ami nem is baj, ezt neked elég tudni... viszont születési dátum,keresztnév,vezetéknév semmi képpen ne legyen... meg az ilyen 12345678 és hasonló very easy jelszavak kerüljétek a biztonság érdekében
-
consono
nagyúr
válasz
schferenc77 #20591 üzenetére
Sajnos buktátok az adatokat, a fiammal pontosan így jártunk... A reset után már kódot állítottunk be, nem mintát.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
nem fog menni, az a1en a komplett /data titkosítva van, ha nem tudja a twrp feloldani, akkor csak a próbálkozások maradnak, vagy a factory reset...
-
darvinya
titán
válasz
MI Cloud -dal sem tudná feloldani, mivel ez csak MIUI mentés szolgáltatás.
PC, vagy más eszközön lépjen be fiókjába, ott van biztonsági 2 kód szám(15 percig él) amivel feltudja oldani. -
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
schferenc77 #13985 üzenetére
Xiaomi kizárólag 1év gyártói garanciával forgalmazza,ez fent van a xiaomi warranty oldalon is. én az eustock-on vettem akciósan, 1év magyarországi garanciával. A Media Markt hülyíti a vásárlókat 1év gyártói+1év meghosszabbított garival, a sufni gsm boltok is 1+1 év(1év bolti+1év szoftveres) garival hülyíti az emberek... Csak onnan vegyél ahol magyarországi gyártói garival árulják. Láttam én is 2év garisat,de kiderült utólag hogy csak bolti garanciás,nem gyártói...
-
rzoli
senior tag
válasz
schferenc77 #13985 üzenetére
Bolttól és beszerzési forrástól is függ. A FirstPhone-ban pl. a feketére két év a színesekre egy év garancia volt pár hete, amikor ott nézegettem a készülékeket.
Az adott helyen érdeklődj, illetve olvasd el a papírokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 830 G5 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest