Hirdetés
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Yettel topik
- Már Magyarországon is használható az iPhone kártyás terminálként
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
Klown
aktív tag
válasz
tamass.szabo #1375 üzenetére
Mintha anyámat hallanám, mikor szorít a cipő... (Nevetve mondja, hogy vágjak le az ujjaimból.)
Kösz! Jó barát...Nem user error, mert az előző telefonomnál nem jelentkezett! (Huawei Ascend P6s) Valami nem kóser ezzel! Inkább tervezési hiba, vagy a közelség érzékelő nem OK.
Most megcseréltem a két SIM-et és kikapcsoltam a proximity sensor-t. (Fasza egyébként, hogy a menü félig angol, félig magyar... Tagadhatatlanul kínai telefon.
) Ha ez sem segít, akkor még a 4G-t átteszem 3G-re ideiglenesen. Ha meg úgy sem jó, akkor meg szervíz.
Azt nem tudom, hogy a vastag Nillkin üvegfólia okozhat-e ilyen anomáliát?
Üdv: Klown
Új hozzászólás Aktív témák
ma Csatlakozott a Xiaomi az érintetlen operációs rendszert kínáló Android One mozgalomhoz, és egy küllemben ismerős, ám kitűnő dupla kamerás phablettel nyit nyugat felé, verhetetlen áron.
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512gb, Black titán, újszerű, 3 év garanciával, tokkal, fóliával, eladó!
- Új Redmagic 6RACING gamer telefon dying light 2!
- BONTATLAN iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titán Független
- GARANCIÁLIS, iPhone SE (2022) 128 GB, Mindnight, független
- Apple iPhone 12 Pro Graphite 128GB Kártyafüggetlen
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 dokkoló (5TW13AA) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- HÚSVÉTI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest