- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MIUI / HyperOS topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- BlitzWolf termékek topicja
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 9T (kódnév: davinci) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mizoli
addikt
Minden "mi" -t nem lehet.
Nincs róla saját listám, de elég sokat lehet találni.
pl. ez
Ezek jó része az eu/multi romokban már nincs benne. Nyilván azt törlöd, amit nem használsz. Aztán ha gubanc van, felteszed ismét a romot.
Root hozzáféréssel a felbootolt rendszer alól is sok mindent le lehet törölni, pl. az SD Maid-del.Az igazi, ha telepítés előtt szétcsomagolod a romot, és kigyomlálod a felesleget. Ha van ilyesmire hajlandóságod
-
ati2
őstag
Az AOD (környezeti kijelző) zabál nálam is, nekem 8 órát ment teszt jelleggel, azóta ki van kapcsolva. A duplakopp nem fogyaszt, meg a BT se. Nálam 2 SIM (jó térerőn, egyik 2G-n) + BT + Fix DIGI 4G net és kb 13%/nap készenlétben (MI 9T).
ADBTools-al leszedve a MIUI-s szarok:
com.miui.analytics
com.miui.bugreport
com.miui.yellowpage
com.miui.msa.global -- passz mi ez, de zabált ez is
com.xiaomi.joyose -- kínai reklám cucc
com.xiaomi.simactivate.service -- SIM aktiválás 1
com.xiaomi.xmsf -- SIM aktiválás 2
com.xiaomi.midrop(#5498) Obyboy: A gyorsítótár törlés és a sima tisztítás elég szokott lenni, ha belassul, vagy valami elkezd zabálni egy frissítés után. A gyorsítótárat érdemes törölni rendszeresen frissítések után, ha nem akarsz meglepi merüléseket. A sima tisztításnál akkor látszik gyorsulás, ha több GB volt már a szemét.
-
enzahobi
aktív tag
Szia!
Auto fényerő egész nap, de nagyrész bent a szobában, ritkán kell a max fényesség. Youtube, böngészés, játék és torrentes filmnézés átlag 8-11 óra körül mozog a SOT, de van amikor 2óra navigáció is belekerül akkor inkább a 8 felé konvergál. Rehab után vagyok, egy jóideig még itthon, így van időm nyúzni a kicsikétMajd valamikor megejtem a nyitást és 20as magisk is felkerül, kíváncsi vagyok a Redmi 4x-em Tasker scriptjei fognak e módosítás nélkül futni
(ilyenekre gondolok mint extra erős led, meg töltés kikapcsolása adott akkuszázaléknál stb)
Itt van egy tipikusan telónyúzós nap eredménye:9T Pro, Miui Global 10.3.4.0 PFKEUXM
-
madrac
senior tag
Ha valami hiba van az adott funkciót kezelő szoftver komponensben, akkor simán okozhatja az egész telefon rendellenes merülését. Annak, hogy tele van pakolva a telefon extra kényelmi funkciókkal, általában ára is van fogyasztásban, ha az ember használja. Szoftveres hibáktól függetlenül. Azért a Pukifón régebbi konstrukció. Nyilván kiforrottabb már szoftveresen. Főleg ha egy rakat funkciót nem is tud mint amit ez, így nem is merítheti rendellenesen sehogyan sem..
-
madrac
senior tag
az fura, mert a globálnak valami kiforrottabb verziónak kellett volna lennie 10-esből, bár lehet Pro alatt bugosabb, mert később jelent meg ez a típus?
ha már eleve ilyen volt, én azért gyanakodnék valami szoftveres beállításra is ami szívhatja az akkut, de minden szoftver alatt használtad. pl zseb mód, környezeti kijelző, dupla koppos ébresztés, google helyzetmeghatározás, bluetooth.
ha ez sem segít, akkor egy gyári beállítások visszaállítása után kellene megnézni. -
madrac
senior tag
Az úgy biztos, hogy nem normális. Valami szoftveres hiba lesz.
Nekem régebbi gyári 10. valahányas eu miui volt fent amit nem frissítettem. Érzésre hozta amit kell, 6-7 óra SOT-ot szerintem, de nem nagyon néztem, mert sokszor nem 100%-ra töltöttem, hogy kíméljem az akkut. A legújabb xiaomi.eu dev-ről meg még nem tudok érdemben nyilatkozni.
Egyébként a miui szoftver verzió nem egyenlő az android rendszer főverzióval ami alatta van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen videókártyát?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest