Új hozzászólás Aktív témák
-
zzz03
őstag
válasz
Majka26 #6334 üzenetére
frissitsed mielobb, legalabb nem szokod meg a 9es droidot es nem sirod vissza
amugy sztem erdemes frissiteni. ertesitesi ledre ott az AOD. Fulhallgatoba pedig vezetek menteset: apple airpods 1 illetve xiaomi airdots es xiaomi mi sports pantos fules. ezt a 3mat hasznalom gond nelkul.
-
konczy3
senior tag
válasz
Majka26 #6325 üzenetére
1 éve használom, főleg MIUI 11 óta semmi probléma vele, kivéve az említett automata fényerő, 1 év alatt egy fagyás vagy 1 program bezárás üzenet nem volt.
A 2 telefont úgy jellemeznem a p20 lite a Lada Vesta, a Mi 9 SE a VW golf...
Kaptál egy egyedi hibás készüléket és rögtön szar az összes, gratulálok.
Egyébként volt már itt a fórumon olyan aki szintén telenortol vagy telekomtól vette és rögtön hibás volt és küldte vissza, IMEI alapján valami honkongi illetőségű volt...
Pusztán kíváncsiságból nézzél rá [itt] a tiéd hova lett gyártva. -
sxxorp
őstag
válasz
Majka26 #6320 üzenetére
Mondjunk annyit, hogy az egyedi problémádból ilyen általános lehúzásba belemenni az a nem korrekt. Én inkàbb téged nem ajánlanálak pl. lottószelvényt kitölteni
A másik dolog az, hogy biztos nem szervizeltetném 1 naposan, hanem csere (lehetőleg imádott, (általam már csak az egyedi processzorai miatt sem kedvelt) Huawei-re).A fényszenzorral nem tudom mi a baj, nekem teszi a dolgát valamelyik jó régi upgrade óta, nagyon ritkán nyúlok bele.
-
Lordus
senior tag
válasz
Majka26 #6320 üzenetére
kamerahiba: nem nagyon jelentkezett itt senkinél tudtommal - egyedi eset. de ha most vetted, miért nem jelzed az eladónak?
miui: lassan 8 éve használok miuit, és el sem tudom képzelni, hogy a stock android rendszert lássam. ez más. meg kell szokni, meg kell ismerni, meg kell szeretni. utána nem akarsz semmi más android rendszert még kipróbálni sem. 1 nap alatt semmit nem tudsz beállítani/megtalálni/kitapasztalni. időt kellene adni neki - persze ha nem tetszik az alap, akkor... nem tetszhet mindenkinek
p20 lite: hát, sztem a két telefon nem egy ligában küzd... a mi9se a tenyér, a p20 lite meg az arc, amin csattan... de meg ne sértődj!mindamelett pl, a fényszenzor kaki - sajnos ezt ép ésszel fel nem foghatom, miért képtelenek javítani. - hogy rosszat is mondjak róla.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest