- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
emilll
tag
A fentről lehúzható menüben (nem tudom mi a hivatalos neve...) van egy szkenner ikon. Ha rányomok, akkor a google play-t hozza fel. Hogyan lehet app-ot vagy a gyári kamerát társítani hozzá?
-
vikla007
aktív tag
válasz Zorro(hun) #7403 üzenetére
Revolut app-ban a bankkártyáknál megjeleníti, hogy hozzáadás gpayhez. Itt adtam hozzá.
De a revolut is küldött róla emailt.
...
Beállítások, NFC -ben ki lehet választani melyiket használja.
Pontos menüt nem tudok, mert nem miuit használok.[ Szerkesztve ]
-
Sobod87
tag
-
bunnyhu
senior tag
Ez a google pay-es izé ez most végülis annyi, hogy azokkal a kártyákkal lehet NFC-vel fizetni, ennyit hozott el? Mert ehez eddig is hozzáfért pl. a Simple, vagy nekem a gránitbank appom.
https://divecenter.hu
-
vottokar
senior tag
válasz bunnyhu #7397 üzenetére
Megnéztem, Elektronikus úton nem találtam csak rendelés meg fizetési visszaigazolást, meg hogy feladták. A dobozban egy A4-es nyomtatvány volt nem számla fejléccel, hogy küldtek egy "ződ 4/64G-ás Redmi9 EU"-t. Meg hogy elolvashatod, az ASZF-et a turbado.hu/talán ASZF oldalon. (perpill. dolgozom, nincs itt a papír) Ha nem értesz vele egyet elállhatsz a vásárlástól. Hát, bevallom nem olvastam akkor el, most meg már nem tudom, mert ugye...
SSlyTR Ne haragudj meg, hogy egy általam tisztának gondolt nemzetközi webshopból rendesen kifizetett, akkor majdnem 50K-s telefon esetleges letiltásához nem igazán vágok jó képet. Hálisten nem halunk bele, abba az összegbe, de azt úútálom, ha átbaxarintanak.
De befejeztem, mert ez itt nem ez a topik."Hát te meg ki a tö*öm vagy, hogy bundában szeded itt a málnát?"
-
SSlyTR
aktív tag
válasz vottokar #7410 üzenetére
milyen letiltas? egybol felrobban, nem?
csak a garanciat buktad, ami valljuk be nem egy nagy dolog egy 25 ezer forintos telefonnal.
Ha egy iphone 11-12 lenne, megertenem, hogy ideges lennel, de ez egy tized annyit ero telefon.
Es meg el se romlott, akkor lehetsz "bajban" ha elromlik, de igazabol akkor se gyari alkatreszekbol javitanak, mivel nem hivatalos garanciaval vetted meg.
Na most megyek a saomi csoportba olvasni a sirast, hogy a miui13-at nem kapja meg a legtobb mi9 szerias telefon es redmik se[ Szerkesztve ]
-
Sprinti83
tag
Sziasztok.
Android 10 Miui 12-n vagyok.
Visszamennèk 9 ,11 re .Hogyan tudok? Bootloader nyitás nélkül egyenlőre ha megoldható.
Köszönöm -
Sprinti83
tag
Köszi ;)
-
TunerJoe
senior tag
válasz Sprinti83 #7418 üzenetére
Az nagyon fontos, hogy ellenőrizd, hogy van-e rollback protection! Ha van, akkor brickelheti a telefonod, ha régebbi szoftvert próbálsz visszarakni. Így tudod ellenőrizni. Ha már visszaraktad a régebbi szoftvert, akkor viszont örülhetsz neki, hogy működik.
instagram.com/albert__gyorgy
-
Roppy
tag
Sziasztok! Olyan gondom van a lassan 1,5 éves telefonommal, hogy átvált magától olvasó módba. Pontosabban az a hiba jelenség, amikor görgetem le-, illetve fel, akkor váltakozik. Mi lehet a bibi, vagy ez már garanciális hiba?
-
eron009
tag
Remélem jön valaki hozzáertőbb aki segít, de eddig ezeket vettem észre/próbáltam (xiaomi eu miui12 stabil rom):
- twrp-ben cache-t töröltem, nem segített
- ha "sárgult/fakó" szineknél kijelölök egy szövegrészt, ekkor felugrik h másolás/kivágás/... ekkor amíg ki van jelölve addig rendbe jön a kijelző színei
- olvasó módban is jelentkezik ez a tünet
- a jelenség egyébként nálam az, mintha a színsémát átállítanám normálra, (automatán használom), ilyenkor pont olyan a kijelző hogy fakóbb és sárgásabb. A probléma az ,hogy nem csak automatikuson csinálja a sárguló fakulást (amit megértenék, hiszen automata) de telítetten is váltogatja (ezt úgy kell elképzelni, hogy olvasok cikkeket a 444, telex, origo vagy bármi főoldalán, és ahogy görgetem, kb cikkenként váltja a normált és a fakósárgást)De igazából a fakulás és a "villogás" zavar csak, ha sárgás is, de állandó az már jó lenne
[ Szerkesztve ]
-
-
eron009
tag
Igen, konkrétan olyan mintha telítettről átváltanál semleges színsémára + mellé még az olvasómód is bekapcsolna, de csak így időnként. Pl 444.hu-t böngészve egyszer csak "bekapcsol" majd ahogy lapozod a főoldalt, 1-1 ciknél visszaál az eredeti szín, de amint továbbpörgetek megint kifakul.
Ha kijelölök egy szót/szövegrészt, akkor amíg a kijelölés tart jók a szinek, amint befejezem megint elromlik.
Egyedüli javítás egy tetszőleges színsémaváltás oda-vissza.Viszont én megtaláltam a hiba okát magamnál: Brave browser. Csak akkor jelentkezik ha ezt használom. Lassan 2 napja átváltottam edge-re, és azóta renben vannak a színek (fura, de igaz :) )
-
somkrisz
csendes tag
Bármit csinálok az olvasó, szemkímélő móddal, nem javult meg. Random váltogatja a színt....Egy szervízes azt mondta elég gyengék a telefonjaink kijelzői, de ilyen hibával még nem találkozott.....
-
TunerJoe
senior tag
válasz balu1977 #7436 üzenetére
Szerintem nem a megjelenítési minőségre gondol, hanem a megbízhatóságára. (Sokszor kiderült már itt a fórumon is pl, hogy könnyen törik, érintési hibák (bár az, ha jól tudom, alaplapi hiba, de akkor is a kijelzőhöz kapcsolódik), meg ilyenek.)
-
konczy3
senior tag
válasz TunerJoe #7437 üzenetére
Enyém elég sokszor leesett, volt biciklizés közben jött utánam az aszfalton.
Most a hétvégén konyhaaszralról a járólapra, ráadásul felső élére, a műanyagtok eltörött akkorát kapott.
El is búcsúztam tőle, olyan hangosat csettent.
Nagy meglepetésemre semmoi gond, csak a tok törött el.Never Settle
-
mdraco
őstag
Nekem az a gond a kijelzőn, hogy kb fél éve heti gyakorisággal az érintés érzékelése megbolondul, össze-vissza érzékel, magától indít el appokat, görget, de inkább lekapcsolom gyorsan mielőtt hülyeséget csinálna.
1 hónap után rájöttem, hogy ha elkezdem hajlítani az egész kijelzőt(persze óvatosan, nem akarom törni) akkor helyreáll.
Tapasztalt valaki már ilyen furcsaságot? Ghost touch lenne ez talán.[ Szerkesztve ]
-
TunerJoe
senior tag
Igen, ez elő tud fordulni ennél a telefonnál (a fórumon is sokszor felmerült). Ha garis még, akkor vidd el gariba, ha nem, akkor nem bajlódnék kijelzőcserével, mert legjobb tudomásom szerint alaplapi hiba, meg egyébként is kb. annyiba kerülne, amennyit az egész telefon sem ér.
-
morzsaja
csendes tag
Teszteltem kicsit, és nálam csak a böngésző használata után váltott át a kép olvasó módba és fakó színsémára. Chrome helyett firefox-ot használok most, és abban nem csinálja.
[ Szerkesztve ]
-
mdraco
őstag
Én azt hittem hogy a kijelző kezdi megadni magát ezzel a színváltással. Akkor ez szoftveres probléma nem hardveres.
-
Roppy
tag
Tehát, akkor úgy tűnik, hogy a Chrome frissítésénél néztek be valamit? Csak az a fura, ha átvált olvasó módba, akkor nem csak a böngésző, hanem a rendszer is abban marad.....
-
buvez
tag
Nem hiszem. Legalább is nálam nem csak böngészésnél teszi ezt.
Billentyűzet hiba! Folytatáshoz nyomjon F1-et! [HOT]<buvez>
-
mdraco
őstag
Rendszer appoknál ebben a hónapban kétszer jött frissítés a témák-ra, (utolsó cloud nem hiszem hogy ennek köze lenne), vajon ez okozhatta?
-
buvez
tag
Nem tudom. Utoljára a témák frissült. Én azóta tapasztalom ezt.
Billentyűzet hiba! Folytatáshoz nyomjon F1-et! [HOT]<buvez>
Új hozzászólás Aktív témák
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Politika
- Milyen monitort vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest