- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Magisk
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
vottokar
senior tag
válasz
bunnyhu #7397 üzenetére
Megnéztem, Elektronikus úton nem találtam csak rendelés meg fizetési visszaigazolást, meg hogy feladták. A dobozban egy A4-es nyomtatvány volt nem számla fejléccel, hogy küldtek egy "ződ 4/64G-ás Redmi9 EU"-t. Meg hogy elolvashatod, az ASZF-et a turbado.hu/talán ASZF oldalon. (perpill. dolgozom, nincs itt a papír) Ha nem értesz vele egyet elállhatsz a vásárlástól. Hát, bevallom nem olvastam akkor el, most meg már nem tudom, mert ugye...
SSlyTR Ne haragudj meg, hogy egy általam tisztának gondolt nemzetközi webshopból rendesen kifizetett, akkor majdnem 50K-s telefon esetleges letiltásához nem igazán vágok jó képet. Hálisten nem halunk bele, abba az összegbe, de azt úútálom, ha átbaxarintanak.
De befejeztem, mert ez itt nem ez a topik.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lehet-e százezer forintért kvázi-csúcskészüléket letenni csupa kijelzővel, négy kamerával, rengeteg funkcióval és korrekt mérettel? A Xiaomi megpróbálja.
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- Bomba ár! MacBook AIR 13" Early 2015 - i7 I 8GB I 500GB SSD I OS X Monterey I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest