Új hozzászólás Aktív témák

• spidi04

csendes tag

Sziasztok, kb két hónapja vettem meg a telefont az első napokban teljesen meg is voltam elégedve azonban aztán jött a fekete leves: A kezdetek óta furcsa és rejtélyes módon szimpla telefonálás közben a kapcsolat megszakad annak ellenére, hogy a sim kártya megfelelően működik más készülékekben. A hívás történhet bármilyen hálózati irányába (akár vezetékes, akár mobil) és a lefedettség ellenére (akár lakásban, akár az utcán) a kapcsolat váratlanul és indokolatlanul megszakad. Kezdetben azt gondoltam, hogy vagy az adott helyen ahol épp tartózkodom épp nincs térerő vagy a hívó félnél van probléma, vagy akár a szolgáltató részéről lehetséges a fennakadás. Nem telefonálok sokat, így eleinte nem is tulajdonítottam ennek nagy jelentőséget. Azonban ahogy teltek a hetek, hol sűrűbben telefonálgattam, és egyre inkább feltűnt, bárkivel bárhonnan beszélek, a vonal szakadozik, több ember megerősítette, hogy nem érti amit mondok, ill. én sem értem tisztán a vonal másik végén beszélőt. Egy hosszabb, kb. 40 perces beszélgetés során, több mint 4 alkalommal is megszakadt a kapcsolat, annak ellenére, hogy szinte végig mozdulatlan voltam és a vonal másik végén lévő szintén. Előfordul olyan is, hogy fél perc eltelte után szakad meg a kapcsolat.Úgy gondolom, hogy pár hét teszt után teljes mértékben kitudtam zárni a szolgáltató hálózati problémát, ill. azt, hogy mások készülékének hibái miatt szakad meg rendszeresen a vonal/kapcsolat. Olyan, mintha a készülék elveszítené a térerőt, ami miatt a hívás megszakad, azonban ezt szoftveresen ellenőrizni nem tudom (hálózati ikon rendszerint rendben van). A telefont fizikai sérülés nem érte, tehát nem értem. 3 hete vissza is küldtem az alzához akik a csehekhez továbbították azonban elutasították a kérésem mert ők nem tapasztalták a leírtakat. Ma kaptam vissza a telefont, teljesen új SIM kártyát tettem bele, azonban a fentebb leírt probléma ugyanúgy fennáll. Olykor többször szakadozik a hálózat, nem hallom tisztán a beszédet és engem sem hallanak tisztán a vonal másik végén. Egyetlen bizonyítékom van, néhány telefonhívás amit felvettem amelyben picit lehet hallani hogy a kapcsolat nem teljesen ok. Szörnyű, hogy egy telefont alapvetően arra nem tudok használni amire kellene tudjam használni: gond nélkül telefonálni. Mit tehetek szerintetek ebben a helyzetben? :((( :W

Új hozzászólás Aktív témák