Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgeszi
nagyúr
Nekem pl. nincs paypassos bankkártyám, mert amikor kérni lehetett ennek plusz költsége volt. Nem tudom azóta ez változott -e.
És ott van a fentebb említett festipay kártya mellőzése is, ha megyek fesztiválra nem kell festipayt kártyát kérnem, telefon mindig van nálam.
Plusz múltkor is úgy jártam, hogy a kocsiban hagytam a táskában a pénztárcám és csak telefon volt nálam a tescoban, telefonnal pedig tudtam fizetni.
Igaz ez az infrára is, nem mindennap használjuk, de amikor kell akkor sok kellemetlenségtől tud megkímélni.
Más: Global ROM-on is van Dual Clock? Vagy ezt is a xiaomi.eu hozta. Ha átmegyek külföldi szolgáltatóra roaming közben, akkor behozza főképernyőre, aod-ra, zárképernyőre az adott ország időzónáját. Ha jól emlékszem ez globalon nem volt még nekem mielőtt váltottam xiaomi.eu-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
Az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb.), ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való, amik nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Politika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max / Natural Titanium / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (156)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (142)
- iPhone 13 Pro / Graphite / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (143)
- iPhone 12 / Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (147)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (152)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest