Hirdetés
-
Mobilarena
Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Atomgeszi #315 üzenetére
Megint csak kösz a részletes írást. Talán fel kellene doni a pároméra, mert 2 hete a telefonja az asztalon porosodik, már azon is gondolkoztam, hogy eladom. Mint "őskövület" iphone felhasználó, gondolhattam volna, hogy felesleges neki is venni egyet. Azt mondja, hogy ő ezt nem tudja megszokni, bár nagyon szép telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
Az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb.), ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való, amik nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tőzsde és gazdaság
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox tulajok OFF topicja
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest