- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
Új hozzászólás Aktív témák
-
juuzer
addikt
Nem mondtam, hogy rossz telefonok. De pl egy Note 5 (volt nekem is kb egy hónapig) anyaghasználata elég katasztrófa volt nekem. Jól össze van rakva ez tény, de akkor is éreztem, hogy ez inkább csak lremium wannabe. Főleg, hogy gyenge konstrukció, mivel tippre semmilyen fém merevítés nincs a házban így törik rendesen. Plusz nekem egy jó kijelző fontosabb, mint az ár-érték arány. Eddigi tapasztalatok alapján a Xiaomi által használt IPS panelek borzalmasak. (legalábbis az A1-emen az.) Szóval szerintem az olcsó húsnak azért sokszor még mindig híg a leve
-
juuzer
addikt
Eddig tetszett a telefon. De a teszt elolvasása után már egyre kevésbé. Szerintem egy Honor 8X/Samsung Galaxy A8 sokkal jobb választás. Főleg úgy, hogy amikor utoljára láttam az A8 ára is beesett már 100 ezer forint alá.
Atomgeszi: ugyanez a helyzet nálam Mi A1-en is. Igaz nekem akkor egy masszív térerővisszaesést is produkál időnként.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Gumi és felni topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Tőzsde és gazdaság
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest