Hirdetés
- Yettel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fura kódnéven készül a HMD új készüléke
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
n.karoly
csendes tag
Hát én jártam xiaomiszerviznél egy RN3 SE-al a nyár végén, én nem vagyok megelégedve velük. Igaz a végén felajánlották, hogy visszaadjak a pénzt, de az ügyfélkezelés és a hozzálás nem volt megfelelő számomra. A legjobban az zavart, hogy konkrétan hülyének néztek. Nem tudom a szervizes nevét.
Kedvező áron vállalták és másnapra megvolt a kijelző csere, de vissza kellett vinnem, mert otthon vettem észre, hogy nem világítanak a kijelző alatti navigációs gombok (a kijelzőben is a fehér háttéren észrevettem egy halvány foltot). Pénteken zárás elött két perccel hoztam, hétvégén az ideg megölt, hétfőn munka után visszavittem. Átveszik, de szerintük azért nem világít, mert beázott, és hozzájuk már beázva vittem be. Óvatosan megkérdeztem, hogy ez biztos? Ő úgy emlékszik, de szétszedi és megmutatja. Remek, várom…
Szétszedte, majd azt mondta rosszul emlékezett és másnapra megvan.
Zárás elött beesek a teloért, hazaviszem, nyomogatom, felrakom töltőre, akkor veszem észre, hogy az értesítő led nem világit. Jobban megnézve ég, de mintha eltakarná valami. Visszavittem...-> Recepciós " hát én nem is használom az értesítő ledet, meg nincs is az enyémen, amúgy fontos az?"
Szerelő: Persze megtudom csinálni, biztosan elmozdult a fényvezető gumi.
Másnap vissza érte, kihozza az ügyfélszolgálatos hölgy. (Aki ismeri az értesítő ledet a RN3-on az tudja, hogy egy elegáns gombostű nagyságú pont látszik csak.) Nos az enyémből kiszakították a takaró szemet és az egész fehér led látszik( éjszaka mintha egy Zaporozsec lámpa lenne), a gumi széle látható, mintha egér rágta volna meg...vicc. De az egészbe az volt a legszebb, hogy átadták a telefont, mintha mi sem történt volna, hogy kész van és hagytak volna elsétálni. Persze amikor megnéztem akkor robbantam.Lehet véletlen és egyedül én jártam pórul velük, de szép a story...

Sajnos azóta ismét pókhálós lett a kijelző, már várom a Mi8-at.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Lelövi a Messengert a Facebook Windowson és Macen
- Battlefield 6
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 83%/p4525
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- DJI Osmo Pocket 3
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2080 8GB NZXT S340 CHIEFTEC 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő