Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• n.karoly

csendes tag

válasz havri1 #2552 üzenetére

Hát én jártam xiaomiszerviznél egy RN3 SE-al a nyár végén, én nem vagyok megelégedve velük. Igaz a végén felajánlották, hogy visszaadjak a pénzt, de az ügyfélkezelés és a hozzálás nem volt megfelelő számomra. A legjobban az zavart, hogy konkrétan hülyének néztek. Nem tudom a szervizes nevét.

Kedvező áron vállalták és másnapra megvolt a kijelző csere, de vissza kellett vinnem, mert otthon vettem észre, hogy nem világítanak a kijelző alatti navigációs gombok (a kijelzőben is a fehér háttéren észrevettem egy halvány foltot). Pénteken zárás elött két perccel hoztam, hétvégén az ideg megölt, hétfőn munka után visszavittem. Átveszik, de szerintük azért nem világít, mert beázott, és hozzájuk már beázva vittem be. Óvatosan megkérdeztem, hogy ez biztos? Ő úgy emlékszik, de szétszedi és megmutatja. Remek, várom…
    Szétszedte, majd azt mondta rosszul emlékezett és másnapra megvan.
    Zárás elött beesek a teloért, hazaviszem, nyomogatom, felrakom töltőre, akkor veszem észre, hogy az értesítő led nem világit. Jobban megnézve ég, de mintha eltakarná valami. Visszavittem...-> Recepciós " hát én nem is használom az értesítő ledet, meg nincs is az enyémen, amúgy fontos az?"
    Szerelő: Persze megtudom csinálni, biztosan elmozdult a fényvezető gumi.
    Másnap vissza érte, kihozza az ügyfélszolgálatos hölgy. (Aki ismeri az értesítő ledet a RN3-on az tudja, hogy egy elegáns gombostű nagyságú pont látszik csak.) Nos az enyémből kiszakították a takaró szemet és az egész fehér led látszik( éjszaka mintha egy Zaporozsec lámpa lenne), a gumi széle látható, mintha egér rágta volna meg...vicc. De az egészbe az volt a legszebb, hogy átadták a telefont, mintha mi sem történt volna, hogy kész van és hagytak volna elsétálni. Persze amikor megnéztem akkor robbantam.

Lehet véletlen és egyedül én jártam pórul velük, de szép a story...:)
    Sajnos azóta ismét pókhálós lett a kijelző, már várom a Mi8-at.

• PioDVD

senior tag

válasz havri1 #2552 üzenetére

Ő javít a spemall-nak is?
    Ha nem, akkor az a srác is érdeke lehet, talán vecsési.

Lgabor007: fólia, tok volt rajta?

Havri: azt a garanciát a lassúság miatt kerülném (alkatrészt lassan küld a sm), de a javító srácról jókat írtak itt a ph-en.

Új hozzászólás Aktív témák