-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dime27
őstag
válasz
retesz147 #7122 üzenetére
Szintén ma érkezett hozzám egy ilyen füles, nagyon durva cucc ezért az árért! 70%-kal vettem.ki a dobozból fél hangerőn majd leviszi a fejem és 20%-ék esett le az akkuból másfél óra zenehallgatással!Viszont a zene a nasomról ment ezidőalatt wifin keresztül az es file commanderrel!Nekem a legnagyobb fülpárnával lett jó így alig nyomja a fület és marhastabilan van benne legalább ahogy a Koss the Plug fülesem de attól jóval tisztábban szól legalább akkora basszustartománnyal csak itt a basszus nem nyomja el a közepeket ill a magasokat! Ennyi pénzért sztem kibaszott jó vétel aki vezetékmentes megoldást keres zenehallgatásra!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (CSAK RENDELÉSRE)
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! "ÚJ" Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest