- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
gigabytman #12804 üzenetére
No most mit is kell az adb parancssorba beírni?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Noobstyl3 #12770 üzenetére
Lányom iphone7-e esett bele a medencébe 2-3 mp-re. (Vízálló!!!!)
Sajnos a kijelző és a felső szalagkabel csere nélkül nem uszta meg.
Pedig az a telefon bekapcsolt, és adott képet is...2 napig.
Szóval szerintem ez kijelzőcsere lesz nálad is.[MÁS:
A napokban érkezett global stabilban van e váltakozó lezart képernyő, illetve ez az Always on display:g_g_g!
Nálam volt gond a sima mi8-nál is. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
huliganboy #12751 üzenetére
Nekem is volt egy teljesen hasonló esetem.
Wipe-oltam a dalvik-ot és a cache-t.
Ha nem lesz jó, visszateszek egy régebbi romot, amit neked is ajánlok, így nem kell ujraraknod az egészet.(#12753) kuksa90!
Nyugodtan visszateheted. -
HUTCHDB
nagyúr
Nincs ma eu rom frissítés?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
FrankMonzano #12730 üzenetére
Nekem az eddig nem használt oldalra tette ki a kis kapcsolati ikonokat.
Ahogy előttem is ajánlották nézd meg a többi oldalt is. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
FrankMonzano #12726 üzenetére
-
HUTCHDB
nagyúr
Néhány órája feltettem az új eu romot (6.20) és tényleg megjavítottnak tűnik a kijelző fényerő probléma.
Nagyon szépen működik most a telefon.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
gigabytman #12540 üzenetére
Ezt én nem értem.
A htc-nel volt korábban olyan bootlop, ami a kernel flash elmaradása miatt alakult ki.
Itt én ilyenről nem tudok, nem kell semmit külön a rom után feltenni.Kezd a legelejétől.
Tedd download (fastboot) módba, menjen a twrp utána annak megtartó img flashelese, utána full wipe (tehát a System is) utána a rom pc-rol fel és újra annak installalasa. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
gigabytman #12537 üzenetére
Tényleg hosszú idő, de azért nem 15-20p...
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
gigabytman #12535 üzenetére
Issoraz!!!
Indítsd recoveryben hangerő fel+power, és install rom.
Miután lefutott, ne wipe-olj, hanem egyből indítsd újra. (Reboot system) -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
gigabytman #12530 üzenetére
Az első bootolas hosszú idő...
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
gigabytman #12528 üzenetére
Húzd el és kész!
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
gigabytman #12526 üzenetére
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
gigabytman #12522 üzenetére
No, ez már jó lesz.
Tehát másold fel a letöltött eu rom zip-jet a telefonra, ami most ugye twrp-ben van.
Utána install gomb, kivalasztod az előbb atmasolt romot és elhúzódó a csuszkat.
Kb 4-5 perc a teljes flash.
Miután végzett ismét wipe-olni érdemes.
Wipe, majd advanced wipe, és kivalasztod a dalvik, cache, data részeket, csúszka elhúz.
Ez után újraindítás, reboot system. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
gigabytman #12518 üzenetére
Azért írtam, hogy ne indítsd újra, mert nem fogod tudni, hiszen a telefonodon nincs System, nincs rendszer.
Nekem itt látta a pc.
Én még annyit megcsinálnek, hogy ujrainditanam a PC-t, és a telefont is twrp-ben, vagyis reboot-recovery.
Hátha látna a telefont utána.
A művelet előtt kihuznam az adatkabelt, majd az újraindítás után dugnam össze ismét a két eszközt.Egyébként download modod van?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
gigabytman #12515 üzenetére
Ha a twrp fokepernyojen vagy, a pc nem látja a telefont?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
gigabytman #12510 üzenetére
Ide ne lépj be a twrp-n.
Ahogy alap helyzetben a twrp fokepernyojen állsz úgy dugd össze a telefont a PC-vel, és PC -nek látnia kell a telefont.
Nekem látta, és simán rahuztam a rom-ot a Windows intezoben. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
gigabytman #12495 üzenetére
1. Az összefoglaló alapján tedd fel a twrp-t adb-vel.
2. Miután lefutott a twrp telepítése, (az összefoglalóban is szereplő " fastboot boot twrp.img " parancssor beirasa utan) ujraindul twrp-ben a telefon.
3. Csinálj full törléstna wipe résznél. (Dalvik/ART Cache, System, Data, Internal Storage)
4. NE INDITSD UJRA A TELEFONT, MARADJ TWRP-BEN
5. A PC ről tedd fel az EU romot a telefonra
6. Installal tedd fel a romot.
7. Miután lefutott csinálj resetet, vagyis wipe -old a dalvik, cache, data részeket. (SYSTEMET NE!)
8. Indítsd újra a telwfont, ami már így eu-s rommal indul. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
gigabytman #12490 üzenetére
Az első képen twrp van, szóval az irány jó, de valószínű ugyan az a helyzet, mint nálam volt, vagyis újraindítás után nem marad meg a custom (twrp) recovery.
Ne lépj ki a twrp-bol annak adb flash-elese után, hanem onnan egyből installald a romot. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Zsoleszhun #12484 üzenetére
Úgy legyen!
-
-
HUTCHDB
nagyúr
Semmivel nem volt idáig problémám, sem s10 plus-szal, sem mate 20 pro-val, sem mi9-el, sőt még az xs max-szal sem.
Ráadásul ezzel a telefonnal sem, míg az EU romot rá nem tettem.Ráadásul hiába indítom el kézzel a szinkronizalast, ok névjegyek el betesz vagy 20-at, de utána megáll, ismét indítom, megint beszinkronizal párat, és ismét leáll.
-
HUTCHDB
nagyúr
Letöltöttem az outlook-ot, ezen működik.
De akkor sem értem mi lehet a gond. -
HUTCHDB
nagyúr
Igen, a google-val van szinkronizálva, eddig hibátlanul megjelent minden, most meg eltűntek a képek.
A másik nagy gondom az eu-s rom óta az az, hogy a gmail-bol hiányzik az exchange fiók.
Eddig ez benne volt, vagyis amióta az eu-s romot feltettem, azóta nincs.
Nem értem ezt sem, hiszen a play áruházból van a gmail, sőt már töröltem is és letöltöttem ismét, de úgy sincs benne ez a lehetőség.
Kollégák gmail fiókjában meg ott van ez a lehetőség. (Azonos a gmail relase) -
HUTCHDB
nagyúr
Az EU romon a névjegyzékeknél (és sms-eknél) a kontakt fotókat miért nem jeleníti meg a rendszer?
-
HUTCHDB
nagyúr
Az istennek sem sikerül a twrp-t megtartani a telefonon.
Hiába flash-elem fel a telefonról is az img fájlt twrp recovery-ből, nem marad meg.
Már 3x próbáltam meg, de újraindítás után a MI recovery jön elő. -
HUTCHDB
nagyúr
Gondoltam nekiállok, megkérem a nyitást, és még agyalok rajta, hogy felteszem -e az eu romot, vagy sem.
És láss csodát, azonnal nyitotta a telefont az unlock program.
Nem tudom miért, mostanában minden xiaomi telefonomnál ki akarta váratni a 720 órát...most viszont nem.
Szóval este fel is teszem az eu-s romot. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Karavik #12355 üzenetére
No csak nem az igazi ez a váltakozó képernyőzár.
Atallitottam Indiara a régiót, és meg is jelent a váltakozó képernyőzár lehetősége.
Be is aktivaltam, de kb 5-6 kép van beépítve, hiába jelöltem be az összes lehetőséget a választható kepfajtak közül.
Gondoltam teszek be akkor sajátot, de csak 4 db-ot engedélyez.
Ajánlásod alapján gondoltam letöltöm a mi wallpaper Carousel apk-t, de azt még nem lehet feltelepiteni, mivel hibát dob. -
HUTCHDB
nagyúr
Magazin (váltakozó) zarkepernyot be lehet valahogyan állítani?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
HUNited #12336 üzenetére
Nekem spec. bejön a MIUI.
Lassan 9 éve használom kisebb kihagyasokkal.
Nehéz eltalálni egyébként az emberek igenyeit, de nekem semmilyen hiányérzetem nincs.
Lehet szidni, de más rendszerekben is van hiba.
Ráadásul a mi 8 jó akkuban, erős a hardver, jó kamerában, jó ujjlenyomatolvasóban, jó a face ID is, és a kijelző is igencsak színhelyes!
Most párhuzamosan használom egy mate 20 pro-val, és inkább a mi 8 cat kapom fel, mert valahogy jobban szeretem. -
HUTCHDB
nagyúr
Globál Dev-re nem lesz a hetvegen frissites?
-
HUTCHDB
nagyúr
Azoktól, akik az 5.30 Global Dev-et használják, kérdezném, hogy nincs gondotok az automata fényerő szabályzással?
Nekem ma egész nap a legalacsonyabbra vette le a fényerőt, és hiába fordítottam fény felé, akkor sem vette feljebb.
A csuszkát kellett húzgálnom, és utána áll csak be.
Ezzel lehet valamit kezdeni? -
HUTCHDB
nagyúr
Van, aki használ hivasrogzitest?
Ha igen, hol lehet kikapcsolni a redőnyök megjelenő értesítést? -
HUTCHDB
nagyúr
Jelző, vagy csengőhang csere miatt a telefonra letöltött hangfájlokat melyik mappába tegyem, hogy megjelenjenek a hangok között, és ne kellejen egyenként külső alkalmazásból meghallgatnom?
-
HUTCHDB
nagyúr
Mi9: 1-2 mm -rel keskenyebb, így kényelmesebb is. Sok ember nem hiszi el mennyit jelent ez a minimális különbség.
Kijelző picit sárgásabb, ami iphone irányba húz, nekem spec tetszik.
A wirelles töltés nagyon hiányzik, a kisebb káva,(plusz a nocs -csepp) is előnyösebb a mi 9-nél, de biztos, hogy nem adnék 40-50 e forinttal többet azért a telefonért. (Most így látom.)
A gyári kamera egyértelműen jobb volt a mi9-ben (1,5 hónappal ezelőtt) nappali képeknél.
Akku dettó ugyanez.(#11931) DanielK !
1.7-es poco F1-es verziót.(#11932) Smiro !
Sajnos már rég nem élnek a nagyapáim, én is 5x-ben vagyok, már a 3 gyerekemből 2 ki is repült, így ebből a szempontból, kb. egálban is lehetnénk, bár én a rockból max ezt hallgatom meg...
A technológiák fejlődéséről meg majd talán egyéb közegben értekezünk. -
HUTCHDB
nagyúr
Picit vitatkozom veled, ha nem gond.
Konkrétan azzal, hogy ki, miért vesz meg telefonokat, ha tudja, hogy ilyen, vagy olyan.
Hát azért pl. olvasni dolgokról, vagy a haverom mondta, hogy ez ilyen, vagy olyan, az egyeseknek nem elég.
Én akarom megtapasztalni, hogy tényleg rossz, vagy akár együtt lehet élni egyes dolgokkal, mert egyébként, egyenkénti más tulajdonságban, vagy akár összességében tetszik egy készülék.
Nem is tudom felsorolni, hogy az utóbbi 5-6 hónapban mennyi telefonom volt, mindegyikben volt olyan dolog, ami tetszett, volt ami kevésbé, és sokban volt olyan, amivel már nem tudtam együtt élni.
Mi Mix3, iphone XS MAX, samsung s 10 plus, mi9, mi 8 pro, stb. most egy sima mi8-cal "nyomom".
Nem vagyok maradéktalanul elégedett, de ár /érték arányban igenis egy nagyon elviselhető telefon.
Nekem kellenek ezek a próbák, hogy magamnak bebizonyítsam, hogy a másik sem annyival jobb, vagy hogy xy készülék még rosszabb is, mint amire számítana az ember.Romolás.
Ebben a témában általad írtakkal sem értek egyet teljesen.
Az eu-s romok mindig is jók voltak, én spec arra váltanék, de nem marad meg egy telefon addig, hogy leteljen a 720 óra ...talán a mostani telefonomnál.
Szóval vannak olyanok, akiknek mások az igényei, szeretnek bíbelődni, foglalkozni a telefonukkal, kipróbálni mást, és én ezt el is fogadom, sőt erre azonnal be is ugrik, hogy az iphone xs max számomra a legjobb telefon a mostani palettán, de annyira meguntam kb.4 hónap után, mintha egy nokia110-es mobilom lett volna, és hiányzott a fentebb említett babrálás, piszkálás, kis változatosság, így eladtam.Nem tudom, hogy meddig marad a mostani mi8 nálam, mert amúgy tényleg egy jó készülék, de azért vannak hiányosságok, mind szoftverben, mind hardverben, de ami nagyban kárpótól, az az, hogy a kamera élmezőnybe tartozik, sőt az egyik legjobb gcam porttal ellátott telefon.
-
HUTCHDB
nagyúr
Gondom van.
Bejövő hívásoknal nem tudom felvenni azt, mert a hivaskezelo felület nem jelenik meg.
Csörög a telefon, fel is ébred, de a zarkepernyot látom.
Újraindítás, tisztogatás, hívás alkalmazás adatainak törlését is megvolt, de nem segít.
Valakinek ötlete? -
HUTCHDB
nagyúr
Másik dolog, ami szintén gondot okoz nekem, az az, hogy a gesztusvezérlés sajnos továbbra is darabos, így most visszaállítottam a navigációs gombokat.
Ezeket viszont az istennek nem tudom eltüntetni a teljes képernyős móddal, állandóan ott virít a fehér sáv alul. -
HUTCHDB
nagyúr
Globál dev-et hasznalok.
Segitsetek már legyetek szívesek ha tudtok.
Sms-ek hangját szeretném beállítani, de nem megy úgy, amilyen elvárások van.
2 SIM-et használok, így ha 2 külön hangot tudnék beállítani kártyánként, az lenne az igazi, de az ettől fontosabb az lenne, hogy az értesítések hangjai NE EGYEZZEN meg az SMS hanggal.Van erre megoldás?
-
HUTCHDB
nagyúr
-
HUTCHDB
nagyúr
Sms ek fogadasaval van gondom.
Egyszerűen nem tudok banki átutalásokat végezni, mert az ellenőrző kód nem érkezik meg.
2 banknál is ugyanezt csinálja, szóval az sms kezeléssel lehet gond.
Már alaphelyzetbe állítottam mindent, (töröltem az adatokat az alkalmazaskezeloben) de nincs változás.Egyeb sms-ek megjonnek.Nem már egyebek sem...
Valaki tud erre valami gyógyírt? -
HUTCHDB
nagyúr
Ha globál dev-re én magam teszem fel az új verziót a frissítőcsomag menü alól, akkor van, vagy nincs reset?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OpenWRT topic
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Autós topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Automata kávégépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged