Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gigabytman
tag
válasz
havri1
üzenetére
A Gmail app. előnye az egyszerű kezelés. És akinek Gmail-es címei vannak, ennek kellene a legjobb app.-nak lenni. Elvileg azonnali értesítés (push notification) funkció stb. De mint tapasztaltuk, nem így van az erőszakos energiatakarékosság (Doze) miatt. Aztán állíthatsz a ROM-okban minden féle UN-optimizations-t, általában a Doze győzedelmeskedik, mert rendszer-komponens.
Root nélkül ez az ADB megoldás nekem hibátlanul működött az előző Huawei telómon:
A következő rendszer újraindításig. (és nincs észlelhető akku merülés).
Ezen a héten hosszabb időn keresztül tudtam tesztelni a fenti módszert a MI-8-on.
15/30/60 tétlenségi időkkel, és érdekes eredménnyel:15/30 percnél megérkezett az értesítés (kb. 1 perc), viszont 60 percnél már nem
. Képernyő felébreszt nem, képernyőzár is feloldva akkor sem érkezett meg. Ezt találtam:
Ez nem Google-szerver hiba. Azt tapasztaltam, hogy mindig ezt a hibát kapom, ha a WIFI is be van kapcsolva. Pedig tökéletes a jelerősség 5Ghz-en megy. Gyorsan tudok letölteni WIFI-n, sőt én a telóra/telóról a fájlokat is a beépített Ftp-vel mozgatom a WIFI-n keresztül.- Ha kikapcsolom a WIFI-t, akár több órás tétlenség esetén is megérkezik a Gmail értesítés, max 1-2 perc késéssel. Tökéletesen működik.
- Ha be van kapcsolva a WIFI, már 60 percnél sem jön meg.
- Mi köze van a WIFI-nek ehhez?
Eu dev. 9.6.27 tiszta telepítés
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
. Képernyő felébreszt nem, képernyőzár is feloldva akkor sem érkezett meg. Ezt találtam: