- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
retesz147
addikt
Hát igen....és erre rájönni rohadt nehéz....Nálam is kb max 3-3,5 SOT és hozzá ugyan ennyi ébrenlét társul, ami rohadt sok, de nem bírok rájönni mi az. Már-már beletörődtem.
A telóról tudom, hogy tudja hozni a 6-7 óra SOT-ot, mert néha-néha van hozzá szerencsém és ekkor az ébrenlét 1 óra alá csökken és a készenléti idő is majdnem duplájára növekszik. 2 hetente produkál 1-1 ilyet, de általában a "rossz" teljesítményt hozza.
Most még társul hozzá egy olyan is, hogy feloldásnál csak a háttérkép vár, majd egyszer csak megjelennek az ikonok.
Volt már ilyen, és egyre kritikusabbá vált, csak a teljes gyalu, tiszta telepítés segített.
Ugye nálam Mix2s legújabb EU DEV. -
retesz147
addikt
Ez egy érdekes történet.
Nem volt rajta fólia. Lakásba vettem át(pedig jó fény volt) , vagy 25x megnéztem, hogy karcmentes-e. Annak tűnt. Megvettem. Mivel egy másik városba volt, egybekötöttük egy kirándulással is. Deal után teló zsebbe, 2-3 óra után elővettem és a napsütéabe azonnal látszódtak a karcok, különösebben az az egy nagy. Leizzadtam, de 2-3 óra után nem nagyon volt mit tenni.
Én baxtam el, tényleg átnéztem, nem tudom hogy nem vettem észre.Szerencsére az üveg eltakarja....
-
retesz147
addikt
válasz
hakydakillah #8443 üzenetére
Ráteszed a védőt és nem fog látszani.
Nekem a Mix2s-ben egy "kráter" van, rákerült az üveg és semmi nem látszik, persze a tudat megmaradt, sajnos. -
retesz147
addikt
Így van, nem értem a csúcsból miért kell kihagyni azt, ami a középbe benne van (infra, led, nagy akksi, jack) , vagy régen bevált volt(rgb).
Nem hiszem el, hogy a fejlesztők ennyire fat.k.ek,ők ezeket nem hiányolják?
Amúgy meg, mint tudjuk a gyártásköltségminimalizálás áldozatai... -
retesz147
addikt
válasz
enginev3.0 #8139 üzenetére
Látszólag mindegy neki, hogy wifin van, vagy sem. Térerő jónak tűnik. Amikor wifi ki van kapcsolva, akkor mobilnetről memtél, vagy akkor offline volt a teló teljesen?
Restart?
Rom? Eu?
Milyen programok frissültek utoljára?
Melyik progi fogyaszt a statisztikában legtöbbet? -
retesz147
addikt
válasz
enginev3.0 #8131 üzenetére
Az egy nagyon komoly ébrentartás, ehhez csak gratulálni tudok.
Ott valami nagy baj van. -
retesz147
addikt
Hát....annyira nem értek hozzá, mostanában keveset is fotóztam, csak fent van, megcsináltam Karavik ajánlását, hogyha kellene jó fotó legyen kéznél és az első kérdésedre épp tudtam a választ.
Viszont szerintem nem "normális" és most, ahogy írtad, nálam is így működik sajnos. Sőt ha HDR kikapcsolva , akkor módot kell választani (pl videóra), hogy utána újra tudjak fotózni, mert befagyasztja az exponáló gombot. Ez szerintem "nem normális", bug lehet. De aki jobban ért hozzá, majd kivilágosít minket.
-
retesz147
addikt
válasz
tibi020 #7121 üzenetére
Szintén ilyen füles (Blitzwolf BW-fye4), szintén karácsonyra, pozitív csalódás, viszont telefonálásra nekem panaszkodnak, hogy rosszul hallanak. Én az akksit se tudtam még 3-4 óránál tovább használni. 4x töltöd tokkal, nálam max 2 töltés volt eddig.
Nálam is csak sbc MIX 2S legújabb eu dev-el.
Hibás darab lehet az enyém?De hangzásra ezért az árért BT-ként nagyon tetszik nekem is és nem esik ki a fülből, bár hosszú használatnál már kicsit nyom.
-
retesz147
addikt
válasz
huliganboy #6893 üzenetére
Mi az a 4.? Nálam csak fix 3 van. Azzal minek változtatod a hangerejét?
-
retesz147
addikt
Naptár buggal kapcsolatban Karavik kolléga írása (részletet idézek Mi Mix 2S fórumából) :
".... nem EU dev okozza hanem hivatalos MIUI, mivel hivatalos MIUI bug, az alap ROM hordozza. Minden Pie alapú teló érintett, így Mix 2S-is. Én már kedden észre vettem a closed beta tesztek alatt.
Global beta 9.1.3-ban úgyanúgy jelen van......" -
retesz147
addikt
Karavik kolléga EU ROM telepítésének leírása, igaz MIX 2S-hez készült, de nagyon profi.
MIX2S összefoglalóját is érdemes elolvasni, gondolom sok mindenben hasonlít a 2 készülék.Akkor már tárgytalan.
-
retesz147
addikt
válasz
enginev3.0 #1432 üzenetére
Ezt bővebben is kifejthetnéd
-
retesz147
addikt
Miben?
Mert, ha jól emlékszem, az amoled nem tetszett? Ez tartott kicsit el engem is, a beégéstől való félelem.Mi jobb benne, mint a 2s-ben? Nekem 2s-ben halovány az akksi, itt ez egy kicsit szívfájdalmam.
Te használtad mindkettőt, Te tudsz igazi vélemény alkotni róluk.
Megosztod?
Nekem mix 2s "jutott" , és mivel Mi8-am nem volt, így ezzel vagyok teljesen megelégedve(kivéve talán akkut) , csak az a fránya BL nyitás telhetne már le...
-
retesz147
addikt
válasz
enginev3.0 #1243 üzenetére
Utolsó eu dev-et (10.25) sokan dicsérik mix2s-nél... Én még várok BL nyitásra...
-
retesz147
addikt
válasz
enginev3.0 #1235 üzenetére
Stabil vagy dev? Melyik kiadás (dátum)?
-
retesz147
addikt
válasz
enginev3.0 #1203 üzenetére
Melyik Gcam, milyen beállításokat használsz?
A padlónál brutál... -
retesz147
addikt
-
retesz147
addikt
Nem maradhat el, melyik a jobb?
-
retesz147
addikt
Újra felhívnám a figyelmeteket, hogy két topic fut párhuzamosan.
Nem lenne célszerű összeolvasztani? A bemutató fórumában már 3000+ hsz született, több a megosztott okosság, viszont a tesz (cikk) fórumában meg körvonalazódott egy összefoglaló hsz kezdeményezés.Mi 8 teszt fóruma vs Mi 8 és Mi 8 SE bemutató fóruma
Jól láthatjátok, tényleg párhuzamba fut a kettő topic:
Nekem nincs ilyen telóm de szerintem lassan megkívánja az összefoglalót a a zászlóshajó, mit gondoltok?
-
retesz147
addikt
Van egy 3000+ hsz-el rendelkező fóruma is a telónak, ismeritek?
-
retesz147
addikt
Ellenpélda...Csallóközben nekem a Mi A1 haldoklik mindig, nagyon, nagyon ritka, ha találok 4G, de néha inkább a teljes hálózatot is eldobja, percekig kapcsolódik újra. Itt is Voda, céges. A másik SIM is voda, de az meg nem dobja el (aztán a céges új SIM, a saját meg agyonvágott 5-6 éves SIM).
Griff55: Aliexpressről neked mennyi idő alatt érkezett meg (kínából jött, vagy EU raktárból)? Kifizetted a 26$-os DHL szállítást és mást nem kellett, se Áfa, se kezelési költség (goldway)? Volt már velük garis intézésed? Kínába kell küldeni?
Más:
Tulajok, ettől az amoled beégéstől mennyire féljek?
Hétvégente 3-3 óra waze + több éve konstans fekete háttérkép egy logóval a közepén és ezt szeretném hagyni, nem váltanék.
Kódolt a beégés?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest