Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- IFA 2024: Csendben debütált a Honor Watch 5
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 5 összefoglaló
Kérlek olvasd át mielőtt kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Karavik
veterán
-
Zamasun
aktív tag
válasz
Zoleee89 #7958 üzenetére
mi5 mellett szól:
- kisebb, könnyebb, van infra, ois (kalibrálás után), design (ízlés dolga)mi5s mellett szól:
- jobb kamera (nem sokkal)RAM, CPU-t direkt nem említettem, mindkettő nagyon gyors, viszont a ramkezelése a MIUI-nak nagyon rossz, éppen ezért kétlem, hogy érezhető lenne a +1 gb a mindennapokban, mikor gyorsan újratölti az appokat 4gb-al is. 3gb elég mindennapos használatra. Én 64 gb tárhellyel venném, ami nálam már teljesen kompromisszum mentes.
Az én ajánlatom a 3/64-es Mi5Amire te használnád bőven megfelelő.
-
batabe
senior tag
válasz
Zoleee89 #7579 üzenetére
Mi5s esetén a sima tg oldalt nem fekszik fel, most várok ívelt üveget.
Egyébként szerintem az ujjlenyomat olvasó az mi5ben jobb, megbízhatóbb, Mi5s esetén az ultra hangos szerintem még nem forrta ki magát, remélhetőleg csak szoftveresen, és hamarosan javul.
Amúgy nekem személy szerint a mi5 sokkal jobban tetszik (fekete kerámia)
Ja, es egy leheletnyivel vékonyabb is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Elérkezett hozzánk az ismert kínai gyártó legfrissebb csúcsmodellje, a végeredmény nem lehet kérdéses: a Xiaomi ismét komoly alternatívát mutatott a zászlóshajóra vágyó közönségnek.
- Elemzés A B20-as 4G nyomában
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest