Új hozzászólás Aktív témák
-
Mikszi
tag
Sziasztok!
Boldog karácsonyi ünnepeket!
Akit esetleg érdekel, megjelent a xiaomi.eu MIUI 14 A13 második béta romja, illetve az első stabil is MI 11 liter 5G (renoir) telefonra.
[ Szerkesztve ]
Redmi Note 7, Redmi Note 9 Pro Global, MI 11 Lite 5G
-
Mikszi
tag
Megjelent a xiaomi.eu MIUI 14 A13 development rom . Akit érdekel. Lite 5g (renoir)
[ Szerkesztve ]
-
Mikszi
tag
Akiket érdekelnek a xiaomi.eu romok, tegnap megjelent a második MIUI 13-as stabil rom a MI 11 lite 5g (renoir) telefonunkra.
xiaomi.eu_multi_MI11Lite5G_V13.0.7.0.SKICNXM_v13-12-fastboot.zip[ Szerkesztve ]
-
Mikszi
tag
Huppsz, természetesen biztonsági mentést kell csinálni előtte, mivel mindent töröl a telefonról.
Illetve van egy másik bat fájl (windows_fastboot_update_rom.bat) ami frissíti a telefon romját. De én elég nagy változásnak tartom, így szerintem jobb a tiszta telepítés.
Ha nem lenne drivered innen tölthető: [link][ Szerkesztve ]
-
Mikszi
tag
Nagy vonalakban:
letöltöd a telepítő zipet, kicsomagolod egy könyvtárba, a telefont fastboot módba rakod, (kikapcsolás után bekapcsológomb és hangerő le gombok egyszerre nyomásával bekapcsolod ) csatlakoztatod a számítógéphez. Fastboot driver legyen fent a windowson.
Majd a windows_fastboot_first_install_with_data_format.bat paranccsal ami ami ott van a kicsomagolt állományoknál elindítod a telepítést és ha kész újra indul a telefon. (az első indulás elég sokáig tart.Redmi Note 7, Redmi Note 9 Pro Global, MI 11 Lite 5G
-
Mikszi
tag
válasz Viktor0610 #2679 üzenetére
Rendben Főni, legközelebb azt is odaírom. :)
-
Mikszi
tag
válasz pusszycat #2623 üzenetére
Mivel csak nemrég tettem fel, ezért sok mindent nem tudok mondani róla. Nagyon nagy újítást nem igen találok benne. Amit kipróbáltam: GPS, VoLTE, VoWIFI, fényképező, BT, mind szépen működik, újraindulás nem volt, a rendszer gyorsnak tűnik. Még az akkuidőre illetve a SOT-ra leszek kíváncsi, estére majd ez is kialakul. Jahh, vannak új háttérképek és egy új betűtípus is.
Ez a hivatalos változás lista:
VÁLTOZÁSI NAPLÓ
Rendszer
Új - MIUI 13 frissítés
Új – Android 12 frissítés [Redmi Note 9 Pro 5G/Mi 10T Lite, Redmi K30, Redmi K30 5G, Redmi K30i 5G, Mi 10 Lite Zoom]
Új - Új rendszer betűtípus, MiSans
Új – Az új dinamikus háttérkép a tudomány szépségét mutatja be mikroszkóp alatt
Optimalizálás – Az Android biztonsági javítása frissítve 2021 decemberére
Képernyő lezárása
Javítás – Az „OK Google” nem működött, amíg a képernyő ki van kapcsolva
Kamera
Javítás – A Google Lens kapcsolója nem volt látható a Fotó mód beállításainál
Beállítások
Javítás – A „Hang lejátszása, ha a Néma mód ki van kapcsolva” opció letiltása nem járt hatással
Képtár
Új – A védő vízjel funkció lehetővé teszi, hogy megvédje fotóit az illetéktelen másolástól
Új – A médiatípusok lehetővé teszik a képek készítési módja szerint kategorizált megtekintését
Megjegyzések
Optimalizálás – Továbbfejlesztett gondolattérkép-élmény[ Szerkesztve ]
-
Mikszi
tag
Jahh és poco m2 pro is dettó.
Már erősen gondolkodtam rajt, hogy a miatoll nem e mi a f...z-t jelenti e.[ Szerkesztve ]
-
Mikszi
tag
Egy kicsit bele vauvau, én még egy akkora katyvaszt mint a redmi note 9s és 9 pro-nál volt még nem láttam. Van ugye a global Redmi note 9 pro az ugye a joyeuse, na most van egy szintén 9 pro indiai kiadás ugyanezen a néven, ami konkrétan a global 9s átnevezett verziója ami curtana névre hallgat és még van 9 mix max vagy mifene..... ehhh szerintem elmentek otthonról a xiaominál. Azt elfelejtettem mondani, hogy mindegyik ugyanaz a chipset, és panel meg készülékház, max a kamera meg nfc a különbség. XDA-n össze is vonták mindegyiket miatoll néven.
[ Szerkesztve ]
-
Mikszi
tag
A legújabb heti eu rom zabàlja az akksit mint àllat, mondjuk baromi gyors lett deazért na.....
-
Mikszi
tag
válasz zala005 #1767 üzenetére
Nekem csak egy sim és egy sd kártya van benne, de eddig ez tűnik a legjobb üzemidőnek. A fent említett telekomos programokon kívül más bugot nem találtam eddig. egész fasza a rendszer. A legutóbbi előtti rendszerhez képest sok minden menü magyar lett.
[ Szerkesztve ]
-
Mikszi
tag
válasz balu1977 #1770 üzenetére
Már magam is belefáradtam a romolásba, de azért ennek a telefonnak ez az üzemidő kicsit karcsú volt ahhoz képest ami anyag benne van, ennél többet kéne tudnia. így ha megmarad ez 8 órás SOT akor lehet lecövekelek rá.
[ Szerkesztve ]
-
Mikszi
tag
válasz juve600 #1369 üzenetére
Magam is ezt javasolnám, meglehetősen megbízhatóak, a legtöbb MIUI fícsör benne van ami legalább is nekem tetszik, +régebbiek amik hasznosak lehetnek de màr kivették a hivatalosból. Plussz ki van pucerázva a reklám és egyébb hmm nemkell nekem dolog is.
[ Szerkesztve ]
-
Mikszi
tag
Szép napot!
Ma csatlakoztam a mélyen tisztelt társasághoz egy öhömmmm menta zöld 5G-s készülékkel. Egyenlőre nagyon tetszik, baromi gyorsnak tűnik. Ráadásul a jobbik kijelzővel jött. (Mondjuk a rendelés óta keressztbe rakott ujjakkal járkáltam.)
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen széket vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Adobe Photoshop
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest