Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?

Első ránézésre nem találunk komoly különbséget a két modell között, de a sok apróság a felhasználók többségénél is megindokolja majd a 35 ezres felárat.

Hirdetés

Bevezető, tartozékok

Időről időre felmerül a kérdés: az egyre inkább elszálló csúcsmobil-árak mellett szüksége van-e egy átlagfelhasználónak a friss zászlóshajóra, vagy már a 100-150 ezer forintos kategóriában is kitermelődnek azok a vételek, amikkel gondtalan éveket lehet eltölteni? A hosszútávú tapasztalat persze mindenkinél máshogy alakul, az viszont biztos, hogy az első benyomásaink sokszor nagyon jók az olcsóbb telefonokkal is, és előrebocsátva nem okozott komoly csalódást a Mi 11 Lite sem.


[+]

Egész konkrétan két tesztkészülék is landolt az asztalunkon a Xiaomi.hu-nak köszönhetően, a sima 4G-s és 5G-s modell azonban külsőben, kijelzőben, szoftverben, kamerarendszerben, akkumulátorban és töltési teljesítményben is megegyezik, a tesztünk írásának pillanatában 35 ezer forintos különbözetet okozó kisebb hardveres és adatkommunikációs különbségekre pedig ebben az egy cikkben fogunk alaposabban kitérni.

[+]

A Xiaomi ennél a modellnél még teljes értékű felszereltséget ad a dobozban, ebben az esetben ez azt jelenti, hogy a mobilon kívül találni fogunk egy, a mobil gyorstöltési képességeit kihasználó, 33W csúcsteljesítményű USB-A-s adaptert, egy USB-A - USB-C kábelt, egy 3,5 milliméteres jack adaptert a fizikai csatlakozó hiánya miatt, illetve még egy áttetsző szilikon tokot is, miközben az előlapot is védi egy vékony fólia a karcolódásoktól.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés