Új hozzászólás Aktív témák
-
DrDobos
őstag
válasz pusszycat #323 üzenetére
Köszönöm szépen nektek! Szepen idovel akkor, de ugy gondolom hogy akkor ez lesz. Kamera szerencsésere nekem annyira nem fontos. Na majd kisakkozom azt is, hogy megéri-e rákölteni és megvenni a 8 GB-os verziót. Nem tudom, hogy ezzel kapcsolatban van e meglatasotok:)
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A55 5G
-
JJ hunter
aktív tag
válasz pusszycat #275 üzenetére
A szervizből az jött vissza, hogy a készüléket kimérték, és minden normális De szerintem csak a telefont méregették, a töltőjére nem dugták rá...
Szerk.: Amúgy köszönöm szépen, ez is egy érték, egy iránypont, hogy 40%ról fél óra kb a 100
[ Szerkesztve ]
Samu GalaxyS » S3 Neo » Mi A1 >> Mi 10T 5G
-
addikt
-
addikt
-
-
elfelejtette
veterán
válasz pusszycat #206 üzenetére
Minden telefonnál gyárilag hálózat szerinti alapértelmezettre van állítva. A legtöbb ember szerződés kötéskor azt kéri, hogy a tudakozóban ne jelenjenek meg az adatai, tehát a hívószámot sem jeleníti meg.
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
-
-
mrx1212
tag
válasz pusszycat #93 üzenetére
Azon semmi nem csillapít,hidd el én mindent próbáltam!
3db különböző tok stb.
Hát azért azt én nem értem hogy az normális hogy rezeg a hátlap? (ha 2.000 forintos telefonról beszélgetnék akkor igen rendben)
Ez nem hibás alkatrész ezek ilyenek ez miatt van! (a hátlap rezgés miatt hívás közben berezonál a hangszóró is!) -
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Asszociációs játék. :)
- OpenMediaVault
- Autós topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic