Hirdetés
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
 - Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - iPhone topik
 - Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
 - Yettel topik
 - Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
 - A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
 - Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
 - Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly

Új hozzászólás Aktív témák
- 

heidricha
őstag
válasz

SirRasor

üzenetére
						Nyugodtan emeld ki az ébresztőre bekapcsolást. A buták óta alig alig tudja némelyik készülék. Az MTK SoC jellemzően igen, a Qualcom-os készülékek közt nem is tudok a Mi3-4-en kívül fejből egyet sem. Korábbi 5 készülékem nem tudta, a gyerekeknek is van összesen még vagy 5, azok sem. Ezek kb. mind eltérő modellek.
 - 

Mr.C
őstag
válasz

SirRasor

üzenetére
						sztem ez a reboot dolog olyan, mint hogy este legyen töltőn a telefon vagy sem?
vagy van telefonra töltési ciklus számláló?
Valaki azt vallja, hogy ezek kellenek, valaki meg az ellentétét.
Csak a probléma, hogy sokan szinte vallásnak tekintik a véleményüket és nem képesek tolerálni mást (most nem rád értem, nyugi).Persze, igaz amit írsz pl a HDD-ről de szerintem egy átlag ember életében max 1x, ha előfordul, hogy emiatt megy tönkre.... mint pl az SSD, ami ugye nem szereti a sok írást (ezért kell HDD mellé a temp. miatt). De ha okosan csinálod, akkor a büdös életben nem lesz vele gondod, mert olyan kicsi az esélye.
My opinion

Új hozzászólás Aktív témák
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
 - Nintendo Switch 2 // Számla + Garancia //
 - Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
 - BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GameMax STORM Black 600W

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest