- OnePlus One - Kína már itt One
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
válasz
littlemole #26529 üzenetére
Koszonom!
Nem kizart, h ez a telefonalos dolog ROM problema... Anno Mi3-on is voltak ilyesmi gondok, mára megoldódtak.
Jatszani en sem jatszom, de nagyon megszerettem a Xiaomit meg a MIUI-t. Ezert figyelgetem a Note 3 Pro-t is, mert jo ar/ertek aranyunak tunik!
Hogyan kezeli a 3GB RAM-ot a masina? Bongeszo szokott ujratoltogetni? Milyen az altalanos sebesseg? -
zolikaDB
veterán
válasz
littlemole #26521 üzenetére
Es mik a tapasztalatok? Note 3 pro vs Mi3!
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Összefoglaló tetején olvasd el a 6.0-ra frissítés menetét, csak úgy simán nem lehet rárakni.
Ahogy Ájvé is mondja, Globalból csak fejlesztői tartalmaz magyar nyelvet, amíg nem árulják itt is hivatalosan a telefont.
Van már nyolcas stabil MIUIHU is, azt is felteheted, miután követted az összefoglaló tetején lévő leírásból valamelyik módszert. -
Ájvé
veterán
válasz
Fejlesztői igen, de az hetente frissül. Global stabil viszont nem tartalmaz magyar nyelvet.
-
Ájvé
veterán
válasz
littlemole #26519 üzenetére
Bármilyen stabil ROM ilyen, azok nem frissülnek hetente. Időnként frissül, de egyébként magától elvégez mindent frissítéskor, persze ajánlott előtte mentés, de stabilnál nem hiszem, hogy nagyon lehetnek problémák.
Miui global ROM-ba nincs magyar nyelv egyébként. Installálást írják az oldalán, fastboot a legbiztosabb egyébként. Amúgy Redmi Note 3 Pro a telefonod? Lehet nyitni kell előtte bootloadert is. -
Fejvadi
nagyúr
válasz
littlemole #14094 üzenetére
Azt nem tudtam. Nekem egy haverom foglalkozik ilyennel, őt ajánlottam volna.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
littlemole #14092 üzenetére
Nem tudom a megoldást, de korrekt gyors szervizben tudok segíteni, ha nem sikerül megoldanod.
-
törölt tag
válasz
littlemole #8348 üzenetére
Olyat én még eBay-en se láttam, legalábbis ha flip case-re kerestem rá. Biztos létezik, én egy ideje nem nézem már a kínálatot. Itthon szerintem nem fogsz találni.
-
törölt tag
válasz
littlemole #8286 üzenetére
Mármint oldalra nyílót, nem? Mert az van raktáron Speedshop-nál, Edigital-nál is
-
djula
aktív tag
válasz
littlemole #7684 üzenetére
Ha egyszer frissítettél v6-ra, ne bootolj többet v5-ös sysre. Ha már megtetted, mehet a wipe data, wipe cache, mert a két rendszer összezagyválja egymás adatait. (Persze kivéve TDB esetén, ahogy azt már írták.)
Az nem okoz gondot, ha rajta van a másik sys-en, csak ne indítsd el
Leszedni legegyszerűbb úgy, ha updater alkalmazással a következő heti frissítést felpattintod. Az pont a régi v5 helyére fogja feltenni. -
cjvt3o
aktív tag
válasz
littlemole #7684 üzenetére
Üdv,
ha nem volt TDB, akkor ilyen verzió különbséget nem bír el szvsz a két rendszer.
A TDB.-vel kapcsolatban meg... http://miuiandroid.hu/forum/viewtopic.php?f=11&t=545
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
littlemole #4784 üzenetére
Napfényben/erős fényben látni pontrácsot, de az már az üveg.
-
s4tch
veterán
válasz
littlemole #4782 üzenetére
Gyárilag nincs rajta semmiféle fólia.
-
littlemole
őstag
válasz
littlemole #4778 üzenetére
Nah nekikezdtem itt közben . Volt rajta valami vastagabb védőfólia és az karcolódott össze. Meg mertem volna esküdni rá hogy tört a képernyő is repedt akkor mert full arccal esett a kőlapra.
De nem
Viszont van alatta még valami másik is szerintem. Vagy az már valami gyári cucc? az már jóval vékonyabbnak néz ki
Nem tudom mit csináljak. Kapirgáljam hátha lejön vagy maradjon rajta? -
virkir
veterán
válasz
littlemole #3564 üzenetére
Jól tippeled ez nem üveg csak sima fólia.
-
virkir
veterán
válasz
littlemole #3562 üzenetére
Affenébe... az én kosaram üres.
Nekem az"eredeti" xiaomi van fent és már látok rajta sérülést annak ellenére, hogy vigyázok rá. Ezen kívül van rajta egy folt ami hol látható hol eltűnik, de nedves tisztításnál mindig látható a helye.
Szvsz inkább a nillkin-el kéne próbálkozni. -
Milestone2
nagyúr
válasz
littlemole #3473 üzenetére
Lucky kid! Megkédezhetem mennyiért?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest