- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- One mobilszolgáltatások
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi_Ohl
veterán
Azon biztosan simán működne. TWRP recovery kell, abból aztán felmegy tiszta telepítéssel (tehát minden adat a virtuális SD-n lévőket kivéve törlődik).
blod001 szerintem a Redmi 3 topikban tudnak erre válaszolni
További MIUI 8 Global 6.6.8 tapasztalat: böngészőben, url sávból keresve FC (ez még lehet egyedi hiba), a képernyőzár shortcutjait viszont javították (tehát rájuk kattintva megfelelő nevet ír ki, illetve ha nem a kamera van jobb oldalon, nem mutatja annak a képét).
-
Tomi_Ohl
veterán
Szia, ez most melyik? A kínai ROM? Vagy a xiaomi.eu, esetleg MIUIHU?
Fejvadi pedig az a fastbootos pont egy jól sikerült verzió.
vampire17 amit észrevettem: a beállításokban a beta featuresnél hiányzik a battery saver, a böngészőben is az újféle kijelölés van, kapcsolatok megtekintésénél fixálták a menüt (ezelőtt túl sok hely volt kihagyva a tetején) és a recorderben, visszajátszáskor javították a lejátszás gombot.
-
Mr.C
őstag
Függ attól, milyen a partíció kiosztása, mert régen két romot tudtál félteni rá. Viszont az MM romok mérete nagy, ezért vonták össze őket. Ezt kell megnézni, mert ha 4.4-es android verzió van rajta, akkor valószínű, hogy két System partícióval rendelkezik. Az összefoglalóban részletesen le van írva, hogyan kell összevonni ezt, és feltenni az új 6.0.1-es androidra épülő miui romot
-
Mr.C
őstag
OK. Én ajánlom neked a miuihu romot, jön rá ota update is (magyarul a rendszer kiirja, ha frissítés érhető el és 1-2 tapira már tudod is frissíteni macera nélkül), így azzal tényleg nem lesz sok gondod, ha nem vagy guru a romolásban.
De ha akarsz rendszert cserélni és megismerni, hogyan is működik (amiben mi szívesen segítünk) , akkor ott az RR, CM, ACIP, AOSP, Xperia rom és még sok más is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- DELL T40 EMC Szerver
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest