- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
Egyébként meg igen, erősen off ez itt. Mi3 fóruma ez, máshol kapásból elküldtek volna az off miatt.
Mellesleg van Melyik okostelefont vegyem topik, ott is sokat tudnak segíteni. -
Tomi_Ohl
veterán
Annyi, hogy a Note 4G-ben emelt órajeles Snapdragon 400 van, a ZTE-ben sima.
Én a 3 közül az Allview-t választanám, mert az viszont sokkal erősebb. Persze, 20E-s felár, az már majdnem Mi3Szerk: mondjuk a kérdés, hogy Mi3 mennyivel jobb az Allview-nál. Szerintem hardveresen kb semmivel, a Mi3 előnye a szvsz szebb dizájn és a jobb Mobilarénás közösség (nem hiszem, hogy annak van ilyen).
A másik dolog, hogy nem tudom, hogy mennyire nyilvánosak a források arrafelé, és ha azok is, fejleszt-e rá valaki. Ebből a szempontból is jobb a Mi3.
Persze van, akinek ezek nem számítanak.s4tch azért, akkor biztos elírás.
-
Fejvadi
nagyúr
A Note 4G sokkal jobban támogatott szoftveresen hosszútávon, de 1 kártyás és kicsit kisebb a teljesítménye amit sehol nen veszel észre majd csak a legdurvább játékoknál esetleg. A kamerája jobb és a GPS is. Nem kell variálni semmivel mint az MTK val. Erre már heti frissítésben jön a MIUI v6, arra meg még nincs is. Ezen 4.4 KitKat, arra még az sincs.
-
Fejvadi
nagyúr
Én írtam az 57 ezret a Note 4G-re. Most hozattam ennyiért és 1 év garanciát adott rá az eladó. Ingyen posta hozzám, ő küldte és a legújabb Multival kértem, amit fel is tett. Kaptam hozzá 2 fóliát és 1 szilikon tokot ajándékba. Ha bármi baja van a telefonnak ő küldi a futárt és a futárral a cserekészüléket is, amíg szervizelik vagy kicserélik a hibásat. Ez is ingyen. Hamar meghozza ami kell, van nála sokféle és nem kell aggódni a vám és áfa miatt sem, mert ő fizeti azt is. Össze is haverkodtam vele, ritka korrekt eladó és nagyon jó fej.
(#7803) Tomi_Ohl
De nincs ám -
Ájvé
veterán
Note 4G a legerősebb mivel emelt órajeles Snapdragon 400-as (1,6 Ghz-en), majd Redbull és végül Honor 3C. Fotózással kapcsolatban nem tudok válaszolni. Azt tudom, hogy Redmi 1S jó képeket csinál, de Note se lehet rossz 13 Mpixeles kamerával azért (sőt jó eséllyel jobb).
-
Tomi_Ohl
veterán
IUNI U2 van ott kicsivel drágábban, de annak árára még rájöhet áfa
Asus Zenfone 5-ben valami Intel proci van, az nem tudom, jó-e
Mondjuk még Kínában lehetne nézelődni kevésbé neves gyártók körében
Meg itt elég sok paraméter szerint kereshetsz
Ha egy kicsit értesz ilyen dolgokhoz, akkor felraksz Cyanogenmodot és 1GB RAM is elég lesz
Redmi 1S erősségű telefon (Snapdragon 400) szvsz manapság már mindenre elég játékokon kívül
Még mondjuk a BlackBerry Z10-et megnézheted, annak nem dicsérték ugyan agyon a kameráját, de jó telefon. A proci miatt meg ne aggódj, BB OS-hez bőven elég.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mini-ITX
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Nyugaton is megjelent a Persona 5: The Phantom X
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Dell notebook topic
- Háztartási gépek
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest