- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen GPS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
válasz
Fejvadi #15722 üzenetére
Hát nekem nehéz a felfogásom sajnos
Kezemben volt és tényleg jó, Flyme OS-el nem volt gond, max annyi hogy nem tudtam felfrissíteni (root kellett volna hozzá és csak international rom volt hozzá, így mivel nem az én készülékem volt nem kockáztattam meg). Egyébként tulajdonos se panaszkodott semmire, egyetlen baja az volt, hogy elkezdett ok nélkül melegedni és meghalt szegény, de egyébként jó volt és ezt akkor is le fogom írni ha fejen állva pattogsz, mert én így gondolom, teljesen függetlenül attól, hogy TE mit gondolsz (látom ezt meg te nem vagy képes megérteni, mint írtam egyének vagyunk és szerencsére nem egyforma a gondolkodásunk).
Nagyon szépen köszönöm a kis regényedet, felőlem mehet a Pulitzer is akár
Azt viszont nem értem miért címezted nekem ezt a szájtépést, én csak és kizárólag annyit írtam le, hogy SZERINTEM! (nem te szerinted, nem Juliska néne, nem Pista bácsi, hanem SZERINTEM!) jó telefon az MX3, mind kidolgozásba, mind hardveresen, szoftveresen, főleg hogy 54 ezer forint volt (csak kár hogy megadta magát, viszont így megtudtam micsoda gáláns garancia ügyintézése van a mallnak). Úgyhogy örülök, hogy megosztottad velem, de szerintem nem nekem akartad címezni, rohadt szót nem írtam kivételesen neked és MX5-ről sem írtam egy kuma szót se.
Szóval szerintem zárjuk is ezt le, köszönöm, hogy megosztottad velem a tapasztalataidat, most már ezt is tudom. -
-
Tomi_Ohl
veterán
-
vampire17
addikt
válasz
Fejvadi #15604 üzenetére
Nem ertem alapvetoen, h mi a gondod. te most ugye fejleszoi ROM-rol beszelsz es azt kifogasolod, hogy nem stabil, hibas.... De akkor miert nem hasznalsz stabilat, vagy olyan fejesztoit, ami szamodra stabil?
Baratnomnek is meizu van (mi note) tenyleg nincs vele gond (bar a forditasa pocsek) de jon ra uj ROM kb 2-3 havonta, jo esetben.....
" Én csak ebbe fáradtam most bele, öreg vagyok már bohócnak és nem az én dolgom a fejlesztés."
Ha fejlesztoi ROM-ot hasznalsz, bizony a te dolgod.
Legalabbis a tesztelese bizonyosan
(#15608) cikasz: Mi3 ban nincs infra.....
-
havri1
félisten
válasz
Fejvadi #15604 üzenetére
Én megértem, és igazad van, de azért azt is lássuk be, a fejlesztői rom nem véletlenül fejlesztői.
A stabil meg stabil, kompromisszumokat kell kötni, de semmiképpen nem kötelező.
Én inkább választom ezt az utat, mint egy Samsung/Sony/LG telefonnál, amire éves/2 éves szinten talán van 1 frissítés, ami szintén tele van hibákkal..
Nem bizonygatni akarok, a korommal meg végképp nem villogok, de amit eddig megéltem, megtapasztaltam, én azokból indulok ki, az a "stabil".Tudod, van az a szöveg, hogy:
"Ülünk egymással szemben egy asztalnál, én belekanalazok a levesbe, Te megkérdezed finom e, mire én, nagyon ízletes. Elhiszed? Nem, csak ha majd Te is megkóstolod."Ez pont ugyanaz, mások az igények, mások az elvárások.
Biztosan van olyan mobil/platform, ami a Te igényeidet is maximálisan kielégítik, csak győzze az ember megtalálni, megfizetni.Mindenesetre az első mobilodat el ne add, mert közel 40 éves mobil sokat érhet manapság
Kívánom, találd meg a boldogságot az új kínai csodában, őszintén.Boccs a sok OFF-ért!
-
havri1
félisten
válasz
Fejvadi #15593 üzenetére
Gúnyolódhatsz, játszhatod a nagyfiút, de ettől nem fog megoldódni a problémád.
Más gyártónál, más főverziónál is jelen van a hiba.
Továbbmegyek, hálózaton belül a HD hang is tud érdekes dolgokat művelni, de ez már egy másik epizód. Mivel napokon belül elviszik a Mi4-ed, így ez már nem is érdekes, mert MX5-ön már nem lesz ilyen hibád ugye
Mondom ezt úgy, hogy lassan 1 évtizede havi szintem 700-900db, 7-10h kimenő hívásom van, és sokszor előjött ez a probléma többünknél (több kollégámnál is), ameddig ment a zajszűrés.Gyanítom nem tesztelted, hogy csak normáls hívásnál, vagy BT/vezetékes headsettel, esetleg kihangosítva is csinálja e..
-
vampire17
addikt
válasz
Fejvadi #15560 üzenetére
Nem talalkoztam meg ezzel a hibaval en sem. Mondjuk massal sem
Minden heten folrakom a legfrissebb MIUIHU-t (recovery-bol), mas rom meg nem is volt a telomon soha, sot a system2 sem meg volt soha hasznalva.
Ami hibam eddig volt, az mindig az ilyen "altalanos bugok" amiket szoktak irni, tehat volt h egy alkalmazas lefagyott (talan a frissites) de akkor az mindenkinel. De a kovetkezo heti frissites javitotta azt is.
-
[KgP].Robot
aktív tag
válasz
Fejvadi #15553 üzenetére
Bízom az új MIUI-ban. Nagyon remélem, hogy végre megoldódik ez az ügy és nem lesz helyette más fatális probléma.
(#15554) havri1 Nekem 1 mikrofonoson van. Az is gond? Sehogy nem lehet a teljes zajszűrést kikapcsolni?
#15555) llaszlo Valakinek van valakinek nincs. Aki keveset telefonál az észre sem veszi. Nekem napi 2-3 óra is elő szokott fordulni. Ha ez soknak mondható...
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Fejvadi #15526 üzenetére
Igen.
zolikaDB RAM kezeléssel nálam nincs baj, de indítás után egy picivel kevesebb van.
Gyári Böngészőben, ha próbálsz valamit Google-n keresni, nem keresi.
Ez a C5 ultra főleg a dizájn miatt érdekes, kicsit kilóg a sorból. Nekem inkább az M5 tetszik, annak már majdnem Xiaomis árazása van.Mindkettő Mediatek, remélem a Sony beindítja a fejlesztést MTK-ra.
bozarjoska vajon mi lehet... Bejelentik, hogy 5 év alatt 20000 hibát sikerült beletenni a MIUI-ba, majd kijavítani?
-
JackeL
tag
válasz
Fejvadi #15512 üzenetére
Állítólag valami 3 emeletnyit átsugárzott, de ezt csak egy tesztben olvastam.
Ott valami linksys x3500-al hasonlították a jel erősséget és a xiaomi sokkal erősebb volt és 3 szintet áttolt neki, de lehet az itthoni bummbeleminden falon meg nem megy át.
Ezt csak kipróbálva lehet megtudni. -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Fejvadi #15488 üzenetére
Dehogy nincs, pl immersed statusbar, YouTube adaway, YouTube background playback (ezeket használom én), vagy amiket s4tch sorolt.
Nem, ezek az órák a téma része.Az új verzióban ezeket
a Lollipop animációkat szokni kell, de jók (bár ez most már nem olyan egyedi) (érdekes, hogy nem iOS animációkat választottak). Viszont a többi animáció mintha kicsit lassabb lenne. Google search még mindig nem megy a gyári böngészőben, de vagyuláék már dolgoznak rajta.
-
petrson
senior tag
válasz
Fejvadi #15423 üzenetére
Neked, ha jól tudom nagyjából pár hete, max egy hónapja van meg. Nekem május eleje óta, eddig nem volt vele gond, ez is csak egyszer - ma - fordult elő, utoljára június elején frissítettem. Mindegy is, mennyit cserélgeted a romokat, ha ez szoftveres bug, akkor remélhetőleg javítják.
Ami nem kéne és felesleges szerintem a heti build kiadás. Ha csak egy hónapban egyszer dobnának ki frissítést, nem lenne ez a fejetlenség, volna ideje a belsős csapatnak tesztelni és akkor talán kevesebb ok lenne a nyammogásra, mint most hétről hétre... Szerintem is rossz irányba haladnak, de szerintem még mindig az egyik legkompaktabb rendszer a MIUI. Mondom úgy, hogy Nexuson több mint két évig a stock androidra esküdtem. -
calamites
őstag
válasz
Fejvadi #15417 üzenetére
Engem nem kényszerít semmire. Kb 1 éves a telefon, amin fele fele időben volt lite, és miuihu.
Kb 4-5 alkalommal frissítettem, ami 2-3 havonta van. De ez a MIUIHU ami a 9-es végű megmarad most nagyon sokáig, mert teljesen elégedett vagyok.
Akik meg hajszolják a lolit, azokat nem értem. Itthon, és a melóhelyemen is van 2-2 készülék (samu, lg, sony) amin loli van. Szerintem, és az egyik kollégám szerint is jobb a MIUIHU. Tökre leszarom, hogy milyen friss a rendszerem. A teleffon gyors, és mindent meg tud oldani, amire nekem kell. Mindkét kollégám elcserélné gondolkodás nélkül a sajátját az enyémre.
-
mizoli
addikt
válasz
Fejvadi #15420 üzenetére
Természetesen portolt ROM, azt tettem fel, amit Tomi linkelt, fogalmam sincs, hogy U, I vagy A.
Már letöröltem, kb. 1 órát volt fenn, sajnos nem tudom megnézni pontosan hogyan működnek a témák, remélem találsz megfelelőt.
Amit írtam, hogy tetszik a beállítások megoldása, szerintem neked is tetszeni fog. -
petrson
senior tag
válasz
Fejvadi #15419 üzenetére
A Win 10 ha jól tudom még egyik telefonon sem fut, ma olvastam róla, hogy majd talán novemberben lesz elérhető, akkor mit vársz?
-
Ájvé
veterán
válasz
Fejvadi #15381 üzenetére
"Ezért nincs miről vitázni, mert még ennyit sem tudsz pl. más felső kategóriás telefonokkal kapcsolatos szolgáltatásokról."
Mondjuk ez igaz, nem is érdekelt. Egy szívességet tehetnél azért, ha tudsz olyan prémium szolgáltatást ahol a szerelőt egy Vad Kata kaliberű hölgy elkíséri és "szervizelési" tevékenységet folytat a szerencsétlen telefon tulajdonoson, akkor légyszíves szóljál, mert el fogok gondolkodni eme prémium (ez esetben már tényleg lehetne erről beszélni) szolgáltatás létjogosultságán -
Ájvé
veterán
válasz
Fejvadi #15381 üzenetére
Még így sem vennék Samsungot ennyiért és őszintén nem is hiányzik, hogy nálam szerelgesse, persze lehet, hogy néha jól jön. Ezt hívják pazarlásnak egyébként, mondjuk egy S6 árába még mondhatni szép, hogy belefér. Mellesleg garancia futár sok nagyobb cégnél is van, pl mallnál volt szerencsém ilyenhez. Ismerősnek Meizu MX3-at (igen, micsoda boszorkányság, én ajánlottam neki, nem utálom, csak szerintem Xiaomi jobb) ajánlottam ami megadta magát, így mall-t felhívtam ők meg meglepetésre küldtek érte futárt, ingyen és bérmentesen. Úgyhogy ehhez nem kell se prémium telefon se semmi, szerintem nagyobb üzleteknél el fog terjedni ez a szolgáltatás, ha még nem általános (iponnál már régen van ilyen).
"A kaszni formailag megfelelő, de az anyag annyira már nem, de nem is ez a legnagyobb baj már, hanem a motort ellátó üzemanyag"
Üzemanyag? Kicsi az akku?"Megint nem jót akarsz összehasonlítani, mert a S820-t mondod."
De elvileg Mi5-ben az lesz majd, vagy tévedek? (te úgy is jobban tudod)MX5-öt személy szerint csak Mi5-el vetettem össze (MT6795 vs S820, mert ügye írtad hogy drágább lesz, amire minden esély meg is van, de Snapdragon drágább is, S820 pedig biztos sokba lesz, mert Qualcomm most valószínűleg helyrehozza azt ami az S810-el elrontott, ha meg nem akkor bajban lesz), szóba se hoztam a Noteokat.
De ha már szóba hoztad, Mi Note szerintem elég, mivel Pro amúgy is elég a kezedbenEz meg egyébként csúcskészülék, mégis mennyiért adjanak egy S810-es készüléket? Mellesleg szerintem egyértelműen jobb az MX5-nél.
"Hiába adnak újat, minimum 5-6 ezer a posta és ha Kínába küldöd 2 hónap türelem. "
Itthon veszed, akkor nem küldöd kínába és itthon cserélik ki, megint nem értem a kettősséget."Nálam nincs "820 vs MT6795" mert nem játszom és ekkora teljesítményt szinte ki sem tudok használni."
De felső kategóriában van pénisz méregetés és ha Mi5 megjelenik akkor valószínűleg lesz S820 vs MT6795 ha már mindkettő a csúcs kategóriában szeretne utazni. Persze ez nem mindenkinek szempont, de én azt látom te pont nézed ezeket, mert ha nem néznéd akkor vennél mondjuk egy MT6752-es telefont és az nem lenne lassú, de nem is lenne csúcs, bőven elég teljesítményt tud nyújtani, ez mellett sokkal olcsóbb telefonokban van, mint az MX5. Meizu M2 pl MT6735-el pont jó lenne.MTK tényleg egyre jobb, ebben teljesen egyetértünk, lassan fellép a felső kategóriába is, de egyelőre azért még toporog kicsit. Ár/értékbe egyértelműen jobb, mint a Qualcomm hasonló árú chipjei, nem véletlen, hogy még a Sony is elkezdte használni. Qualcomm se pazarol jobban energiát, nem tudták az A72 magok hőleadását megoldani, Samsung ügy fejlettebb gyártástechnológiát használt és nem volt gondja. A53 ugyan úgy gond nélkül működik minden Qualcomm chipben.
Meizu jó egyébként, de nincs jelenleg mögötte olyan háttér (főleg közösségi), mint Miui esetén. Nyomogattam kicsit az MX3-at és szép volt meg jó volt. Szoftveres frissítést viszont nem sikerült megcsinálnom, pedig írtam a Meizunak is, de nem kaptam egyértelmű választ. Flyme 3.x volt rajta, 4.x szerettem volna feltenni, viszont a telefon nem az enyém volt, így nem kockáztathattam meg csak úgy, végül mivel root is kellett volna és nem volt egyértelmű, hogy a nemzetközi rom biztosan jó lesz hozzá, elvetettem a dolgot (mivel nem kockáztattam más készülékét). Szóval ez azért fekete pont, Mi3-on fent van a legfrissebb Miui 6, pedig szinte egy időben jelent meg a két készülék.
Másik mint írtam nincs ilyen közösség Meizu (Flyme OS) mögött, mint itthon a Miui mögött, szerintem ez teszi egyik ha nem a legjobb ROM-á a Miui-t. Úgy egyébként jó lett volna az MX3.
Ami szintén baj (bár kinek ügye), nincs semmilyen támogatás a Meizu mögött itthon, Xiaomit legalább hivatalosan forgalmazza a Wayteq, ez legalább valami, így marad ez egyéb szürke importos darabok (esetleg valamely külföldi illetőségű webshopban feltünik) vagy a kínai rendelés, amit én inkább nem erőltetnék már, annyira nem éri már meg, mint írtad garancia is elég necces, de ha vámon fogják akkor végképp nem éri meg.Sok sikert az MX5-höz egyébként.
-
Ájvé
veterán
válasz
Fejvadi #15372 üzenetére
Ez a példa abszolút értelmezhetetlen, ezek szerint nem jó a kaszni? (készülékház, akkor persze nézz mást ami kívülről is megfelel neked)
Azért kétlem, hogy helyben szerelne a Samsunglehet korrekt gyors garanciafutárral, még a cserekészüléket is elhiszem, de hogy a szaki kimegy házhoz több ezres órabérbe mikor a futár töredékáron elviszi, szerintem te is belátod, hogy ez hülyeség. Xiaomi egyébként nem gyárt alkatrészt, hiba esetén cserélik a készüléket tudtommal, ez elég jó pont szerintem.
Ne rendelj külföldről, ilyen egyszerű.
Semmivel nem lesz jobb? Snapdragon 820 vs MT6795? No persze az előbbiről még semmit nem tudni, lehet egy újabb kályha lesz a 810 után. -
Ájvé
veterán
válasz
Fejvadi #15310 üzenetére
Nem tudom, nálam nincs gond a Mi3-al, Mi4-el meg még nem tudtam összehasonlítani, de én nem látom, hogy olyan sokkal többet tudna (antutun is minimálisan többet gurít, nem mintha érdekelne, de ha neked ennyire lényeges). Egyébként tényleg nem ér annyit, olcsóbb is.
Mi5-ről megírtad, hogy drága. Mindig a piac többi szereplőjéhez viszonyítunk, biztos drágább lesz, mint a Mi4, de mondjuk S6-nál lehet nem lesz drágább. Persze ki tudja, olyanokat állítasz amiről talán Xiaomi bennfenteseinek lehet fogalma, még a pontos specifikációk sincsenek meg, de szerinted már drága.
Ha drága az a baj, ha esik az ára akkor meg az. Nem értelek, örülni kellene hogy lemegy az ára. Lehetnek egyéb okai is, pl kereslet túl nagy volt eleinte és a viszont eladók vagy akár a Xiaomi kihasználta ezt némi plusz haszonért, nyilván ők se szentek, most pedig csökkent a kereslet, így csökkentik az árat.
Úgy hallottam viszonteladók szokták felvásárolni a készleteket és drágábban árulni, szidd őket. -
Ájvé
veterán
válasz
Fejvadi #15302 üzenetére
Inkább olyan 44-45 Mi3 Antutu pontszáma, de van 46 is fent a neten. Mi Note kicsivel erősebb, mivel teljes értékű 801-es van benne (2,3Ghz vs 2,5Ghz, GPU elvileg ugyan olyan), ugyan az van benne, mint Mi4-ben is. Még meg se jelent a Mi5 de te már számos dolgot tudsz mondani, ez szép azért. Persze nyilván nem lesz olyan túl olcsó, ez tény.
-
llaszlo
veterán
válasz
Fejvadi #15223 üzenetére
Azért a O+O topicba érdemes beleolvasni a sok hibával együtt. Rengetegen szidják is azt. Én nagyon örülök, hogy nem olyan telefont vettem. És érdekes én nem romolgatok éjjel nappal és tökéletesen működik a telefonom. Fényképezni is lehet vele normálisan, zenét is tudok hallgatni stb stb stb és rengeteget nyüstölöm, nem fagy, nem merül ész nélkül, egyszerűen működik és kész.
-
petrson
senior tag
válasz
Fejvadi #15223 üzenetére
Nálam nincs gond a hangminőséggel - MI4
Az is lehet a problémátok forrása, hogy megszoktátok a heti frissítgetést és mindig felteszitek a legújabbat, meg ha az nem is hoz sok újdonságot. Aztán a sok frissítgetés full wipe nélkül bezavarhat. Ez csak egy ötlet, nekem semmi gondom nincs a telefonnal, de egy hónapban max egyszer updatelek, ha a visszajelzések is jók.
-
vikla007
aktív tag
válasz
Fejvadi #15223 üzenetére
A o+o tényleg jó(kijelzőben a többiek azért jóval szebbek, most már én is látom...), de kitkat alatt van 7-8 ~ SOT ami igencsak jó (nem sötét szobában csak wifivel, hanem átlagos használattal és sok wifivel) míg ugyanez loli alatt jó ha 4-5 óra (inkább 4...)
És a gyári CM romról beszélek, amit a cyan csapat gyárilag erre a készülékre készített.
Szóval igen újabb, jobb, szebb a loli, de valamit a gugli elku... rajta. Lehet az M-el javítják, de még nexuson sem észrevehető... úgyhogy a többi készüléken biztos még később lesz...
-
mizoli
addikt
válasz
Fejvadi #15223 üzenetére
Látom eldöntötted.
(Nekem sosem volt gondom a telefonálással, igaz nem sokat beszélek, azt is sokszor fülessel, de jó a hang.
Szereted a MIUI-t, de V5-re nem akarsz visszajönni, pedig saját "lite"osítással, + Novával, mindenhol cserélt ikonokkal, saját felülettel csak akkor látom a miui-t, ha a beállításokban vagyok. És így tényleg gyors. Custom romot nem akarsz próbálni pedig lehet, hogy tetszene.)Remélem bejön az MX5, és nem lesz vele semmi gondod.
Abban meg biztos vagyok, hogy folyamatosan benézegetsz ide
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Fejvadi #15223 üzenetére
Hallgatsz a telefon hangszórójával zenét maximum hangerőn? Nagyon fontos, hogy életed legszebb fotóit telefonnal lődd? Ha nem, akkor mi a ***** ****** *****-ért nem jó egy Omni??
Az is van a Oneplus rendszere szintjén, vagyis a COS12-én.
Na jó, mindegy, reméljük nem a pingvinnek lesz igaza. -
[KgP].Robot
aktív tag
válasz
Fejvadi #15217 üzenetére
Abszolút megértelek. Én is kezdek belefáradni ebbe a folyamatos telefonálás mizériába. Eddig azt hittem egyedi problémám van és a készülékkel van velemi. Gondoltam még esetleg a mobil állomásokra. De ezek szerint nem egyedi problémával állok szemben. A legrosszabb az egészben az, hogy rábeszéltem a barátnőmet az előző telefonjának az eladására és egy Mi2s megvételére. Mondanom sem kell, hogy gyakran ő nem hall engem én pedig őt. Ilyenkor én érzem magam sz@rul. 1,5-3 óra telefonálási időt szoktam produkálni. Ebből nagyrészt vele. Szomorú, hogy szenvedés a telefonálás a folyamatos "Tessék?", "Micsoda?" és egyéb kérdések miatt. A vége pedig az, hogy felidegesítjük magunkat az érthetetlenség miatt...
Jó lenne, ha tennének valamit a hívás minőségének javítása érdekében. Én sem mennék vissza régi ROM-ra, mert pl a kamera javítása óta tök jó képeket lehet vele csinálni és egyéb fícsörök is hiányoznának.
A Meizu nekem is szúrja a szemem. -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Fejvadi #15219 üzenetére
Még mindig nem értem, mitől lesz jobb egy olyan ROM, mit kineveznek gyárinak, attól amit esetleg más csinál.
vikla007 nyugodtan add hozzá a listához az összes Sony-t is. Viszont, ahogy a CM-ben pl a memória szivárgást is hamarabb megoldották, az akkuval is csinálhattak valamit, ugyanannyi képernyőidőt bír nekem a telefon.
-
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Fejvadi #15217 üzenetére
De nem kell megválnod a telefontól is, hogy megválj a MIUI-tól... 20 perc kérdése.
"Arra jöttem rá, hogy utoljára a v5 ami bár kevesebbet tudott, de nagyon jól működött."
Én meg arra, hogy a Resurrection Remix build8 az, ami nagyon sokat tud és jól működik. De Omni meg tényleg hibátlan.
Ki kéne próbálnod.Ez a "minden nap benézek" ugye te is tudod, hogy nem ugyanaz, ha már nem lesz ilyen telefonod?
-
[KgP].Robot
aktív tag
válasz
Fejvadi #15168 üzenetére
Abszolút egyetértek veled. Tök jó, hogy mindenre lehet használni a telefont csak épp telefonálásra nem, amire elvileg hivatott!!!!
Pedig tudom mit tud a telefon hardverileg és mindenkinek Istenítem a telót, de nem hiszem el, hogy engem sem hallanak rendesen néha, én pedig a barátnőmet nem hallom rendesen néha, akinek Mi2S-e van szintén MIUI 5.6.xL-el.
Ez annyira kiábrándító... -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Fejvadi #15168 üzenetére
Hát igen, elég kínos lehet, főleg hogy errefelé az emberek sokszor meg vannak győződve, hogy kínai = szar. Ehhez kapcsolódik a ma éjszakai álmom is, amikor szétesett a Mi3, és apám reakciója egy mosoly kíséretében az volt, hogy ugye megmondtam, hogy ez a kínai telefon nem fogja sokáig bírni. Az a baj, hogy mivel nem mindig jelentkezik, így kisebb az esély, hogy hamar javítják. Nekem például még egyszer sem jelentkezett, igaz, nem is telefonálok sokat.
Utánanézek hogyan kéne teljesen letiltani a zajszűrést, lehet, hogy csak egy sor a build.prop-ban, annyit te is meg tudnál csinálni. Aztán vagy segít, vagy nem.zolikaDB a fentebb ecsetelt hívási problémákon kívül nem igazán.
Mondjuk van egy, ami a V6 kezdeteitől benne van, de sose reklamáltam: ha ki van lőve a böngésző, és pl Email-ből megnyitok egy linket, akkor elfelejti az összes megnyitott lapot.
De ez már régi hiba és nem vészes. -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Fejvadi #15164 üzenetére
Pedig ha telefont váltanál, megválnál a MIUI-tól.
AOSP-t egyszerű feltenni, tuti menne
Az a ROM kéne, a xiaomishopról, de nem tudom, honnan lehetne beszerezni. Esetleg egy készülékről onnan.
Kínaiaknak ehhez semmi közük, ők nem támogatják a magyar nyelvet.
Teljesen ki kéne elvileg kapcsolni a zajszűrést.
Nem láttam, hogy van e magyar a Mi Note-on, csak a kép volt ott. -
hriska
aktív tag
válasz
Fejvadi #15150 üzenetére
A progit jbart-nak hívják!
A rettentes nagy magyarítási munka?Hát van vele bőven elhiheted.
Ha szeretnél te is magyarítani,keress valakit aki csak a settings apk-ban lefordít kb több ezer sort,aztán a többi pár száz dolog már megy magától. :-)
Ne érts félre,értem amit mondasz.De tudod jól,hogy szabad idejében dolgozik a muiuhu csapata.... -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Fejvadi #15147 üzenetére
Semmi levetkőzés, már van Lollipop AOSP Mi Note-ra, abban van magyar. Vagy felteszed a bolti ROMot.
Láttam vagyula tett fel képet Mi Note fórumra, ezek szerint nem saját.
Próbáld kikapcsolni a hangszűrést, egyes telefonokon az kavar be.batai15 nekem az új verzió elég jó, GTA San Andreasból home gombbal kiléptem, elolvastam Telegramon az új üzeneteket, megnéztem pár lapot a böngészőben (amik nem töltöttek újra) és még válaszoltam is egy fórumon), aztán még FB-re is felnéztem, majd visszaléptem a játékba és nem töltött újra. Én is meglepődtem kicsit, de nem én vagyok az egyetlen, aki szerint egyre jobb lesz a MIUI ilyen téren.
mizoli morelocale2 nem segítene, mert az csak a ROMban már meglévő (de letiltott) magyar nyelvet állítaná be, a MIUI appokból meg hiányzik a magyar.
Jbartnak hívják asszem, amit még fordításkor használnak, lehet meg kéne tanulni Fejvadinak is ROMot fordítani, aztán csinálna egy magyar ROMot Mi Note-ra.akosar szia, MiSound-nál van Piston 3 beállítás, próbáld azt (bár nekem Piston 2 van és csak ront rajta).
-
mizoli
addikt
válasz
Fejvadi #15147 üzenetére
Magyar nyelv a Morelocale2-vel valszeg menne a Mi Note-ban.
A hívás és egyéb problémákra tudod a megoldást, meg is írtad: a 34-es stabil V5.
(Már alig merem leírni, annyiszor mondtam. Messze ez a legjobb MIUI. Csupasz androidban meg az Ivan romot ajánlom, de az tényleg nem összkomfortos,persze azzá tehető).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest