Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi_Ohl
veterán
-
Fejvadi
nagyúr
válasz hriska #15159 üzenetére
Igen, az a program neve és van rá emberem aki megcsinálja ha muszáj, nem először tenné.
Én nem küzdök vele az biztos, mert nem azért veszek telefont, hogy magam csináljam.
Akkor már telefont is nekiállhatok gyártatni ennyi erővel. Én csak használni szeretném.
Tudom én, hogy van vele munka bőven, csak az nem fér a fejembe, ha már létezik, mert létezik rá Magyar, akkor miért csak annak lehet aki 71 ezerrel drágább helyen veszi meg a telefont?
Nem szidom én a MIUIHU csapatot, eszem ágában sincs, már az is bosszant, hogy ha veszek egy MiNote-t nem lesz MIUIHU-m csak Multim és a munkájukat is elismerem. Most komolyan én beszéljek a Xiaomi-val, hogy küldjenek a Magyar csapatnak egy tesztkészüléket, mert különben a francnak sem kell így a telefonjuk, még akkor sem ha mindent megértek benne Angolul. Magyar vagyok, Magyart akarok. A Xiaomi-nak is az az érdeke, hogy minél többen vegyék. Múlt héten szóltam Rajen-nek, egy hiba miatt ami a téma mixelésnél van, és 1 óra múlva fent is volt kijavítva. Na ez az amit tisztelek a Magyar MIUI csapat programozóiban. Ez a nincs rá Magyar nyelv azért ma kiakasztott kicsit, mivel ez a modell nem tegnap jött ki. Mi a francot várhatok majd ha kijön az Mi5 és a nagy tesó? Akkor lesz rá Magyar ha veszek egyet ajándékba, hogy legyen min tesztelni, vagy várjak 1 évet mire annyira olcsó lesz? Valami okos megoldást kellene találni rá.(#15165) Tomi_Ohl
Hol kapcsoljam ki a zajszűrést teljesen?
Pont ez az, nem akarok megválni a MIUI-tól és még inkább nem a MIUIHU-tól.
Azt azért már nem várnám el, hogy MIUIHU is legyen egyből, csak lógatnám az orrom, hogy nincs, de majd lesz.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- iPhone 16 Pro Max 256GB Független Hibátlan/2025.10.25.Apple gar./p3790
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3789
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest