- Azonnali mobilos kérdések órája
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iGO Primo
- Google Pixel topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mizoli
addikt
válasz
Milestone2 #31954 üzenetére
Azt hittem, ez tök egyértelmű, hiszen recoveryt telepít
Csak nem találkoztál már ilyen problémával?
-
hari69
csendes tag
válasz
Milestone2 #31949 üzenetére
Köszönöm. AEX teszt alatt...
TWRP miuihu-s tools progival ment rá. Nem tudom melyiket telepíti. -
hari69
csendes tag
válasz
Milestone2 #31943 üzenetére
Ez még az ötös miui
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Milestone2 #31940 üzenetére
Fel, csak aztán ne a beépített Frissítés appal frissítsd.
A legrégebbi ROM, amit próbáltam, az egy 4.3 alapú stabil MIUIHU volt. Mindenképp érdekes élmény -
hari69
csendes tag
válasz
Milestone2 #31934 üzenetére
Köszi!
Azt szeretném még mehgkérdezni, hogy a Mokee rootolt-e?
-
mizoli
addikt
válasz
Milestone2 #31935 üzenetére
Valahogy éreztem -
hari69
csendes tag
válasz
Milestone2 #31931 üzenetére
Köszönöm... akkor ugye nem ajánlott.
-
hari69
csendes tag
válasz
Milestone2 #31926 üzenetére
Köszi Milestone és Tomi.
Miui10 eu-s fejlesztői rommal elég szépen belassul néha a gép. Ezért keresek másirányba.
-
Lathronos
őstag
válasz
Milestone2 #31911 üzenetére
Én úgy értettem, hogy elsődleges telefonként. Még a mai napig ezt használom. Annyira megszerettem, hogy el sem tudom képzelni, mire tudnám cserélni ha tönkremegy. De tudom.... Szerzek egy másikat. 😁
-
Lathronos
őstag
válasz
Milestone2 #31908 üzenetére
Hát igen, egyszer minden jó dolog véget ér. Bár nem igazán értem mire ez a nagy szomorúság. Rajtam kívül itt már senki sem használja az Mi3-asát.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Milestone2 #31900 üzenetére
Ne már...
Pedig nagyon szerettem a Sailfish-t próbálgatni. Most is fent van multirommal.
Más: úgy tűnik, a MIUI heti frissítés is megszűnik, legalábbis itt ezt írják: [link]
Az egyetlen reményünk, hogy nem MIUI fórumos poszt, így még van esély a hamisságára. -
mizoli
addikt
válasz
Sajnálom, kifejezetten érdekes rendszer. Egyhuzamban ugyan pár napig volt csak fent, de tetszik.
Azt mondjuk nem nagyon értem, hogy akkucsere közben, hogy törhetett el a kijelző. -
Ájvé
veterán
válasz
Milestone2 #31902 üzenetére
Olvastam, mondjuk szerintem tuti találna kijelzőt ebayen ha akarna, lehet nem akar már.
-
Ájvé
veterán
válasz
Hát azért mégis egy 5 éves készülékről beszélünk, az is szép hogy idáig eljutott, más készüléket már réges régen elfelejtettek. Lassan tényleg nyugdíj lesz neki.
-
mizoli
addikt
válasz
Milestone2 #31898 üzenetére
Milyen jó fej a Xiaomi.
Támogatja a bootloader nyitó kisvállalkozásokat. -
laci laci
addikt
válasz
Milestone2 #31894 üzenetére
Régi fiók azért.. Nekem is anno mi6-ra pár perc volt..
-
mizoli
addikt
válasz
Milestone2 #31894 üzenetére
Beszámolták a fiók nyitásától eltelt időt
Valószínűleg a tesztelős fiók miatt volt ilyen gyors.Nekem is van egy kb. 4 éves fiókom, sosem használtam semmire, de nem tesztelői.
Ha még megvan... -
mizoli
addikt
válasz
Milestone2 #31892 üzenetére
Thx
-
mizoli
addikt
válasz
Milestone2 #31888 üzenetére
Bootloader-t sikerült nyitni?
-
mizoli
addikt
válasz
Milestone2 #31888 üzenetére
Wow! Jó kis cucc
Kíváncsi vagyok a tapasztalatokra.Ez után megbocsátható az "alvás"
-
laci laci
addikt
válasz
Milestone2 #31878 üzenetére
Akkor láttad volna,mikor 75-ért hirdette..
-
mizoli
addikt
válasz
Milestone2 #31875 üzenetére
Hogy ez nem jutott eszembe?
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Milestone2 #31872 üzenetére
Ha saját Mi Fiókkal fogod megpróbálni, akkor van rá esély, hogy nem kell majd ennyit várnod.
Én a nyár elején nyitottam egy teljesen új Redmi Note 5A-t, konkrétan semennyit sem kellett várnom engedélyre.
Azután írták nekem itt valamelyik topikban, hogy régebbi fiókkal, ha egyszer már valamilyen telefonra kaptál engedélyt, akkor nemigen kell várni.
De ez is változhat... -
laci laci
addikt
válasz
Milestone2 #31869 üzenetére
Vagy ez,igen,de akkor a korábbi ideológiájának szembe megy..
-
laci laci
addikt
válasz
Milestone2 #31867 üzenetére
Ennyire gyorsan es sokan nem vehettek ennyi xiaomi telokat,hohy ennyire megemelkedet az idő?!
-
zolikaDB
veterán
válasz
Milestone2 #31859 üzenetére
Felpattintom akkor az S7-re
-
zolikaDB
veterán
válasz
Milestone2 #31856 üzenetére
Hajrá
Csak Xiaomin működik?
Srácok, ismeri vki az Adhell nevű app-ot? Azért itt kérdem, mert itt vannak a szakértők!
-
zolikaDB
veterán
válasz
Milestone2 #31851 üzenetére
Ezt most nem ertem... Ki kivel?
-
laci laci
addikt
válasz
Milestone2 #31851 üzenetére
Gondoltam, más hátán felmásztak és most ez van..
-
zolikaDB
veterán
válasz
Milestone2 #31842 üzenetére
Hasra nem esek tole en sem, de olyan faxsag lett ez is, mint az enyhen ivelt kijelzo, amire nincs uvegfolia...
Attol fuggetlenul bitangos vas, nagyon tetszik, en magam szeretem az AMOLED kijelzot, a MIUI termesztesen orok szerelem, es ha kifingik a Galaxy S7-esem, nem mondom, hogy nem terek vissza.
Leginkabb ez a jo kis, szakerto, ROM-olos, modhatni ős-Xiaomis tarsasag hianyzik -
mizoli
addikt
válasz
Milestone2 #31835 üzenetére
Írd meg neki, hogy létezik adapter
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Milestone2 #31827 üzenetére
Köszi a vesződést és az információkat
Hétvégén talán kipróbálom, addig nem vagyok otthon.
"Ehh, semmire sem jó ez csak dísznek..."
Ez sem gond, úgyis csak dísztárgynak használom már a telefont többnyire. -
mizoli
addikt
válasz
Milestone2 #31832 üzenetére
Lesz ez még jobb is, ha a fejlesztő nem fárad bele.
Linuxul tanulni meg sosem késő -
Milestone2
nagyúr
válasz
Milestone2 #31829 üzenetére
Rájöttem, szarni kell a harmadik parancssor utáni hibaüzenetre, egyből le kell futtatni a negyedik parancsot is és utána már látja a Wi-Fi hálózatokat.
-
mizoli
addikt
válasz
Milestone2 #31827 üzenetére
Örülök, hogy sikerült. Írhatnál róla pár szót, míg nekem is lesz. -
mizoli
addikt
válasz
Milestone2 #31814 üzenetére
Látom írtatok neki, hogy boot image probléma van. A képek alapján a srácnak működik, talán megcsinálja, hogy másoknál is menjen.
-
Lathronos
őstag
válasz
Milestone2 #31807 üzenetére
Már csak az a kérdés, hogy mi értelme Ubuntunak egy telefonon? PC-n én is teljes megelégedéssel használom a 16.04-et netezésre, hobbi blender animálásra, olykor játékra. De az Ubuntu Touch-nak ha jól tudom az a legnagyobb hátránya, hogy nincs hozzá app. Vagy az ubuntu hivatalos csomagtárolóiból és ppa-ból kell itt is felpakolni ami kell? És ha valaki esetleg apk-t akar telepíteni, akkor hoppon marad. Mert alternatíva a Play áruház kínálatára ugyebár nincs. És akkor a Windows-zal való kompatibilitási problémákról az ext fájlrendszerből adódóan még nem is beszéltünk. Hát nem tudom. A Canonical is azért adta fel, mert túl nagy fába vágta a fejszéjét.
-
mizoli
addikt
válasz
Milestone2 #31808 üzenetére
Én is azt hiszem. Pedig jó lenne egy Ubuntu, vagy valami más Linux, azzal együtt, hogy nem igazán értek linuxul.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Milestone2 #31807 üzenetére
"...Now ubuntu has some critical bugs so i'll try to resolve them and then i will post the tutorials..."
Szóval, azt hiszem ez még nem ma lesz készen... -
mizoli
addikt
válasz
Milestone2 #31802 üzenetére
Na ez tök jó lenne. Az összes érdemleges rom ott van a felsorolásban. Olvastam a leírásodat, nagyon hasznos, köszi. Ha sikerül működő rendszert csinálni, azért ide is írd meg lécci. Sajnos itt nem tudok kísérletezni vele, na de majd szeptemberben
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Milestone2 #31803 üzenetére
Remek leírás, útmutató.
Egyedül itt van egy kis pontatlanság:
"A Cancro ARM (ARM32) készülék, így SOHA ne kísérelj meg ARM64-es képfájlt telepíteni!!!! Ezeket ARM-ként vagy A-only-ként jelölik."
Itt nem "ARM vagy A-only"-t kell nézni, hanem "ARM és A-only"-t. Utóbbi jelző azt jelenti, hogy csak egy system partíció van a telefonon - ez önmagában nem garantálja, hogy nem arm64-es telefonra való. -
mizoli
addikt
válasz
Milestone2 #31795 üzenetére
Én is köszönöm a tesztet.
Annyira nem pozitív a Pite. Én is azt szeretem, ha én döntöm el, mikor, mit csinálok, ne már az Android (Google) döntsön helyettem. Ez nekem nem biztonság, hanem korlátozás.
Szerintem rossz irányban haladunk, de tudom, hogy ez viszonylag keveseket érdekel. -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Milestone2 #31797 üzenetére
Főleg azt az MTP-s dolgot nem bírom megérteni...
A külső alkalmazások telepítésére meg lehet, hogy csak az újabb Android-verziókra írt alkalmazásokat engedi (újabb target API)? A TC 6.0-t, a Simple file manager 8.1-et céloz meg. Persze ez csak egy elmélet részemről.
A Treble-nél meg annyit fogsz észrevenni, hogy nem egy kimondottan cancrora készített, hanem egy univerzális LineageOS zipet fogsz feltelepíteni. Egyelőre nálunk nincs sok értelme, de a jövőben több lehet, ha kevesebben fejlesztenek majd direkt erre a telefonra.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Milestone2 #31795 üzenetére
Köszi a beszámolót.
Remélem, hogy az első kettő is csak valami hiba, és javítva lesz.
Aztán holnap lehet felteszem én is, mert eddig csak emulátorban használtam P-t. Bár most jut eszembe, hogy egyik haverom már feltette, először megnézem nála. -
mizoli
addikt
válasz
Milestone2 #31791 üzenetére
Mondtam, hogy lesz
Basszus, még mindig nem vagyok otthon korlátlan nettel.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Milestone2 #31790 üzenetére
Wow, király!
Treble-ről röviden: különszedték az Android rendszert és a hardverspecifikus elemeket.
Ez lényegesen meg fogja gyorsítani a frissítéseket a jövőben (lásd: már most elérhető a P néhány nem Pixel telefonra).
A másik meg, hogy az összes ilyen telefonnak képesnek kell lennie sima AOSP-t is bootolnia, ráadásul mivel a hardverspecifikus cuccok külön vannak, ugyanaz az aosp build jó lehet az összes készülékre - ugyanez érvényes a custom ROMokra is, univerzális zipek léteznek, amik aztán egy rakás telefonra jók. Tehát ha van Treble, talán még jobban kitolódhat a Mi3 támogatása is.
Bővebben: [link] -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Milestone2 #31787 üzenetére
Hogy meg lehetne oldani a Treble-támogatást??
Na, ennek utána kell nézni Telegramon -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Milestone2 #31785 üzenetére
Linket nem tudok adni (úgy tűnik, kikapcsolták a linken keresztüli bejutás lehetőségét), de írj rám Telegramon, elvileg hozzá tudlak adni.
Meg persze bárki mást is, akinek van kedve. -
mizoli
addikt
válasz
Milestone2 #31781 üzenetére
Hehe...
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Milestone2 #31781 üzenetére
-
cukimajom
tag
válasz
Milestone2 #31771 üzenetére
Wow, ez honnan tudod?
-
laci laci
addikt
válasz
Milestone2 #31760 üzenetére
Mikor is lesz a megnyitó? Kimegyek majd Attilával és csinálunk neked egy live-ot.. Úgy is kíváncsi vagyok én is...
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Milestone2 #31733 üzenetére
Retardáltakkal nem lehet mit kezdeni.
Nem csak a fiatalok, van itt bőven a régiek közül is. -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Ne vedd ennyire magadra. Nem becsülik meg az effajta veteránt a témában, de ha baj van, mégiscsak keresnek - ez jelent valamit
A mobilaréna szvsz még mindig jó fórum, csak van pár ember, akinek nem túl modorált a stílusa... Ezzel nem tudunk mit kezdeni.
De elég ránézni mondjuk az angol MIUI fórumra. Ott közösség sincs, mindenki csak beír valamit, hogy kapjon pontokat... Én onnan vettem most 3 hónap (kényszer)pihenőt... -
mizoli
addikt
válasz
Ugyan már Mile, ez ne vegye el a kedvedet. Kiöregszünk, jönnek a fiatalok. Ne vedd a szívedre, ilyen a stílusuk, de nem mindenkinek.
Én meg azt nem csípem, mikor minden topikban az ezerszer kitárgyalt "milyen üvegfóliát, tokot érdemes venni" után mindig jön valaki, és ismét megkérdezi. -
trebrona
nagyúr
válasz
Egyetértek, ilyen ez a popszakma.
De a xiaomi együttható aranyköpésed már szinte mindegyikben szállóige.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Milestone2 #31725 üzenetére
Úgy könnyű, ha valaki ilyen bátor.
Én nem voltam az, nem mertem rányomni, hogy OK, amikor azt írta, hogy nem kompatibilis és nem fog megfelelően működni. Egyszer egy ilyen esetben rányomtam és csak teljes újratelepítéssel lehetett használni a telót. Most rányomtam és minden ok. Köszi a sok segítséget.Szia Tomikám!!
Nagyon ritkán lépek csak be a a fórumba. -
Fejvadi
nagyúr
válasz
Milestone2 #31721 üzenetére
Köszönöm Uram !!
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Milestone2 #31719 üzenetére
Azért gondoltam a közelséget, mert hátha kihatással van valamire, mint pl. óra.
Közben rákerestem én is melyek nem EU tagok, de azt választom, amit te.
Azt nem írtad, hogy lett újra téma ikon, vagy azt ne is keressem? -
Fejvadi
nagyúr
válasz
Milestone2 #31717 üzenetére
Köszi Mile.
Gondolom érdemes egy restart.
Mondanál egy régiót ami nem EU éd közel van?
Lesz újra téma ikon is, mint régen? -
mizoli
addikt
válasz
Milestone2 #31712 üzenetére
Nocsak, a kis túlélőcsomag Mi3.
Mire otthon leszek (szeptember), talán lesz publikus verzió belőle. Akkor megnézem, hogy érdemes-e lecserélni rá az AEX-et. Legabb 1 hétre... -
hunace
tag
válasz
Milestone2 #31712 üzenetére
merre felé az a letöltő link ?
-
mizoli
addikt
válasz
Milestone2 #31710 üzenetére
Basszus. Ez nagy szopattyú, erről fogalmam sem volt. Viccesnek szántam ezt a ne dolgozz annyit, tudtam, hogy nem szórakozásból csinálod, de erre nem gondoltam. Bocs. Nem lennék szívesen a helyedbe. Valamennyit tudok segíteni, privátban.
-
mizoli
addikt
válasz
Milestone2 #31708 üzenetére
Nem rossz cucc.
Ne dolgozz annyit, a munka kifejezetten ártalmas
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Milestone2 #31705 üzenetére
Pedig szívesen kipróbálnám, de ez az egyetlen rom, ahol nem a telefon téglázásától, hanem a telepítés nehézségétől félek
De egyszer csak eljutok oda is...
-
mizoli
addikt
válasz
Milestone2 #31703 üzenetére
Gondolom nem lett emberközelibb a telepítés
-
mizoli
addikt
válasz
Milestone2 #31700 üzenetére
Lehet, hogy tényleg feladta, sajnálnám.
Még mindig messze vagyok, majd szeptemberben tudok újra ROMolni. A Mi3 még mindig az áprilisi 5.4 AEX-en van. Jelenleg biztonsági tartalék telefon.Ez a Linux nem ugyanaz, mint a kb. fél évvel ezelőtti?
-
mizoli
addikt
válasz
Milestone2 #31693 üzenetére
Az áron nem csodálkozom.
Mi Max 3 a következő telefonod?
-
mizoli
addikt
válasz
Milestone2 #31691 üzenetére
"Mivel én nem használom az FB-t"
Valahogy ebben is hasonlóan gondolkodunk. Érdekes
Egyébként jó hír. -
ANT
őstag
válasz
Milestone2 #31680 üzenetére
Mi Mover volt a nyerő! Köszi még egyszer!
-
ANT
őstag
válasz
Milestone2 #31680 üzenetére
Köszi, kipróbálom őket.
Az viszont meglepett, hogy a Helium fizetős változata ilyen gagyi. -
ANT
őstag
válasz
Milestone2 #31662 üzenetére
Köszi szépen, így sikerült elérnem a tárhelyet.
Még egy kérdés: ha nincs backup a névjegyekről, azokat már nem tudom "visszaszerezni"? -
mizoli
addikt
válasz
Milestone2 #31656 üzenetére
Még jó, hogy nem pazaroltam rá a mobilnetemet
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Milestone2 #31655 üzenetére
Carbon javítàs: [link] - az elõzõ hibàs updaterscript miatt error7 volt...
-
mizoli
addikt
válasz
Milestone2 #31652 üzenetére
Helyes, a Mi3 örök
Majd szeptemberben tudok ROMolni ismét, addig marad az AEX.
-
mizoli
addikt
válasz
Milestone2 #31649 üzenetére
Köszönöm
Nem rossz ez, és RDS rádió is van -
mizoli
addikt
válasz
Milestone2 #31647 üzenetére
Rég volt fenn Lineage (hát még CM
) . És nem is microG.
Nézegetném, de még mindig viszonylag kevés mobilnetem van csak. -
mizoli
addikt
válasz
Milestone2 #31642 üzenetére
Tudom. Csak vicc akart lenni
-
mizoli
addikt
válasz
Milestone2 #31638 üzenetére
Érzéketlenné vált kijelző, ugyan már. Nézd a jó oldalát: még működik a telefon
Csatlakozom Tomihoz, kicsit azért én is irigyellek.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Milestone2 #31638 üzenetére
Egyelőre én sem tudom, hogy a portré mód hol fog megjelenni, de valahol a kamerában kéne lennie az opciónak.
Mi5S-em van, erre elvileg csak a második hullámban fog jönni a frissítés. Láttam már jópár kiszivárgott linket, de erre még nem. -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Milestone2 #31636 üzenetére
Most azért irigyellek kicsit...
Tényleg van portré mód a kamerában? (Mondjuk azt még érdekesebb lenne tudni, hogy a Mi3 is megkapja-e...)
Az értesítések pedig látom, maradtak a régi stílusban, pedig reméltem, hogy 10-ben már átváltanak az AOSP/Global MIUI stílusra. -
mizoli
addikt
válasz
Milestone2 #31634 üzenetére
Kíváncsi vagyok rá.
-
mizoli
addikt
válasz
Milestone2 #31632 üzenetére
Á, kicsire nem adunk, nagy meg nem számít
-
mizoli
addikt
válasz
Milestone2 #31630 üzenetére
Akkor biztos minden OK
Nem tudom kipróbálni, nincs olyan sok mobilnetem, úgyhogy rád vár -
mizoli
addikt
válasz
Milestone2 #31628 üzenetére
Ja, láttam
-
mizoli
addikt
válasz
Milestone2 #31625 üzenetére
Biztos lesz kereslet a rózsaszín szolgáltatós Xiaomira is, de én nem leszek köztük. Szolgáltatótól szolgáltatást vásárolunk, bár a magentától azt sem.
Megírtam a másik fórumra is, bár nyilván nem érdekel senkitSzerintem jobb lett az új arculat.
-
k.kristof
őstag
válasz
Milestone2 #31586 üzenetére
Közben eltelt két hét, de valószínűleg nem a telefonban van a hiba, vagy a laptop, vagy a kábel miatt nem ajánlja fel az átviteli mód választását itt (tölteni tölti). Otthon a laptopon és az asztali gépen is működik.
Nagyobb baja a telefonnak, hogy egy lehelet is elég, hogy kicsússzon a kábel a csatlakozóból. Kipucoltam, nem segített, de lassan csereérett már, nincs kedvem javíttatni, ha lehet is.
-
mizoli
addikt
válasz
Milestone2 #31617 üzenetére
Ki érti a gondolkozásukat?
Szerintem még ők saját maguk sem értik magukat. Nincs már messze a megjelenés, megvárjuk. Az egyikben lesz nocsak, a másikban nem. Vagy igen. Vagy B20.
Bécs pont nem esik útba, kb. sosem. Berlinben találj egy boltot lécci -
mizoli
addikt
válasz
Milestone2 #31614 üzenetére
Köszi.
-
mizoli
addikt
válasz
Milestone2 #31612 üzenetére
És milyen? Szokásos? Nem tudom kipróbálni, csak kevés mobilnetem van, még nem tértem magamhoz, messze vagyok.
-
mizoli
addikt
válasz
Milestone2 #31605 üzenetére
Lesz ez még jobb is
Tomi
Az XDA linkeden a quick settings panel screenshot valamire emlékeztet, csak tudnám mire -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Milestone2 #31605 üzenetére
Hát nem tudom... Tele van szép animációkkal meg jó ötletekkel, de a grafika nekem sem passzol... Főleg a csúszkák dizájnja.
Épp tegnap láttam pár képet és videót erről telegramon, majd XDA-n (link), azokból megtudtuk, hogy a gyorskapcsolók közé végre felvehetők a gyárin kívüli kapcsolók is, vagy hogy a képernyőzáron is újfajta értesítések jelennek meg. Ezeknek örülök, viszont az most elkezdett idegesíteni, hogy ez a youtube-os videó alapján nem lehet egy ujjas gesztussal lenyitni az értesítéseket.
Egy másik kapcsolódó hír pedig, amit az előbb olvastam: állítólag az összes oreos készüléken már a héten elkezdik tesztelni az új kinézetet (és elvileg szélesebb körben elérhető lesz). Nugát és az alattiak csak a 9.6-os stabilt várhatják az elkövetkezendő hónapokban. -
mizoli
addikt
válasz
Milestone2 #31603 üzenetére
THX
-
mizoli
addikt
válasz
Milestone2 #31600 üzenetére
Köszi.
-
mizoli
addikt
válasz
Milestone2 #31593 üzenetére
A DU és a NOS érdekel, csak most messze vagyok. Ha magamnál leszek megnézem őket.
Mintha már régebben is így lett volna a ROMokkal. Shahan_mik3 a "nagyfőnök".
AEX nem olyan nagy gond, az utolsó build még mindig tök jó. -
válasz
Milestone2 #31596 üzenetére
Várj ezt nem értem
-
k.kristof
őstag
válasz
Milestone2 #31586 üzenetére
OTA-val frissítettem az utóbbi hónapokban, és ez volt az utolsó, ami így lejött. Most frissül már erre.
-
k.kristof
őstag
válasz
Milestone2 #31584 üzenetére
Egyre furább ez az egész. Az újraindítás menüben van TWRP opció, de MIUI Recovery indul. MIUIHU 9, 8.3.15 Béta. Most próbálom feltenni akkor a TWRP-t.
-
k.kristof
őstag
válasz
Milestone2 #31581 üzenetére
Persze, hogy nálam van gond, különben nem írtam volna ide. Ahogy már az előbb is leírtam:
2. A QuickShortCutMaker megcsinálja a parancsikont, de amikor rákattintok, felvillan valami, majd visszatér az alapképernyőre a rendszer.
3. Nincs Try Again gomb, csak USB Settings, ha arra kattintok, beúszik egy ablak jobbról félig, majd visszamegy.
#31582: MTP-re van állítva.
-
k.kristof
őstag
válasz
Milestone2 #31579 üzenetére
Nincs. Három megoldási javaslatból kettő csak felvillantott valamit, de nem csinált semmit, a harmadik, az SG USB Mass Storage Enabler közölte, hogy az eszköz nincs rootolva. Valószínűleg akkor ezért nincs USB beállítási lehetőség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Spórolós topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Formula-1
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- BestBuy topik
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest