- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buvana
aktív tag
válasz
mizoli #31418 üzenetére
Köszi. És annak van valami jelentősége, hogy beállítások/további beállításoknál a régió Kína. És nem lehet megváltoztatni. Illetve a bluetooth ritkábban oldja fel a mi band 2-met, mint a 4.4. Igen, arról tértem át, kicsit megkésve
Mintha kevesebbet bírna az akksi ahhoz képest, pedig jobban optimalizáltnak kéne lennie.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
mizoli #31406 üzenetére
Mert a kínai romból készül és a hülye kínai (szerintem) hibásan kommunikált (nem először). Csak a Tegra CPU-s Mi3 támogatását szüntette meg. S nyilván mivel az "anyacég" kimondta Mi3 nem támogatott többé, a hu-nak is ki kellett jelentenie (saját érdekében) hogy óvatosan, csak saját felelősségre. Én azóta is hetente tesztelem. Azóta is működik rendben. Ebből vontam le azt a konklúziót, hogy a support vége csa a Pisces-re vonatkozott, s nem a Cancro-ra (ez magánvéleményem volt). S mivel minden héten működött a Cancro rom Mi3-on is, gondolom a HU Team elérkezettnek látta az időt a fenti kommüniké kiadására. De a www.miui.hu oldalon eddig is hetente le lehetett tölteni a ROM-okat...
-
mizoli
addikt
-
Lathronos
őstag
-
-
Milestone2
nagyúr
válasz
mizoli #31352 üzenetére
Avassatok már be ebbe a tűzfal fétisbe...akár priv-ben, higy ne itt offoljunk.
Se PC-n, se telefonon soha nem használtam (úgy hogy magam telepítettem volna).
Igaz soha nem is lettem betámadva (úgy hogy észrevettem volna vagy lelassította/állította volna az eszközömet)Mit véd? Tapasztaltatok támadást ami miatt kellett? Ennyire szükséges ez?
-
-
Milestone2
nagyúr
válasz
mizoli #31340 üzenetére
Nem egy fórumtárs megkért, hogy hozzak létre a nevében a kínai forumon egy fórumot, mert neki nem engedi a rendszer, nincs jogosultsága.
Cserébe egy másik ROM, friss ropogós
XenonHD-180315-Experimental-cancro.zip -
Milestone2
nagyúr
válasz
mizoli #31325 üzenetére
Dr. Ramm figured out the problem.
Turns out path to delete IR permission in case of Mi 3 was wrong.
You can add this rm -rf /system/vendor/etc/permissions/android.hardware.consumerir.xml to rom zip->install->bin->device_check.sh
or flash attachment.
This will work in any of my recent ROM where you faced bootloop -
Lathronos
őstag
válasz
mizoli #31292 üzenetére
Lehet az én telefonom igényei egyediek, de nem ízlenek neki a custom romok. A NOS 2 óra alatt a 85%-os akkumulátort 5%-osra redukálta, és a zenelejátszó 20 mp-enként megállt. Maradok a MIUI-nál. Igaz, hogy a biztonsági frissítései majdnem egy évesek, de legalább kibír vele a telefon 2 napot és minden app hibátlanul működik rajta.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
mizoli #31298 üzenetére
Sajnos az RR elvérzett kezeink között, pedig a lollipop korszakban még nekem is nagy kedvencem volt. Főleg Phantom kernellel (emlékszik még rá valaki?
), na úgy aztán páratlan gyors volt.
NOS kéne nekem is Mi5S-re, de sajna még mindig nincs. De lehet, hogy nem is lenne annyira különleges, ha más csinálná.
Tényleg, arról hallottatok, hogy vasishath vett egy Redmi Note 5 Prót? Arra kell váltani -
Lathronos
őstag
válasz
mizoli #31279 üzenetére
Feltelepítettem a 02.22-i verziót, mivel mint olvastam a hozzászólásodat a márciusival vannak gondok. Eddig majdnem tökéletesen működik egy apróságot kivéve(mivel rádiót nem hallgatok, azt nem is próbáltam ki). Mikor elindítom a Titanium backup-ot, hogy visszaállítsam az elmentett alkalmazásaimat, rögtön leáll a Magisk manager.
-
-
Milestone2
nagyúr
válasz
mizoli #31274 üzenetére
Elméletben a csak Mi4-en működő ROM-okat itt kellene megosztaniuk: https://forum.xda-developers.com/xiaomi-mi-3/mi-3-additional-development-link-to-mi-4-mostall-roms-work-on-mi3
Szerintem hiába próbálod a 03.10-et, nálam az utolsó 4 build ezt műveli...
-
Lathronos
őstag
válasz
mizoli #31268 üzenetére
Hát van rá esély. Mivel ugye az Mi3 már 4 éves telefon, így a támogatottsága a custom build-ek közt is egyre inkább csökken és szép lassan a feledés homályába merül. imádom ezt a telefont. De mivel a biztonsági frissítések már csak custom ROM-ok formájában érkeznek rá(amik az olvasottak szerint nem működnek ezen a hardveren úgy ahogy kéne), amint kapható lesz az Mi7, csere.
-
mizoli
addikt
-
Milestone2
nagyúr
válasz
mizoli #31229 üzenetére
Mostanáig ezzel szenvedtem, de nem értek én programozóul, már az első lépésnél megáll a tudomány
Reboot your device to recovery and run this command: ./halium-install <pm rootfs path> <system.img path> pm - persze...hol? hogy? mit? miért? teló recoveryben...honnan értené, mit akar a PC? egyáltalán, megy ez Win alatt? ...Na jó, letöltöm RR, s megmondom, nekem felment-e...?
-
-
Milestone2
nagyúr
válasz
mizoli #31194 üzenetére
Igen https://www.plasma-mobile.org/overview/ ezt megleltem én is...
...hát nekem (még) magas, amit ír, hogyan kell installálni. De majd ha lesz időm belemélyedek. Bár az utolsó sora a bejegyzésnek nem túl biztató, hogy hatalmas bajok vannak a kamerával meg.....blah-blah-blah
-
Ájvé
veterán
-
válasz
mizoli #31172 üzenetére
Az szép lenne, ma is öröm ránézni a kis Mi3-ra. Mondjuk a winfosos Nokiák is csinosak voltak anno, legalább is azoknak, aki szeretik a szögleteket (én).
Viszont én az 5,5-6 collra savazok mai szemmel. Kifolyik az egérmozitól.ui.: felnyomtam az új nitrogént. Jól megy, már amennyit bekapcsolva tölt egyáltalán
-
Lathronos
őstag
válasz
mizoli #31172 üzenetére
Tartok tőle, hogy ezt a Sony koppintást csak egyszer játszotta el a Xiaomi. Pedig én is vágynék egy Sony kinézetű Mi7-re.
Ezért is nem cseréltem még le az Mi3-at. Nem tudok lemondani erről a szögletes formavilágról. A sok sminkes doboz formájú telefon már annyira unalmas.
-
Ájvé
veterán
válasz
mizoli #31125 üzenetére
Nem lehet, ebay egy online piac gyakorlatilag, pont ezért alakult ki ez az értékelési rendszer hogy legyen egy támpontod rendelés előtt. Ez viszont egy webshop, nem fog értékelési rendszert bevezetni, mivel nem így van felépítve az üzlet, magyarul nem a szolgáltatás és vevő központúság az elsődleges.
Ebayen sok mindent nem találsz meg EU-n belül (pl telefontokok általában Kínából rendelhetőek), persze vannak termékek amik EU-ben is megvehetők, de sok minden viszont nem. -
Zotyafpv
csendes tag
válasz
mizoli #31108 üzenetére
Igen 60 70 ért újat vennék de ha ar érték arány kívánja akkor drágábbaz vennék. Miz ajánlotok? Az zavar csak h telenor miatt vidéken nincs normális netem a d30 hiánya miatt (lehet nem d30)
minden xiaomibol hiányzik az ami kell a telenor os vidéki 3G hez? A1 et ajánlotta spanom de az meg nem miui.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- iPhone topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest