- Bemutatkozott a Fairphone 6
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
calamites #8365 üzenetére
Csak akkor kell átnevezni, ha MiRecoveryvel teszed fel, ha CWM-mel vagy Frissítés appal akkor mindegy.
A Z3 billentyűzet meg épp ma linkeltem, épp neked, igaz az XDA-s link de nyugodtan letöltheted onnan is. Segítek: 8345-ös hsz.zolikaDB márpedig másnak működik...
Ha a Minimal X/Minimal X+ Gapps-ot tetted fel, az is lehet a hiba.
Próbálj meg még egyszer egy format data format cache format system-et, majd tedd fel a ROMot Gapps nélkül, úgy elvileg mindenképp mennie kéne. -
zolikaDB
veterán
válasz
calamites #8362 üzenetére
Nincs OTA, tudtommal. De mobillal is le lehet simán tölteni.
Egyelőre nem az a seggnyalós a MIUI és az akörüli szoftverezettég tálalása. Nem tudom, hogyan mondjam szebben. Ez nem iOS, h jelez, h töltheted, lejön és kész, és vársz 1 évet az újra, 2 évet a használhatatlanra, és a 3. évben tuti megveszed a köv Iphone-odBocs, nem tudtam kihagyni, de én is jártam ebben a cipőben.
Hiányzik az iOS, meg nem is. Tény, h egy jó rendszer, stabil, de korlátolt és baromi drága.
Developer jelez, sőt 4.12.nemtommenyi óta ki/bekapcsolható, h keressen frissítést, nekem MiPad-ra le is rántotta kegyetlen, pedig nem kértem -
zolikaDB
veterán
válasz
calamites #8360 üzenetére
4.12.5-el kezdődött, és 4.12.26 az utolsó. A developerrel halad.
Ez egy egyéni kezdeményezés, tehát semmi nincs kőbe vésve, de az utolsó simán elmenne szerintem véglegesnek is.
Tegyük hozzá, h pl MiPad-on az adott heti developerben volt hiba, vagyuláék csapata pedig úgy adta ki a magyar változatot, h javították benne azt. Akkor miről beszélünk? -
zolikaDB
veterán
-
bozarjoska
őstag
válasz
calamites #8142 üzenetére
Mondtam már hogy nem azzal van a legnagyobb bajom hogy nem lollipop van rajta (persze ez is, mert ha már kint van oldják meg minél elobb) hanem hogy azt mondják hogy ekkor kiadják aztán meg bocsi de inkább később aztán megint később.. mondják azt hogy kiadjuk akkor amikor kiadjuk ne hitegessenek kamuzzanak!
Amúgy meg ja engem idegesít ha kicsit is várnom kellbiztos egyedül vagyok vele de engem zavar, meg az apró akadások is idegesítenek, nem folyamatos, de lehet más ezt észre se veszi, ez van nem vagyunk egyformák
-
llaszlo
veterán
válasz
calamites #4861 üzenetére
Nagyon jó, hogy belinkelted. Ha elkopnak a mostani fóliáim én is valami ilyet rendelek. De lehet, hogy az eredeti Mi-t veszem valahonnét. A Nilkinen nincs kivágva a kamera helye.
A koszt úgy lehet elkerülni legalábbis annál amit én vettem, hogy adnak hozzá egy kék ragacsos fóliát amit többször lehet használni. Én azt ráragasztottam és amikor a rendes fóliát feltettem volna azelőtt elkezdtem lehúzni ezt a kéket. Folyamatosan húztam le a kéket ami felszedte az apró szöszöket és raktam rá a másikat. Így nem került kosz alá. Előtte persze még áttörölgettem egy finom mikroszálas kendővel. Nem azzal amit adtak hozzá, mert az nagyon kicsi, viszont az is jó. -
petrson
senior tag
válasz
calamites #4317 üzenetére
3 nap, 5-6 óra kijelzővel... pfff, én a közelében sem vagyok.
Nekem talán a max 2 nap szokott lenni, 4 - 4,5 óra kijelzővel, automata fényerővel, kb fele-fele 3G-Wifi, normál teljesítménnyel. Játszani nem szoktam, csak email, Chrome, néha Viber, és egy-két átlagos app használattal. Hmmm -
Fejvadi
nagyúr
válasz
calamites #3962 üzenetére
Annyira azért még nem vagyok otthon a témában, mert csak 2 hete van ikyen telefonom.
Sokat segítettek az itteni fórumozók ez idő alatt és ha már valamit megtudtam én is segítek másoknak.A WSMTools alá töltsd le a MiThemes apk.-t
Telepítsd.
Ez akkor jön jól ha máshonnan töltesz le témákat (mtz kiterjesztés) és azt szeretnéd használniKülönben témákat a telefonod Témák ikonra klikk és van bőven. (internetet kapcsold be elötte)
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
calamites #3950 üzenetére
Belépsz a WSMTools
Ott a MiTools (témája válogatja. Pipa, vagy csúszka, stb) engedélyeszed.
A WSM csúszka is legyen engedélyezve.Ezt is nézd meg.
Biztonság ikon klikk.
Engedélyek klikk.
Root csuszka engedélyezva.
Root jogosultságok engedélyezése klikk
Ott kell lennie a WSMTools és a végében a pipa -
s4tch
veterán
válasz
calamites #3705 üzenetére
Hol írja? A második bekezdésben tisztázzák, hogy a Mi4-ben 801 van, és tud LTE-t is.
-----
Pár napja tesztelgetem a Mi3-on a true dual bootot egy xda-s leírás alapján, és egész stabil. Ennek örömére összedobtam egy rövid leírást róla, itt elérhető.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
calamites #3608 üzenetére
Nincs is azzal semmi baj. Mindenki el tudja dönteni neki mi a fontosabb vagy éppen mik az adott lehetőségék.
Mérlegel az ember és esetleg tanácsot is kér, aztán átgondolja és meghozza a döntést. Biztosan jól döntöttél, mert átgondoltad mi az előnyösebb abban a pillanatban. Szerintem a lényeg az, hogy örülni tudjon neki az ember amikor megérkezik és végre élvezheti. Nekem még csak 1 hete van meg, de jobban élvezem mint eddig bármelyik felső kategóriás telefonom. Ez olyan más érzést kelt bennem, hogy igen, ezt érdemes volt megvenni. -
-
Kályosz79
csendes tag
válasz
calamites #3143 üzenetére
Hello,
szerintem nem rossz az alumínium tok. Vékony és kevésbé csúszik, mint maga a telefon. A wifi jelet annyira nem árnyékolja, hogy zavaró legyen. Működik rendesen.
Rendeltem egy műanyag vékony tokot is. Az is tetszetős. Nem csúszik.
http://www.ebay.com/itm/1x-New-0-3mm-Ultra-Thin-hard-case-cover-For-Xiaomi-M3-MI3-/161227854445?ssPageName=ADME:LU
S:3160
A legjobb az lenne, ha nem kellene hozzá tok, mert úgy néz ki a legjobban.
Más:
Néha szoktam játszani a telefonon, de előfordul, hogy fogja magát, és kilép belőle. Más problémám abszolút nincs a telefonnal. Nagyon szeretem. Ez is valószínűleg a kit kat-nak köszönhető. -
virkir
veterán
válasz
calamites #3139 üzenetére
Mivel itthoni beszerzése a minőségi kiegészítőknek egyenlő a nullával elkerülhetetlen az ebay.
Nem kell félni nem harap, a fáradt gőzben van topikja, kezdőknek jó útmutatással.
Arra kell csak vigyázni hogy függőséget okozhat, nálunk a család rendszeres hétvégi felvetése, "omg a héten még nem rendeltünk semmit, mi lesz velünk" -
Drenadar
veterán
válasz
calamites #2937 üzenetére
ugyan nem vagyok pécsi, én a te problémádat én úgy oldottam meg, hogy elmentem egy "mert hülye azért nem vagyok" boltba és megtapogattam egy 5"-os kijelzőt...
amúgy elég batár nagy...
és van olyan szitu mikor nem éppen kényelmes... én azt tudom mondani ha csak nem kicsi nő kezed van, bár írtad hogy nem vagy kisnövésű, szard le!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Futás, futópályák
- Windows 11
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Call of Duty: Black Ops 6
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen videókártyát?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest