- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
pozanos #17755 üzenetére
Igen azzal. Kernel adiutor-ral lehet kikapcsolni.
Előbb jött egy új verzió (fent van androidfilehoston is), ebben már nincs minimum idő a két koppintás közt, tehát elvileg jobban kéne reagálnia, és a kijelzőnek csak az alsó felén működik a gesztus (az előbb leírt próblémára jó lehet). -
mizoli
addikt
válasz
pozanos #17750 üzenetére
Alapból lesz root jogod. Igen, az egész mappát. A manifest.mf-ből az utolsó két sort töröld, az vonatkozik a supersu-ra. (lehet, hogy egyébként is menne, de így hiba nélkül fut a telepítés, csak azt mondja, hogy nincs aláírva a zip, de nem érdekes, csak telepítse).
Csak szólj, ha gond van, jó kutyus vagyok
Csak az internetem igen rossz, alig van. -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
pozanos #17307 üzenetére
Az újabb ROMokon nem, szóval nem tudom kipróbálni.
k.kristof Lehet, hogy nekem meg azért nincs SOD, mert naponta újraindítok.
Mondjuk az utóbbi napokban több kisebb hibába belefutottam, de ez már csak az Xperia dolgok miatt volt.vampire17 úgy van. Nálam ez még talán novemberben megtörtént, de már akkor is érezhetően fürgébb lett. (nálam v5-v6 váltásnál nem volt wipe)
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
pozanos #17132 üzenetére
Úgy látszik, mégiscsak dolgozik rajta a fejlesztő, pedig nem is olyan rég látványosan meg volt sértődve, és lehordta mindennek a Mi3-at használókat. Én nem kérek belőle. Pedig melegedni biztos nem fog (alacsonyra van állítva a thermal limit, mondjuk ez miatt a játékok akadnak), akkuval is jól bánik.
Egyébként az a megsértődés amiatt történt, mert valaki kiszivárogtatta a test buildet (ami már támogatta az OC-t, sőt, utána más kernelre váltva is megmaradt a lehetőség). -
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
pozanos #16344 üzenetére
Megnéztem én is másik feketékkel, de ugyan az mint nálad.
Még szerencse, hogy nekem nem kell PIN kód, mint neked.
Azért ez elég érdekes, mert a zárképernyő "Default-ra" van állítva.
Elvileg akkor annak kellene lennie. Lehet le kellene tölteni egy témát aminek a zárképernyője olyan mint a Default és azt beállítani és akkor jó lenne. -
Fejvadi
nagyúr
válasz
pozanos #16339 üzenetére
Pin kód nálam nincs beállítva, de nálam is csak az ikon látszik ha valami történt. A rádió se jó, mert hófehér minden, gondolom a zen eljátszóval is ez lenne. Ennyi hibával lehet élni, de kellene írni a vagyuláéknak, hogy ez a gond. Én is sötét témát használok, de megnézem az eredeti témával, hogy akkor jó e. A Tominál jó, de ő biztosan nem témázott.
(#16337) calamites
Vissza lehet, de tiszta telepítés kell. -
mizoli
addikt
válasz
pozanos #15360 üzenetére
& Tomi
A Greenify ingyenes verziója sztem. semmire sem használható, de nem zárom ki, hogy egyszer megveszem, ha a paid verzió jó.
Az Amplify-t viszont már régebben "megvettem", támogattam a fejlesztőt 1 csésze kávéval, azaz 1$-ralNa jó, most, hogy ezt leírtam, küldtem neki még egyet
-
mizoli
addikt
válasz
pozanos #15354 üzenetére
Szerintem igen.
Amplify nem hibernál, mint a Greenify, viszont megadhatod, hogy mondjuk csak max. 3 perceként futhat egy olyan szolgáltatás, ami amúgy teljesen feleslegesen 1000* felébreszti és ébren tartja a telefont. Google services élen jár ebben.
Greenify nekem nem jött be, nem használom, de nem a paid verziót próbáltam.Drenadar
Valahol beállíthattad, hogy képet csak wifin tölthet le. Talán adatforgalmi beállítások? -
blod001
tag
válasz
pozanos #15317 üzenetére
Fent van az Omni. Egy kicsi segítséget kérhetek majd, hogy hogyan kell beállítani azt, hogy a notify bar-on mókolhatóak legyenek a kapcsolók? Nem ismerem ezt a gravity box-ot. Még nem volt időm nyomkodni, de az első hatalmas pozitív élményem az, hogy ha belépek a settingsbe és elkezdek lefelé görgetni nem kezd el akadni, mint eddig az összes MIUI ROM.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
pozanos #15274 üzenetére
A legjobb a donate verzió root-tal és Xposed-del, azok nélkül nem teljes értékű.
boken csak ROMot ne akarj cserélni rajtuk
Amúgy hardverileg semmi sem nagy előrelépés jelenleg, a Galaxy S6-ot kivéve (csak ott meg a szoftver van elcseszve).
A 4GB a Zenfone 2-ben jól hangzik, csak épp a gyakorlatban nincs sok értelme. Amúgy állítólag jó telefon.
Meg kéne gondolnod amit mizoli írt, és eltenni a fiókba. Ha le is cseréled, meg lesz még bármikor, én is időnként előveszem az Xperiát.bozarjoska nem vagy egyedül, én ahány Huawei-t nyomkodtam, mind lassú volt és akadt (Huawei-ben ugyanúgy EMUI van, mint Honor-ban).
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
pozanos #15140 üzenetére
Komoly
Már a megjelenésekor kinéztem magamnak, de most jött el az ideje.
Igen eladom, ha valakinek kell, szóljon időben.
Addig megtartom amíg megérkezik a Mi Note.(#15141) mizoli
Dicsérni fogom
Hardveresen nem sok különbség van az Mi4 és a Mi Note között és az Mi4-et is szeretem.
A nagy kijelző és a szuper lapos prémium kivitel fogott meg benne. Azért nem a Pro-t veszem, mert nem akarom a S810-et. Nem kell nekem se akkora teljesítmény, se a 4 Giga RAM. Nem használom ki. Már a 3 Giga-ból is mindig szabad 1.8. Minden telefonom ugyan onnan veszem. Pítör barátom rendeli meg és mindent leellenőriz rajta mielőtt elküldi. 1 év Magyar gari is jár.Tomikám, ne káromkodj itt nekem, hogy ilyen meg olyan kernel.
Még azt sem néztem meg, hogy van e NFC, Infra, hol az értesítési led. Azt már olvastam, hogy a BT. 4.1
Azt sajnálom, hogy nincs MIUIHU rá, marad a Multi. Mindjárt keresek ahol utána olvashatok.Byztam bennetek, hogy nem rúgjátok ki a szegény, fáradt öregembert.
-
-
mizoli
addikt
válasz
pozanos #15079 üzenetére
Köszi, közben felraktam a xenont és a mokeet is, mindkettő repmódos.
Viszont, amit linkeltél, a xenon fm rádió javítás az jó a mokeenak is.
Azt hiszem az összes "jobb" lolli custom romot kipróbáltam már, és mivel rosszabbra nem cserélek, maradok a gyak. hibátlan, csiszolgatott 34-es miuimnál. -
-
-
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
pozanos #14779 üzenetére
Voltak, csak szépen lassan nem voltak kompatibilisek. Amit még tudok az a BBlack v6, de az se teljesen jó. Ha véletlen találsz valamit, ne tartsd majd magadban.
Drága fiam.
Most nem arról van szó, hogy gyári témánál mi a jó, hanem ha beállítom a sötét témát, akkor mi a nem jó.Zolikám, te csak ne reagálj, mert annak sosincs jó vége.
(#14782) zolikaDB
Csak nekem próbálta ki rajta a sötét témát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Lexus, Toyota topik
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest