- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Mobil flották
- Magisk
-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fi:zi'k
nagyúr
Kapható itthon. Tessék olvasni a topikot, ne csak write-only-ban tolni.
(#46) FireFox1996
Lásd fentebb.
kamera, kategóriás(#48) z0d1AK
Na igen. Még kínai webshopokban is ritka a 64-es mint a fehér holló. 128-as verziót meg nem is láttam még.
Hogyha 32 GB-os lenne a legkisebb, akkor nem gondolkodnék rajta.
De így, hogy nem bővíthető, hosszú távon kevés a 16 GB szvsz. -
tom956ster
aktív tag
Meglepett a végén az ajánlott. Tényleg megvan kenve minden földi jóval a vas, de azt gondoltam, hogy a support oldal miatt le lesz húzva Tetszettre, ahogyan az rendre lenni szokott a kínai beszerzésű cuccoknál.
Egyébként, ahogy írták többen is, akkor már inkább N5 vagy G2 ennyi pénzért.
A MIUI meg egyenesen szuper!!! -
z0d1AK
nagyúr
Érdeklődtem a nagyobb verziók után, de azt mondták, hogy egyelőre beszerezhetetlennek tűnik. Egyelőre csak előrendeléseket vesznek fel rá, de amint tudnak hozni lesz 64-es, illetve érdeklődés esetén 128-as is, bár gondolom utóbbi lesz a nehezebb menet, na meg húzósabb ár.
-
FireFox1996
őstag
- nem is olcsó így vámmal együtt, 120k...
- A Camera hiába, hogy "13 megapixel, autofókusz Sony Exmor szenzor, Philips dual LED vaku", a szemeimben kb. olyan, mint a többi közép categóriás kínai teló camerája...
- Formája emlékeztet LG sorozatára.
- Garancia miatt ennyi pénzért lehet, hogy jobb itthon nézegetni telefont... -
pengwin
addikt
Köszönjük a fórumtársnak a felajánlást!
Azért egy ilyen processzorú-kijelzőjű telefonnál jó lett volna játékélményt/mozizást is tesztelni (vagy csak én vagyok vak és nem látom a cikkben?).
Meg tudtommal mivel nincs itthoni garancia, nem csak Tetszett plecsnit kaphatna? -
Csapoati
nagyúr
Nem semmi. A forma mondjuk nekem nem jon be (a szogletesseg miatt). Ez a Miui tema viszont engem az iOS-re emlekeztet (pre 7.0), de ettol fuggetlenul szep.
-
kbyte1024
veterán
Nagyon szép és über brutál teló
tuti jobban van optimalizálva mint a nagy gyártóké.1.1 giga szabad a ram-ból?? az se gyenge érték!
-
z0d1AK
nagyúr
Maga a webshop talán csak pár hónapja, de voltam a HQ-ban, ami egy kis nyíradonyi (Hajdú-Bihar megye) bolt, az elvileg megvan már jó pár éve. Érte mentem, mert nekem oda-vissza 1,5 óra buszozás és olcsóbb, gyorsabb volt, mint a GLS.
Maga a bolt semmi extra, de Xiaomit tudtak mutatni egy egész dobozzal, Mi3-at és Hongmit egyaránt. -
fi:zi'k
nagyúr
válasz
agressor12 #5 üzenetére
Egyértelmű: Mi3.
(#8) John104
A gyártótól hogyan és mennyiért?(#14) MuzikJunkie
Megjelenése óta (október talán?) nem hinném, hogy csökkent volna az ára és 1-2 hónap múlva sem fog.
Ez nem a kétforintos kínai gagyi.(#17) z0d1AK
És megint csak:
Mióta léteznek ezek? -
Cyberpunk
félisten
Jó készülék. Nekem MI-2S volt tőlük. Nem lehetetlen beszerezni, csak hát vállalni kell a kockázatot, ha netán garanciás probléma van nem kis idő az ügyintézés.
Ez viszont komoly Nokia Lumia nyúlás, ami persze nem baj. Perelni úgy sem tudják, vagy nincs értelme.
-
Steve1207
veterán
válasz
Crafter32 #31 üzenetére
Nem hardver szinten lett azért megítélve úgy érzem, kb ugyanez van mindegyikben, pár plusz pont nem számít ezekben a kategóriákban már, de ki kell azért emelni. Szofverben, optimalizálást, egyediséget és frissítéseket egybevetve kb így jönnek nálam droid vonalon: Xiaomi, HTC, Nexus, LG, Huawei és így tovább már évek óta... úgyhogy elég előkelő helyen szerepel.
A kételkedőknek ajánlom még a V2-es és V3-as rendszert, igazi csemege volt anno
-
atike
nagyúr
Határozottan üde színfolt... Nem vagyok egy MIUI rajongó, de ez tényleg tetszik. És mellé még a telefon is korrekt...
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
agressor12 #5 üzenetére
Igen, jól írtad, a döntés egyértelmű: a MI3-at választanám!
-
Crafter32
őstag
Jó volt elolvasni, hogy létezik más is, mint a jól bereklámozott márkák. Aki a legtöbb testreszabás lehetőségét keresi biztos megtalálja a számítását. Viszont egy telefont nem a HW teljesítménye alapján kellene megítélni egy tesztelőnek . Az Op rendszer optimalizáltsága sokkal fontosabb szvsz. Biztosan jó ebben is a telefon ahogy olvastam és jó látni van választási lehetőség.
-
madgie
titán
Nekem mondod? Tegnap rendelni akartam egyet, de hát ezeknél nem egyszerű a móka. Kéne nekik pár személyi iratról fotó (!), meg ha nem a lakcímkártyádon lévő címre jönne a csomag (értsd: munkahely) ,akkor a munkahelyről is papír, hogy jogosult vagy átvenni ott a csomagokat. Na itt stornóztam a rendelést...
-
premete
veterán
-
z0d1AK
nagyúr
Azért egy akármilyen gyártói garanciát, azaz amikor beviszed a gyártó szervizében és ott ingyen megjavítják, jogszabályok védenek, stb. ne hasonlítsunk semmilyen esetben sem egy kínai garanciával, amikor is saját pénzen visszaküldöd a terméket a világ túlsó felére, ott csinálnak vele amit csinálnak. Legjobb esetben néhány ezresért talán egy hónapon belül visszakapod (igen, ilyen eset gyári garanciával is lehet), azonban rosszabb esetben... Ugye jöhet a szarakodás a sárgánál, esetleg nem is akarnak javítani, megszűnnek létezni, jogszabály biztos van Kínában is erre, de tegye fel a kezét, aki ezekkel ténylegesen képben is van és igény esetén el is tudna járni.
Tehát egy "szar" hazai gyári garancia is ezerszer jobb, mint egy kínai. -
törölt tag
Komoly telefon
Külső is szép, HW durvaDE inkább nexus
-
Retekegér
MODERÁTOR
válasz
agressor12 #5 üzenetére
Én ezt választanám.
-
solaris17
aktív tag
Simán vennék egy ilyet.
-
hito
nagyúr
Rusi! A manuális záridő tartományt megsúgnád?
-
MPite
tag
Bennem is ez merült fel, a Moto G a hazai forgalmazás hiánya miatt kapott csak egy Tetszett plecsnit, pedig azt nem is kell Kínáig küldeni a garanciáztatásig, ár/érték arányban pedig verhetetlen.
Ettől függetlenül elképesztő ez a telefon, de ennyi pénzért semmit nem mernék rendelni Kínából.
-
satz18
őstag
Akkor szted a kínai rizsföldek széléről származó supportos árat a gyári garis árhoz kéne hasonlítani, ha korrekten szeretnék eljárni? Szted a sufni GSM-es support mennyivel rosszabb mint a nem létező kínai?
"A SZERZŐDÉSES JÓTÁLLÁSRA VONATKOZÓ TUDNIVALÓKA xiaomishop.hu webáruház mobiltelefonra és annak tartozékaira (továbbiakban: a “Termék”) a vásárlás dátumától számított az alább megjelölt határidőig jótállást vállal. A xiaomishop.hu csakis a kínai gyártói garanciát tudja kihasználni. Meghibásodott készüléket a xiaomishop.hu címére kérjük eljuttatni. (A szállítási díj minden esetben a vásárlót terheli) A telefonok garanciális ügyintézése Kínában történik!
" -
z0d1AK
nagyúr
Xiaomishop.hu - itthoni forgalmazással, hazai garanciával tolják bruttó 135 ezerért a telefont. Én is beszereztem egyet tőlük.
-
Drughi
addikt
Nem kötözködés, de egy prémium kategóriás Samsung telefonnak pont a legnagyobb előnye a garancia. Az, hogy házhoz jönnek és a konyhaasztalon cserélik ki a kijelződet, ha úgy van.
Ez pedig csak a 24hós gyári (+2hó extra) garanciával él.
A gsm gari kb semmit sem ér.
Persze mindezt úgy mondom, hogy tudom a xaoimra 0 garancia van itthon.Nyugodtan számolhatod az N3 árát 156.990-nel a linkelt oldal alapján.
-
FET-MEN
veterán
Nagyon durva gép. Kéne. Jó cikk, köszönjük
-
MuzikJunkie
aktív tag
Az árat picit erősnek tartom, de ismerve a kínai arcokat, 1-2 hónap és 70-80 ezerért utánad dobják. Amúgy egy állat a telefon, kicsit olcsóbban kellene, bár tény, hogy nem gagyi cuccokból talicskázták össze.
A rendszer meg... először a Vowney V5-re telepítettem MIUI-t és lehidaltam tőle. Hiába volt a rom portolva, kapásból kétezerrel megdobta az AnTuTu pontszámot, ráadásul annyira komolyan veszik a bug reportot, hogy hetente jöttek ki frissítések. Bár az is igaz, hogy sima androidhoz képest igényel némi megszokást a használata.
Egyre többet látom kínai telefonok specifikációjánál, hogy "Sharp display", vagy "Sony camera" stb. A nagyobb kínai gyártók már igenis törekszenek a minőségre, ennek ellenére nem szállnak el az árak.
-
Blyan
félisten
Azért nem semmi, hogy ajánlott lett valami, ami hazai forgalomba nem is lett hozva, garanciális és egyéb dolgok jóval macerásabbak.
Mindezt nem a készülék ellenében mondom, mert tényleg nagyon ott van a szeren.
Csak az elv a fura. -
M3oH
addikt
Tetszetős. Itthon ennyiért tarolna, de kínából nem rendelnék ilyen drága telót.
-
Steve1207
veterán
Én is kisebbet várnék, mert a kávával túl nagy lett nálam. De még mindig bitang
A V5-ös MIUI-hoz annyit, hogy pont az lett elszúrva, ami egy telefonba kell, a névjegykezelés. Szép, szép, a tárcsázó része jó ugye, de a névjegyeknél többet vártam volna egy kicsit, V4 valahogy letisztultabbnak hatott.
-
szabakaa
aktív tag
Hú, elfogotott a Must Have érzés.
-
John104
csendes tag
én is berendeltem a gyártótól egy 64 GB-s változatot, mert az S1 óta ismerem a MIUI szoftvert, és nekem is nagyon bejön.
Gyári vassal pedig, portolás nélküli megoldással, igen jó lesz, vagy jó is, ahogy a tesztben olvasható.
A rendszeres (heti szintű) ROM frissítési lehetőségről pedig nem szabad elfelejtkezni, ilyet nem minden mobil mondhat el magáról. -
Silentfrog
veterán
Látszik, hogy a cikkírónak tetszett a telefon mert a ez elég érdekes mondat az elkészített képek tükrében.
"Viszont azt se mondhatjuk, hogy új fotós királyt avathatnánk, mert azért a képek minősége nem kiváló."
Így van, nem kiváló,hanem ettől a telefontól ép megfelelő,ha összességében nézzük a telefont.
-
S. Szabi
őstag
Húúú de szép telefon lett
Ebből kéne egy 4,3"-s kiadás (max ~125mm hosszú mérettel, fekete hátlap és cserélném az Xperia P-t
-
Drughi
addikt
Nekem is a Miui V5 van a telefonomon és agyonveri bármely gyári droidot, vagy másik főzött romot.
Tényleg nagyon el van találva.
Kíváncsi lennék mennyivel jobb egy erre a rendszerre épített telefonnal.A vas kíváló, hátha megjelenik itthon is valamelyik gsm-nél
-
satz18
őstag
Ma már egy 32GB-os Lg G2-t is lehet ennyiért kapni és a note 3-nak is majdnem ennyire lement már az ára, szóval én azért nem mondanám olyan egetrengetően jó ajánlatnak.
-
Wajk
addikt
méret a lényeg
a MIUI v5-el kapcsolatban egyet értünk, és mindjárt is a v6 is...anno a Z1-et tapogattam meg mert 1:1 a képernyő és fizikai méret vele.
ami jó, az jó. Nekem nagy de remélem a toppon maradnak és lesz Mini is majd...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Változik az internet, pénzt csinálhatnak a weboldalak az AI miatt
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nintendo Switch 2
- Gaming notebook topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Tenisz topic
- Microsoft Outlook topic
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest