Hirdetés
- A Tesla robotaxi víziója még mindig a jövő, de egyre közelebbi
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 11 Pro Max - tiltott gyümölcs
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Milyen okostelefont vegyek?
- DIGI Mobil
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wajk
addikt
méret a lényeg
a MIUI v5-el kapcsolatban egyet értünk, és mindjárt is a v6 is...anno a Z1-et tapogattam meg mert 1:1 a képernyő és fizikai méret vele.
ami jó, az jó. Nekem nagy de remélem a toppon maradnak és lesz Mini is majd...[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
satz18
őstag
Ma már egy 32GB-os Lg G2-t is lehet ennyiért kapni és a note 3-nak is majdnem ennyire lement már az ára, szóval én azért nem mondanám olyan egetrengetően jó ajánlatnak.
Asus G513QY, Samsung A52s 5G
-
Drughi
addikt
Nekem is a Miui V5 van a telefonomon és agyonveri bármely gyári droidot, vagy másik főzött romot.
Tényleg nagyon el van találva.
Kíváncsi lennék mennyivel jobb egy erre a rendszerre épített telefonnal.A vas kíváló, hátha megjelenik itthon is valamelyik gsm-nél
-
S. Szabi
őstag
Húúú de szép telefon lett Ebből kéne egy 4,3"-s kiadás (max ~125mm hosszú mérettel, fekete hátlap és cserélném az Xperia P-t
-
Silentfrog
veterán
Látszik, hogy a cikkírónak tetszett a telefon mert a ez elég érdekes mondat az elkészített képek tükrében.
"Viszont azt se mondhatjuk, hogy új fotós királyt avathatnánk, mert azért a képek minősége nem kiváló."
Így van, nem kiváló,hanem ettől a telefontól ép megfelelő,ha összességében nézzük a telefont.
-
John104
csendes tag
én is berendeltem a gyártótól egy 64 GB-s változatot, mert az S1 óta ismerem a MIUI szoftvert, és nekem is nagyon bejön.
Gyári vassal pedig, portolás nélküli megoldással, igen jó lesz, vagy jó is, ahogy a tesztben olvasható.
A rendszeres (heti szintű) ROM frissítési lehetőségről pedig nem szabad elfelejtkezni, ilyet nem minden mobil mondhat el magáról.John
-
szabakaa
aktív tag
Hú, elfogotott a Must Have érzés.
[ Szerkesztve ]
Intel Core i5-13400F; Sapphire PULSE AMD Radeon™ RX 7700 XT 12GB; 24GB-DDR5-5600; Asus Prime B760M-K; Kingston NV2 1TB M.2 PCIe NVMe
-
Steve1207
veterán
Én is kisebbet várnék, mert a kávával túl nagy lett nálam. De még mindig bitang
A V5-ös MIUI-hoz annyit, hogy pont az lett elszúrva, ami egy telefonba kell, a névjegykezelés. Szép, szép, a tárcsázó része jó ugye, de a névjegyeknél többet vártam volna egy kicsit, V4 valahogy letisztultabbnak hatott.
.
-
M3oH
addikt
Tetszetős. Itthon ennyiért tarolna, de kínából nem rendelnék ilyen drága telót.
-
Blyan
félisten
Azért nem semmi, hogy ajánlott lett valami, ami hazai forgalomba nem is lett hozva, garanciális és egyéb dolgok jóval macerásabbak.
Mindezt nem a készülék ellenében mondom, mert tényleg nagyon ott van a szeren.
Csak az elv a fura.[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
MuzikJunkie
aktív tag
Az árat picit erősnek tartom, de ismerve a kínai arcokat, 1-2 hónap és 70-80 ezerért utánad dobják. Amúgy egy állat a telefon, kicsit olcsóbban kellene, bár tény, hogy nem gagyi cuccokból talicskázták össze.
A rendszer meg... először a Vowney V5-re telepítettem MIUI-t és lehidaltam tőle. Hiába volt a rom portolva, kapásból kétezerrel megdobta az AnTuTu pontszámot, ráadásul annyira komolyan veszik a bug reportot, hogy hetente jöttek ki frissítések. Bár az is igaz, hogy sima androidhoz képest igényel némi megszokást a használata.
Egyre többet látom kínai telefonok specifikációjánál, hogy "Sharp display", vagy "Sony camera" stb. A nagyobb kínai gyártók már igenis törekszenek a minőségre, ennek ellenére nem szállnak el az árak.
[ Szerkesztve ]
Nokia N73 - Nokia N82 - Nokia N95 - Nokia 5800 Xpress - Nokia N97 White - ZTE Blade - Motorola Defy - LG L9 - Galaxy SIII White - HTC Sensation - Motorola Atrix 2 - Vowney V5 - Xiaomi Redmi Note - OnePlus One - iPhone 6 Plus - iPhone 7 Plus - iPhone X - iPhone XS Max... (>‿◠)
-
FET-MEN
veterán
Nagyon durva gép. Kéne. Jó cikk, köszönjük
Iphone 7
-
Drughi
addikt
Nem kötözködés, de egy prémium kategóriás Samsung telefonnak pont a legnagyobb előnye a garancia. Az, hogy házhoz jönnek és a konyhaasztalon cserélik ki a kijelződet, ha úgy van.
Ez pedig csak a 24hós gyári (+2hó extra) garanciával él.
A gsm gari kb semmit sem ér.
Persze mindezt úgy mondom, hogy tudom a xaoimra 0 garancia van itthon.Nyugodtan számolhatod az N3 árát 156.990-nel a linkelt oldal alapján.
[ Szerkesztve ]
-
z0d1AK
veterán
Xiaomishop.hu - itthoni forgalmazással, hazai garanciával tolják bruttó 135 ezerért a telefont. Én is beszereztem egyet tőlük.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
satz18
őstag
Akkor szted a kínai rizsföldek széléről származó supportos árat a gyári garis árhoz kéne hasonlítani, ha korrekten szeretnék eljárni? Szted a sufni GSM-es support mennyivel rosszabb mint a nem létező kínai?
"A SZERZŐDÉSES JÓTÁLLÁSRA VONATKOZÓ TUDNIVALÓKA xiaomishop.hu webáruház mobiltelefonra és annak tartozékaira (továbbiakban: a “Termék”) a vásárlás dátumától számított az alább megjelölt határidőig jótállást vállal. A xiaomishop.hu csakis a kínai gyártói garanciát tudja kihasználni. Meghibásodott készüléket a xiaomishop.hu címére kérjük eljuttatni. (A szállítási díj minden esetben a vásárlót terheli) A telefonok garanciális ügyintézése Kínában történik!
"[ Szerkesztve ]
Asus G513QY, Samsung A52s 5G
-
MPite
tag
Bennem is ez merült fel, a Moto G a hazai forgalmazás hiánya miatt kapott csak egy Tetszett plecsnit, pedig azt nem is kell Kínáig küldeni a garanciáztatásig, ár/érték arányban pedig verhetetlen.
Ettől függetlenül elképesztő ez a telefon, de ennyi pénzért semmit nem mernék rendelni Kínából.
-
hito
nagyúr
Rusi! A manuális záridő tartományt megsúgnád?
[ Szerkesztve ]
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
solaris17
aktív tag
Simán vennék egy ilyet.
Phenom II X6 | 8 GB CORSAIR XS3 | Kingston V300 | HD 7790 | Creative X-FI Fatal1ty
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
-
törölt tag
Komoly telefon
Külső is szép, HW durva DE inkább nexus -
z0d1AK
veterán
Azért egy akármilyen gyártói garanciát, azaz amikor beviszed a gyártó szervizében és ott ingyen megjavítják, jogszabályok védenek, stb. ne hasonlítsunk semmilyen esetben sem egy kínai garanciával, amikor is saját pénzen visszaküldöd a terméket a világ túlsó felére, ott csinálnak vele amit csinálnak. Legjobb esetben néhány ezresért talán egy hónapon belül visszakapod (igen, ilyen eset gyári garanciával is lehet), azonban rosszabb esetben... Ugye jöhet a szarakodás a sárgánál, esetleg nem is akarnak javítani, megszűnnek létezni, jogszabály biztos van Kínában is erre, de tegye fel a kezét, aki ezekkel ténylegesen képben is van és igény esetén el is tudna járni.
Tehát egy "szar" hazai gyári garancia is ezerszer jobb, mint egy kínai.| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
premete
veterán
Főleg hogy egész jó árban van az expansysnél:
@ samsung gari: Nekem 2 samsungom volt, mindkettőtől megvonták a garanciát, az egyiknek (szerintük) túláramot adtam a gyári samsung autóstöltővel, a másik (szerintük) nedvességet kapott, és attól pattogott le róla a festék.
[ Szerkesztve ]
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
madgie
titán
Nekem mondod? Tegnap rendelni akartam egyet, de hát ezeknél nem egyszerű a móka. Kéne nekik pár személyi iratról fotó (!), meg ha nem a lakcímkártyádon lévő címre jönne a csomag (értsd: munkahely) ,akkor a munkahelyről is papír, hogy jogosult vagy átvenni ott a csomagokat. Na itt stornóztam a rendelést...
[ Szerkesztve ]
-
Crafter32
őstag
Jó volt elolvasni, hogy létezik más is, mint a jól bereklámozott márkák. Aki a legtöbb testreszabás lehetőségét keresi biztos megtalálja a számítását. Viszont egy telefont nem a HW teljesítménye alapján kellene megítélni egy tesztelőnek . Az Op rendszer optimalizáltsága sokkal fontosabb szvsz. Biztosan jó ebben is a telefon ahogy olvastam és jó látni van választási lehetőség.
[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz agressor12 #5 üzenetére
Igen, jól írtad, a döntés egyértelmű: a MI3-at választanám!
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
atike
nagyúr
Határozottan üde színfolt... Nem vagyok egy MIUI rajongó, de ez tényleg tetszik. És mellé még a telefon is korrekt...
-
Steve1207
veterán
válasz Crafter32 #31 üzenetére
Nem hardver szinten lett azért megítélve úgy érzem, kb ugyanez van mindegyikben, pár plusz pont nem számít ezekben a kategóriákban már, de ki kell azért emelni. Szofverben, optimalizálást, egyediséget és frissítéseket egybevetve kb így jönnek nálam droid vonalon: Xiaomi, HTC, Nexus, LG, Huawei és így tovább már évek óta... úgyhogy elég előkelő helyen szerepel.
A kételkedőknek ajánlom még a V2-es és V3-as rendszert, igazi csemege volt anno
.
-
Cyberpunk
félisten
Jó készülék. Nekem MI-2S volt tőlük. Nem lehetetlen beszerezni, csak hát vállalni kell a kockázatot, ha netán garanciás probléma van nem kis idő az ügyintézés.
Ez viszont komoly Nokia Lumia nyúlás, ami persze nem baj. Perelni úgy sem tudják, vagy nincs értelme.
"You said you'd always be there for me.... but you're not..."
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz agressor12 #5 üzenetére
Egyértelmű: Mi3.
(#8) John104
A gyártótól hogyan és mennyiért?(#14) MuzikJunkie
Megjelenése óta (október talán?) nem hinném, hogy csökkent volna az ára és 1-2 hónap múlva sem fog.
Ez nem a kétforintos kínai gagyi.(#17) z0d1AK
És megint csak:
Mióta léteznek ezek?96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
z0d1AK
veterán
Maga a webshop talán csak pár hónapja, de voltam a HQ-ban, ami egy kis nyíradonyi (Hajdú-Bihar megye) bolt, az elvileg megvan már jó pár éve. Érte mentem, mert nekem oda-vissza 1,5 óra buszozás és olcsóbb, gyorsabb volt, mint a GLS.
Maga a bolt semmi extra, de Xiaomit tudtak mutatni egy egész dobozzal, Mi3-at és Hongmit egyaránt.| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
kbyte1024
veterán
Nagyon szép és über brutál teló tuti jobban van optimalizálva mint a nagy gyártóké.1.1 giga szabad a ram-ból?? az se gyenge érték!
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
Csapoati
nagyúr
Nem semmi. A forma mondjuk nekem nem jon be (a szogletesseg miatt). Ez a Miui tema viszont engem az iOS-re emlekeztet (pre 7.0), de ettol fuggetlenul szep.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
pengwin
addikt
Köszönjük a fórumtársnak a felajánlást!
Azért egy ilyen processzorú-kijelzőjű telefonnál jó lett volna játékélményt/mozizást is tesztelni (vagy csak én vagyok vak és nem látom a cikkben?).
Meg tudtommal mivel nincs itthoni garancia, nem csak Tetszett plecsnit kaphatna?Üdv, pengwin
-
- nem is olcsó így vámmal együtt, 120k...
- A Camera hiába, hogy "13 megapixel, autofókusz Sony Exmor szenzor, Philips dual LED vaku", a szemeimben kb. olyan, mint a többi közép categóriás kínai teló camerája...
- Formája emlékeztet LG sorozatára.
- Garancia miatt ennyi pénzért lehet, hogy jobb itthon nézegetni telefont...<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
nagyúr
-
z0d1AK
veterán
Érdeklődtem a nagyobb verziók után, de azt mondták, hogy egyelőre beszerezhetetlennek tűnik. Egyelőre csak előrendeléseket vesznek fel rá, de amint tudnak hozni lesz 64-es, illetve érdeklődés esetén 128-as is, bár gondolom utóbbi lesz a nehezebb menet, na meg húzósabb ár.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
tom956ster
aktív tag
Meglepett a végén az ajánlott. Tényleg megvan kenve minden földi jóval a vas, de azt gondoltam, hogy a support oldal miatt le lesz húzva Tetszettre, ahogyan az rendre lenni szokott a kínai beszerzésű cuccoknál.
Egyébként, ahogy írták többen is, akkor már inkább N5 vagy G2 ennyi pénzért.
A MIUI meg egyenesen szuper!!!3D civil engineer / Dell Precision M7720 /desktop workstation: Gigabyte GA-Z170XP SLI | i5 6600k | 2x16 GB Jigsaw|2 x ASUS GTX 1060 6GB | Server: HP Gen 8 Microserver
-
nagyúr
Kapható itthon. Tessék olvasni a topikot, ne csak write-only-ban tolni.
(#46) FireFox1996
Lásd fentebb.
kamera, kategóriás(#48) z0d1AK
Na igen. Még kínai webshopokban is ritka a 64-es mint a fehér holló. 128-as verziót meg nem is láttam még.
Hogyha 32 GB-os lenne a legkisebb, akkor nem gondolkodnék rajta.
De így, hogy nem bővíthető, hosszú távon kevés a 16 GB szvsz.[ Szerkesztve ]
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest