- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fi:zi'k
nagyúr
Az előbb optimalizációt mondtál, most meg fícsörről beszélsz.
(#280) madgie
Belefér persze, belefér itt minden.A lényeg, hogy ilyen szempontból szvsz tök értelmetlen hasonlítani az almát a droidhoz, mivel totál más az üzletpolitikájuk.
Ha majd lesz egy droido gyártó (talán a sziaumiau áll hozzá legközelebb ), aki évi 1 telefont dob piacra, az majd ráér tökölni az optimalizációval.
Akik meg foschsák ki magukból az "új" modelleket, azoknak vélhetően olcsóbb erőből megoldani a dolgot, minthogy 1 évig masszírozzák a gépet.[ Szerkesztve ]
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
vadkörte
addikt
5"-os készülék után kissebbet nem vennék. Nem, nem felvágásból, hanem mert megszoktam és kicsi lenne. Igen, van vele kompromisszum.
Magyaroszszági garancia:
Az egyetlen minőségi telekommunikációs termékeket értékesítő brand amelyiknek ér is valamit a magyarországi (szerviz)hálózata az a kukacos alma.
Volt kolléga vett egy iP 4s-t a Store-ból, és gyári hibás példányt kapott. Felhívta a store-t és 48 órán belül futár hozta az új telefont.
Samunál a kiszállós szerviz is csak a "prémium" termékekre jár. Ott azért monjuk el is várnám...
A híres Nokia 1x 1,5 hónapig ült a telefonomon (E50) és úgy kaptam vissza, hogy hozzá se nyúltak (értsd, a hiba megmaradt)
Ez utóbbi "support-ot" bármelyik kínai webes zug-gsm is veri. Sok esetben nem is javítják, hanem egyből cserekészüléket küldenek.
Mellesleg ami rendeltetésszerű használat mellett rendeltetészserűen működik, azt miért garanciáztassam?Kínai = gagyi. Sajnos sok fejbenmég mindig ez az asszociáció él.
Októberben nyeltem egy nagyot és vettem csájnából egy telefont. (ld. aláírásom) Minőségét tekintve - építési, anyag, tapintás... - semmiben sem marad el egyik itthon népszerű "A" brand, hasonló kategóriás termékétől sem. Sőőt.
Ma megvenném? Valószínűleg igen, de az is lehet, hogy nem. Miért? Több, mint 2 hónapja portolt MIUI-t használok és annyira megkedveltem, hogy vagy Hongmi-t, vagy MI3-at rendelnék.
Egy eredeti Xiaomi-t, pláne egy MI3-at - de még egy Hongmi-t is - bármikor bevállalnék. (csak a lé a tét )
Vagy nézd meg a Hugo Barra faládában szállított routerüket...
Mint már írtam sok-sok hsz-sal feljebb a MIUI a kínai iOS. Olyan apróságokkal van teleszórva, amik a mindennapokban fel sem tűnnek, de ha nincsenek kéznél, érzőik a hiányuk. A Xiaomi pedig az egyik legminőségibb gyártó az Oppo, Meizu, Huawei, esetleg még ZTE mellett.[ Szerkesztve ]
Üdv. V. Körte
-
-
Milestone2
nagyúr
"...Mit nem lehet megérteni abban ,hogy egyes emberek félnek olyan telefont venni, aminek nincs itthoni hivatalos forgalmazója?..."
Akkor ne féljen, most már van hivatalos forgalmazója...
Ettől semmivel sem lett biztonságosabb...az ügyintézés ugyanolyan lassú, csak nem neked kell csinálni...Kína ettől még ugyanolyan messze maradt!
[ Szerkesztve ]
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
-
Haneto
tag
Tegnap rendeltem én is egyet. Kértek minden féle képet meg közüzemi számlát. Megkapták csak minden lényeges dolgot kitakartam. Jó volt nekik úgy is. Közben raktáron is van a telefon szóval remélem pár nap és csenget a futár. Minden estre enyhén meglepett ez a fajta vásárlás. Nem találkoztam még ilyennel.
De! Most már csak türelmesnek kell lennem. Várom az emilt, hogy feladták.Realme GT Master Edition
-
premete
veterán
Főleg hogy egész jó árban van az expansysnél:
@ samsung gari: Nekem 2 samsungom volt, mindkettőtől megvonták a garanciát, az egyiknek (szerintük) túláramot adtam a gyári samsung autóstöltővel, a másik (szerintük) nedvességet kapott, és attól pattogott le róla a festék.
[ Szerkesztve ]
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
Új hozzászólás Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Projektor topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple notebookok
- Xbox Series X|S
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux Mint
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Dobozával ,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Akku: 100%, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest