Hirdetés
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi Mi2, napjaink egyik legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Ha kérdésed van a készülékkel vagy a használatával kapcsolatban, kérlek előbb olvasd el ezt az összefoglalót.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attipapa
aktív tag
Látom, még mindig nem csendesül ez a vita! Most raktam vissza a kedvenc romot és higgyétek el, ettől simábban futó és hibátlan ROM egyelőre nincs. Lehet,hogy fapados,de telefonálni,netezni,levelezni,cheat-elni tökéletes választás.Soha nem hagyott cserben,dolby hangja van és ami fontos, kezeli a bluetooth-ot is rendesen. Most megmértem 6m 40 cm az a távolság, ahol elhallgatott a zene a headset-en,míg a MIUI, ahogyan már írtam is, még 1 métert sem tud!!! Ez gondolom változni fog és szurkolok is neki, hogy legyen Nektek is kedvenc tökéletes ROM-otok erre a csodás telefonra!
Én ezzel be is fejeztem a "dicshimnuszomat",jelzem, hogy mindenkinek magánügye mit rak fel, és ki mit szeret.Legközelebb csak akkor írok erről a ROM-ról valamit, ha megjön a frissítés. Addig ígérem,hogy kussolok(gondolom sokaknak már az agyára mentem
)
Tehát ez van felrakva: aosp-aries-5.5.7-Modify-5.1.1.zip 5.4.10-es MIUI 6L alapra,eredeti partícióval.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi újdonsága, napjaink legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Kár, hogy Magyarországon hivatalosan nem lehet beszerezni.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- PlayStation 5
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Nintendo Switch 2
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ukrajnai háború
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Újszerű ASUS ZenBook 14 UM3402 -14" 2.8K OLED 90Hz -Ryzen 5 5625U - 16GB -512GB - 1,5 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ) dokkoló
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest