- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoo123
senior tag
Gumileszedő pl ez erősen ajánlott, úgy nem tart 10 percig sem.
-1. Kiengeded a tömlőből a levegőt, kézzel rányomod a felnire hogy teljesen lapos legyen.
-2. A gumi pereme alá benyúlsz 1 gumileszedő műanyaggal és átugrasztod a gumii peremét a felnin, majd benyúlsz a gumi pereme alá a 2. gumileszedő műanyaggal és így haladsz körbe egyszerre legalább 2 gumilszedőt használva. Csak elsőre nehéz leszedni, sokadik alkalommal már könnyebb!
-3. Az új belső gumit vastagon szórd be hintőporral összerakás előtt, legyen benne valamennyi levegő is hogy ne tekeredjen meg.
-4. A külső gumiba rakd bele a belsőt és először a szelepnél igazítsd rá a felnire, majd óvatosan tömködd bele a belsőt a felnibe miközben a gumileszedő műanyag(ok)al feszítsed be a felni pereme alá a külsőt.-Bónusztipp: használhatsz gyorskötözőt hogy ahol már benne van a felniben a gumi onnan már ne ugorjon ki míg körbeérsz.
Még 2 első gumi defekt és repül bele a sziló!
Valaki próbálta már hogy milyen a szilóval töltött gumi ezen a rolleren? -
-
Anthony001
senior tag
Sziasztok!
Gondolkodom elektromos roller vásárlásán, és az lenne a kérdésem, hogyha pl. itthon valamelyik webshopban veszek egy sima M365-öt, akkor később ki tudom cserélni rajta a kijelző panelt? Láttam, hogy van lehetőség a PRO verzió paneljét felapplikálni viszonylag egyszerűen, plusz egy firmware frissítés.
Vagy ezt az itthon vásárolt rollerekkel nem lehet megoldani?
Köszönöm szépen!
-
eFeMeR74
senior tag
A fogyi nagyban függ a súlytól. De a Botox tuning az amivel 0 károsodási tényezővel számolhatsz hosszútávon.
Kb 5-10km rövidűl a hatótáv sík terepen.
Ha valaki csak sík terepen használja a rollert nyugodtan állíthatja 32000 érték felett, de jelentősen.csökkenhet a hatótáv akár a felére is.😃
Én mondjuk 650w felett nem ajánlom használni😃Ha megnézed a legtöbb tuning nem is megy nagyon fölé. -
mekkGyver
aktív tag
A héten megyek a rollerért. Bontatlan, garanciás 115-ért 2 tartalék gumival. Persze nem pro, de már rendeltem hozzá pro kijelzőt 15$-ért, meg sárvédő merevítőt és pót akasztó sapkát.
- Milyen vastag gumit érdemes az összecsukóba rakni, ha még új? 3 méret van: 0,6 0,8 és 1,2 mm.
- Esővédő kijelző "sapka" van valakinek? Mennyire vállalható?
- Van még valami, amit érdemes venni, hogy nagyjából megőrizzem az állapotát?Fém akkufedélen még gondolkodom.
-
mekkGyver
aktív tag
Én nem kockáztatnám a telefont, hogy lepotyogjon, na meg a Note8-hoz ledview tokom van, azt le kéne róla mindig feszegetni. Bár van olyan telóm is, ami rajta maradhat. Legfeljebb bekötöm fixre a töltését
A garancia kevésbé izgat, hogy az miatt ne nyúljak hozzá. Persze 1-2 hetet várnék vele, addig a nagyobb hibáknak ki kell derülnie. Egyébként sem szeretek várni, ha hetekre be kellene adni szervizbe, akkor inkább megveszem, ami kell hozzá, ehhez úgyis kapni mindent. -
mekkGyver
aktív tag
-
eFeMeR74
senior tag
Az nem semmi én azt hittem szilikonból van. A kormány alá nem is szabad műanyagot rakni😃 persze hogy eltört. Lehet kapni szilikonból is, de egy olcsó dekor gumiból kivágsz az is tökéletes lesz. A kormánynál a fém a fémmel megoldás felejthető persze hogy kikopik😃Nem is értem miért nincs hozzá gyárilag megoldás😃 Akár egy vékony gumibetéttel megoldhatták volna😃
Hamár úgyis tömör gumit akarsz a régi belső tömlödet szétvághatod az tökéletes lesz a.kormányhoz😃 -
eFeMeR74
senior tag
Én Nem. De nem véletlenűl van hozzá
Nagyobb kerék = komfortossabb, valószínű nem is rázza annyira az embert és a rollert sem. Mivel a M365 nincs rezgés ill. lengéscsillapítás csak a ballonos gumira lehet támaszkodni. Minnél nagyobb annál jobb vele menni.(nagyobb kerékkel nem érzed annyira az úthibákat, jobban elnyeli)
Ki hány bar használja az övét? Szerintem a 4 már sok.
3 bar nyomással használja valaki?
A legtöbb esetben nem is az okozza a defektet, hogy valami kiszúrja, hanem a belső és a külső közötti összetapadás(leragadás) miatt felgyűrődik egy kicsit a belső és kidörzsölődik. Nem egy videóban láttam, hogy szétszedik és teleszórják hintőporral a külső belső részét és úgy rakják vissza a belső gumit.
Gondolkodol esetleg egy nagyobb kerék felrakásán? -
eFeMeR74
senior tag
Látom neked eddig csak szívás volt ez a gép, ezért megkérdem. Egyébként eredeti xiaomid van vagy valami másolat? Több fajtája van
Roller fajták, verzió, kódszámok:
13678 - kínai verziós M365 - fehér
13679 - kínai verziós M365 - fekete
16057 - Youth Edition M187
16133 - európai verziós M365 - fekete
16132 - európai verziós M365 - fehér
Na nincs doboza és nincs a motor jobb oldalán, valamint az alváz bal oldalán sorozatszám, akkor a gyengébb másolatot kaptad (Rcharlance), ami nem eredeti Xiaomi termék. -
eFeMeR74
senior tag
Jó, hogy egy full koppintást ajánlasz😃
Ami egy az egyben M365. Csak még silányabb anyagokból.
Nem erősebb csak szoftveresen van magasabbra állitva. M365 akár 650-1000 w is húzhatod.Csak az akkupack ill. a motor fogja előbb megadni magát.
A tuningot nem a sebességre gondoltam feltétlenűl. Hanem, hogy a tipus hibákat probálja az ember megoldani, orvosolni.
'Fél tömör gumit.a.M365 is rakhatsz.
Az Alfa M1 a magyar utakon ugyanúgy szét fog esni. Előnye az ára.
18 $ berakhatod a M365 Pro kijelzőjét és akkor már kijelződ is van😃 a sima M365.ön
Röviden az árán kivül sem.előnye sem hátránya nincs a A M1 nek😃 a M365 szemben.😃U. I. Nem probáltál másik, nagyobb féktárcsát feltenni hamár a.fék a legnagyobb hiba nálad😃 Pl a Pro változaton már nagyobb van gyárilag és a tesztek szerint rövidebb úton megáll😃
-
thomasa
senior tag
Bár nekem "csak" 300 Km szaladt bele 1,5 év alatt, egy defekten kívül, amit a gyors kötözős belső cserélős + folyékony szmötyis trükkel orvosoltam más gondom nem volt. Igaz vettem hozzá 2 kiegészítőt, ami a hátsó lámpa alatti koptató, és a kormánynyitó hajlatba egy műanyag 3d nyomtatott hézagkitöltő.
Milyen terepen gyilkoltad a gépet? Szerintem ez is számít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest