- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
eFeMeR74
senior tag
válasz
mekkGyver #169 üzenetére
Nem véletlen piros a cfw soft az 850-1000w teljesítmény nem ajánlott kategória, ha hosszabb távra tervezel a rolleral😃 Nem is értem miért azt raktad fel. A saját igényed szerint is csinálhatsz😃 egy 250w motorból ne akarj 1000w csinálni. Bőven elég a 650-750w ha mindenképpen húzni akarod😃
Én a Botoxot ajánlom hozzá😃
[link] -
Ayg0
senior tag
válasz
mekkGyver #165 üzenetére
Nem véletlen a max 100kg-s terhelhetőség, ha nem ideális a guminyomás, a defektet is könnyebben összeszeded.
A toldót meg csak annyira csavard rá, ahol már épp benyomja a szeleptűt. Értelmetlen csontig rátekerni (azért amit leírtál), még ha adott is a lehetőség. Egyébként egyszerűbb venni hozzá egy normális extendert, aminek mindkét végén szelep van: pl ezt
-
Ayg0
senior tag
válasz
mekkGyver #160 üzenetére
Mivel zsír új, szerintem elég a legvékonyabb. Nem feszegetni/tágítani akarod az összecsukót, hanem csökkenteni a fémfelületek súrlódásából adódó kopást.
A legjobb állapotmegörző faktort te tudod hozzáadni: kerüld a kátyukat, fekvőrendőröket, patkákat, föld/salakos/murvás/egyenlőtlen felületű utakat (remélem semmit nem hagytam ki
), tehát minden olyan rizikófaktort, amitől rengéscsillapító híján a legcsekélyebb mértékben is "kileng" a kormányrúd.
De ha nagyon venni akarsz rá valamit: 10" gumikat, és valami jobb defektgátló folyadékot.
Ha normálisan használod a rollert, a gyári fenéklemezre sem lesz gondod, ergo az a fémlap csak felesleges plusz súly.
-
Ayg0
senior tag
válasz
mekkGyver #158 üzenetére
Nagyon pöpec, csavaros rögzítésű, alu mobiltelefon konzolt lehet hozzá venni GUB márkanév alatt párezer forintért. Abból semmilyen telefon nem esik ki. : )
Ha nem izgat a garanciavesztés, akkor Pro-t is nyugodtan rendelhetsz külföldről. Felárért többnyire minden nagyobb shopban választható az egy hetes szállítási mód is, amit FEDeX/UPS, vagy hasonló méretű cég bonyolít le.
-
Ayg0
senior tag
válasz
mekkGyver #155 üzenetére
Vásárlásban nem tudok segíteni. (az egyémet aprón vettem)
Lényeg, hogy magyar kisker gar legyen rá, és magyar nyelvű jótállási jegyet is kapj hozzá.Jól értelmezed, jó hozzá. Nem nagy ördöngősség kicserélni, de a működtetése firmware módosítást igényel, ami garanciavesztéssel járhat, és úgy vettem észre, hogy a magyar szervíz rendszerint keresi a fogást, hátha talál valamit amibe belekapaszkodva kihúzhatja magát a vállalt jótállás alól. Ergo ha újonnan veszed a rollert, én 1 évig nem kockáztatnék vele, utána meg úgy is minden a te felelősséged lesz.
Egyébként szerintem nem nagy durranás a cucc. A okostelefonnal sokkal informatívabb képet kapsz az rollerről az M365 Tools app-ot használva, és ehhez nem kell módosítani semmit, csak egy mobiltartót kell beszerezni a kormányra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest