Új hozzászólás Aktív témák
-
mekkGyver
aktív tag
válasz
Anthony001 #184 üzenetére
Mindenképpen.
Tegnap meg nekiálltam egy régi mobilt rászerkeszteni a rollerre. Nem bírom kivárni, amíg megérkezik a kijelző, na meg úgyis lesz új fedlap, hát ráragasztottam kétoldalas ragasztóval. A mobilba beforrasztott kábelt át akartam vezetni a rollerbe, hogy folyamatosan töltse, úgy, hogy ne látszódjon semmi vezeték. A dashboard 4 eres bejövő csatlakozóján az első láb az 5V, a második az akkutól jön. Első körben megpróbáltam az akkufeszből DC konverterrel csinálni 5 voltot a töltéshez, de sajnos az valami ellenálláson keresztül jöhet az akksitól, mert terhelésre leesik 2-3V-ra. Aztán próbaképpen rákötöttem a dash 5V-jára, de (ahogy sejtettem) az sem bírja a 0,5-1A töltőáramot, és leesik 3-4V-ra. Aztán gondoltam levezetékelem a BMS-hez a kormányban, de akkor jöttem rá, hogy a kormánycsuklónál ki kellene vezetni, az meg hogy nézne ki, úgyhogy most csak lóg az usb kábel (azaz rá van tekerve a bowdenre), esténként majd rádugom töltőre azt is. Majd teszek fel fotót, hogy milyen lett. -
mekkGyver
aktív tag
válasz
Anthony001 #179 üzenetére
Elméletben minden egységbe vissza lehet tölteni a gyári szoftvert, ráadásul a Mi App erőlteti is a frissítést a legújabbra. Az más kérdés, hogy tárol-e valami "logot", ami alapján vissza lehet nézni, hogy mi volt rajta eddig. Ha én írnám a szoftverét, akkor lenne ilyen.
Fizikailag nem kell módosítani semmit, de a kijelzőt is ki lehet úgy cserélni, hogy probléma esetén észrevétlenül vissza lehessen tenni. De az alsó deknin lévő matricát is kis ügyességgel le lehet sérülés nélkül szedni, ha valamit alul kéne mókolni. -
mekkGyver
aktív tag
válasz
Anthony001 #177 üzenetére
Bármelyiken ki lehet cserélni, de a garancia ugrik. Egyébként nem a Pro paneljét lehet (olcsón) kínából rendelni, hanem egy utángyártott panelt, de állítólag ugyanolyan jó. Nekem kb 1 hét múlva jön meg, majd leírom a tapasztalatokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Milyen TV-t vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Anime filmek és sorozatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Lexus, Toyota topik
- PlayStation 5
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Macbook White 13" unibody
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest