- One mobilszolgáltatások
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ayg0
senior tag
válasz
dave_gahan #139 üzenetére
A Kugoo S1-hez még nem volt szerencsém, de a videók és képek alapján a gumivastagsága félúton van sima rollereken lévő köpeny, és az M365-höz gyártottak között. Az S1 elvileg egy Zoom Stryder EX copy, egy angol fazon itt tesztelte, és az ES2/M365/EX trióból egyértelműen ezt találja a legjobbnak, tehát ha az S1 is ugyanazt motort kapta, csak gyengébb vázzal, akkor nagyon nem fogsz mellé vele.
eFeMeR74
Biztosan eredeti, 16133-as. Egyszerűen gyatra az anyagminőség.
"A minőségi rollok pedig 300 felett kezdődnek😃"
Én is rengeteget megnéztem már, és szerintem kicsit magasabban kezdődik a "minőség": Dualtron, ZERO stb, azaz olyan $1800 körül
Már el is kezdtem gyűjteni egy ZERO 10X-re : )
-
eFeMeR74
senior tag
válasz
dave_gahan #139 üzenetére
Egy ballonos mindig is komfortosabb lesz és nem rázza szét annyira az embert és gépet a jó minőségű utakon. Viszont defektre hajlamos. Ezért egy erősebb( vastagabb falú) külső és jobb minőségű belső 100x jobb mint egy tömörebb cucc. Ha nincs.pénzed drágább cucra akkor a.Kugoo.és.az.Alfa is jó választás lehet, de csak a használat fogja eldönteni, hogy tényleg így van e?😃 A minőségi rollok pedig 300 felett kezdődnek😃
-
eFeMeR74
senior tag
válasz
dave_gahan #132 üzenetére
Mint minden terméknek vannak hiányosságai.
Egyébként most már inkább a M365 Pro verziót kéne előtérbe helyezni.(A kugoo 1 év múlva nézd meg).
A defektet már ezer helyen kitárgyalták ott a slime 2000-3000 Ft akár defektgátló szallagal együtt és elfelejtheted a defektet. Vagy kiveszed a belsőt és telenyomod szilikonnal 3 tubus elég(Így megmarad a ruganyossága és nem lesz defekted) Rengeteg videó van hogyan oldhatók meg a problémák. Már első használat előtt érdemes ezeket a dolgokat orvosolni. A magyar utakon minden ilyen jármű szét fog hullani, ha nem foglalkozik vele az ember.
Én már megrendeltem magamnak a Pro verziót 170.000 Ft, de már minden kiegészítő itt van hozzá amit utólag fogok beszerelni
Depeche Mode forever
[link] [link] [link] [link] [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Ford topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- One mobilszolgáltatások
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- További aktív témák...
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest