- iPhone topik
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
esox
senior tag
válasz
-HajTömeg- #6345 üzenetére
Kamerával nincs baj, csak a videokamera szoftverrel. Fényképezés elég gyors, éles, színhű képet produkál. Gyári videokam app felejtős, viszont pl Cinema FV 5 zseniális videót produkál mind képileg, mind hangügyileg.
GPS kb olyan, ahogy írod. Nálam romonként változó volt a gyorsasága, mármint mire jelet talált, de utána szerintem teljesen megbízható. 3betűssel és Wazeval használom napi szinten. -
vegyszer
addikt
válasz
Ezt azért szerintem kicsit kontrasztos kijelenteni. Mindkét sim net képes, sőt több rom vonalon mindkét sim lehet 3G képes is. Persze kizáró vagy kapcsolattal. Én használtam úgy, hogy a második volt a h+ net. Csak a legtöbb widget sajnos alapból az egyes slot netet kapcsolgatja. De egyszerre úgysem kell mindkét sim adat forgalma
-
s4tch
veterán
válasz
"Gyenge pontja a videokamera és a gps."
Lehet, hogy többféle revízió volt ezekből is. Nálunk is van egy Hongmi, ebben a GPS üzemszerűen működik. Épületen belül is talál jelet, nagyon stabil (csak alagutakban szokta eldobni a jelet, ami teljesen normális), és autós navigációra bőven elég pontos.
-
kisza25
félisten
válasz
köszönöm a kimerítő gyors választ
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro 256 GB Blue Titanium Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone SE 2020 gyári független gyári 99% akku ios 15!!!
- IPhone 16 Pro natur titán gyári független 2026.08.11. Apple jótállás 49 ciklus
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Honor 90 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 Awesome Graphite 120 Hz Super AMOLED, AI-kamera 8/128 GB 2027. 08. 17-ig
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest