- Szerényebb kivitelben is elérhető a Realme GT 8 Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem lesz iPhone 19
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
Új hozzászólás Aktív témák
-
csubuka
addikt
Köszönöm a részletes leírást
Elhiszem, hogy jó kis gép ez, én is azért buktam rá, plusz mert 120 dolcsiért jó lett volna... a kis apróságok meg beleférnek. Az Y300 nem igényes, full low-budget jellegű az egész, ott a DE működik-nek van a hangsúly, teszi a dolgát
Utoljára igényes telóm a C902 volt (az is ott hever a fiókban már sok-sok éve... (de azt tudtam addig használni kényelmesen amíg el nem kezdett szétmállani nagyjából a kezemben, volt benne anyag, ha ilyen szófordulattal kellene élni
), de szerintem ilyen drágább cuccokról idővel leáll az ember mert nem lesz attól elégedettebb... Vennék egy iPhone-t holnap "bölcsen, mert az az igazi telefon" csak szégyenszemre kidobnék egy rakat pénzt tökfeleslegesen az ablakon a semmiért voltaképp. Remélem tényleg lesz még akciós a Hongmi, kicsit a panda már megint felzaklatott, nagy kópék... sokszor csinálják én meg bedőlök az akcióiknak, volt már, hogy le is csaptam és egy hét múlva kapom a mailt hogy refund mert hoppá még sincs...
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő