- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Kínos szituba keveredett a Nothing
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
Nálam is vibrál a kijelző néha, de kb csak pár percig ha párszor ki be kapcsolom a kijelzőt akkor meg abszolut eltűnik. A szívbaj jött rám amikor először megláttam. Január óta megvan ez a telefon és egész pontosan múlt pénteken jött elő először ez a dolog. Auto és manuális fényerőn is előjön a dolog, de érdekes, mert úgy néztem hogy főleg a kezdőképernyő vibrál, ha már megnyitok egy fb messengert az nem. (Nem a fehér háttér teszi, mert kipróbáltam full fehér háttérrel a kezdőképernyőt és OTT akkor is vibrál). Amikor először előjött lekaptam egy kijelző ellenőrző programot (halott pixelekhez, összehasonlításhoz jó) és ott a különböző 1 színű képernyők sem vibráltak... Szóval gyanítom ez nem hardver hiba, de nem vagyok fejlesztő, érdemben nem tudok hozzászólni. Nálam csak körben egy sávban vibrál mintha oldalról zseblámpával villogtatnának.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo M10 HD 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 4db UK billes - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest