- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
Új hozzászólás Aktív témák
-
korpicschess
veterán
válasz
janaman01 #247 üzenetére
Na ezen én is kiakadtam mikor anno megkaptam, fel is hívtam az ügyfélszolgálatot, és kifejtettem a véleményeme...
Már sajnáltam a hölgyet, mondtam is neki inkább írok emailt... Persze nem válaszoltak a b*zik. Nekem még másik termékemet sem hozzák ki, mert az egész rendelést törölték, azóta annak a valaminek 3x írták át az árát, de én rendeljem meg külön, mert ők a már náluk levő 55k-ból azt nem tudják, csak ha újra megrendelem...Nem lehet velük mit csinálni úgysem. Annyit sem ér az egész, hogy a DAS-t megkérdezzem.
-
Nkboy
senior tag
válasz
janaman01 #196 üzenetére
39 hsz Innentől fogva, egyértelműen eldöntöttétek, hogy csak átb......s lehet. Az meg sem fordult a fejetekben, hogy valóban hiba történt.
Személyeskedned, meg teljesen felesleges ''okoska' mert lepereg.
Ja, és sikerült összehoznom a harmadikat is, hála Neked.
Szerk.: Gondolom a Tesconak és az MM-nek, nem egyezik az üzletpolitikája.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
janaman01 #172 üzenetére
Ezt irtam vissza:
Tisztelt Cím!
Köszönöm a válaszukat, a külső weboldal ára automatikusan generált a webshop árról, ráadásul egyértelmű bizonyítékok vannak (screenshotok több fórumtárstól), hogy ennek a táblának az "akció" előtt is ennyi volt az ára, tehát semmi sem indokolja miért nyúltak az árához, és hogy lett ebből véletlen elárazás. Érdekes módon a 1,5TB-os Western Digital winchester is akciózva lett, és azt kiküldik mindenkinek, pedig annak az ára is visszaállít az eredetire utána. Örömmel láttam, hogy a homár blogon is már szó van erről és van visszhangja a dolognak. A táblára továbbra is igényt tartanék a meghirdetett áron.
Üdvözlettel,
-
poffsoft
veterán
válasz
janaman01 #150 üzenetére
Most olvasom az ÁSZF-et.
Az mijjen gáz (copy-paste, a gáz kiemelve)10§)
"2. A fogyasztó elállhat a szerződéstől email címünkön,
(ugyfelszolgalat@mediamarkt.hu), vagy személye-sen bármelyik Media Markt
áruházba 14 napon belül anélkül, hogy bármilyen indokot kelljen adnia erre
vonatkozólag, vagy - ha a határidő lejárta előtt megkapta az árut - annak
visszaküldésével."Továbbá, ha jól értelmezem, tényleg műxik a postapontos játék (megrendeled, aztán nem veszed át, joccakát)...
Elgondolkodtató...még egy gyöngyszem megütötte a szememet
12/1)
"A Media Markt
Online részéről megfelelő, szerződésszerű teljesítésének minősül, amennyiben a
termék a honlapon vagy a használati útmutatóban szereplő tájékoztatáshoz képest
kedvezőbb, előnyösebb paraméterekkel rendelkezik."Engem már próbált meggyőzni kicikínai, hogy tulajdonképpen a dual procis 512 MB rammal még jobb is nekem, mint a quad procis 1GB-s smartphone. Mondjuk valóban, kevesebbet fogyaszt, és kevesebb hőt termel, tehát tulajdonképpen előnyösebb paraméterekkel rendelkezik. De aliexpress mégsem adott neki igazat, pedig tényleg sokkal kedvezőbb tulajdonságai vannak (sőt, a lapka előállításához is kevesebb fának kellett meghalnia, mit egy quad-hoz)
Vajon látta ezt az ÁSZF-et Blood Steve-n kívül legalább egy ügyvédbojtár???
-
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
janaman01 #135 üzenetére
Media Markt Magyarország A Media Markt webáruháza ezúton is elnézést kér azon Tisztelt vásárlóitól, akiket téves árakról informált. Technikai hiba miatt ugyanis irreális árakkal találkozhattak néhány termék esetében, rövid ideig kedves megrendelőink. A hibát természetesen korrigáltuk.
Ennyi részükről, oszt jónapot?
Ez igen! "Európai" ügyintézés, ügyfélkezelés. BLÖ!
Rövid ideig?
Állítólag éjféltől volt ez az ár. 13 órakor vették le. Az 13 óra. Ez rövid idő? Egy rövid ideig szorongatnám a golyóit ennek a sok dilettáns átverős tetűnek. Hihetetlen egy szar banda.
Én sem hagyom annyiban. -
Degeczi
nagyúr
válasz
janaman01 #98 üzenetére
Akkor remélhetőleg jópár cikk is születik ebből, külön kiemelve, h egyetlen hónapja hogyan kezelt 3 nagyságrendű (nem is 1, de több nullával elírt!) hibát egy román cég...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged