- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
poffsoft
veterán
válasz
Rodzser Mór #331 üzenetére
technikailag eléggé gagyi magyarázat, vagy 3 független felületen, mezőben "elírták".
még tisztességesen törölniük is napokba tellett, pont azért mert független mezőkben "írták el", ami már meghaladta az iqt.
plusz ez az egész azért több terméket is érintett. elég sok a sajtóhiba így összességében.Azért az tényleg érdekes, milyen csönd van körülötte.
vajon miért...#329: és szerinted akkor rendben van, hogy : ja, bocs, mégsem adom el, mert nincs kedvem, csak sajtóhiba volt? gondolom NAV-nál is elég ennyit mondani, ha nem fizetek szja-t, aztán jól +b..sznak....
-
poffsoft
veterán
válasz
Rodzser Mór #313 üzenetére
nekem nem kellett.
pedig ki is hozták annyiért.most a gvh foglalkoztat, érdemes-e jelezni nekik...
-
poffsoft
veterán
szerintem ennél profánabb a megfejtés:
Balf@sz jóskák ülnek a mmonline-nél, jogászról, törvényről még nem is hallottak.Nézzétek már meg, milyen igénytelen az egész webshop (a screenshotok is magukért beszélnek) felülete. Meg az ÁSZF is.
A tulajdonképpen most akkor kitől is vásárolok meg hogyan, ha a webshopban "klikkelek" című kérdéskör meg már-már csak hab a tortán. Tulajdonképpen, ha jól látom, semmi közünk nem volt az MM lánchoz...
Innen már csak egy lépés, hogy az MM-online nem vállal felelősséget a megtévesztő MM reklámkampányért, sem az "MS E-Commerce Kft. indirekt gépelési, illetve adatbeviteli hibákért, hiányosságokért."
Mondjuk mo-n még mindig nem nagyon van fogyvéd tv, de mindenesetre ez egy jól sikerült kampány.
-
poffsoft
veterán
-
poffsoft
veterán
leveleztem velük egy kicsit, ez a végszó:
"Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az MS E-Commerce Kft., a Media Markt weboldalának készítése során a lehető legnagyobb gondossággal járt el, azonban előfordulhatnak hibák, melyeknek javítása az észrevételt követő legrövidebb időn belül megtörténik. Az MS E-Commerce Kft. nem vállal felelősséget a www.mediamarkt.hu oldalon előforduló indirekt gépelési, illetve adatbeviteli hibákért, hiányosságokért."
Csak ezt a kitételt az ÁSZF-ben nem találom.
A GVH felé jelezte már valaki, vagy azzal mi a helyzet?
Nem mintha kellene a tab, de hülye azért nem vagyok.Én sem vagyok jogász, de szvsz ez nem gépelési hiba, hanem a fogyasztók szándékos megtévesztése volt.
Ja, 40k-ért már át is vehetném, de inkább nem
-
poffsoft
veterán
válasz
janaman01 #150 üzenetére
Most olvasom az ÁSZF-et.
Az mijjen gáz (copy-paste, a gáz kiemelve)10§)
"2. A fogyasztó elállhat a szerződéstől email címünkön,
(ugyfelszolgalat@mediamarkt.hu), vagy személye-sen bármelyik Media Markt
áruházba 14 napon belül anélkül, hogy bármilyen indokot kelljen adnia erre
vonatkozólag, vagy - ha a határidő lejárta előtt megkapta az árut - annak
visszaküldésével."Továbbá, ha jól értelmezem, tényleg műxik a postapontos játék (megrendeled, aztán nem veszed át, joccakát)...
Elgondolkodtató...még egy gyöngyszem megütötte a szememet
12/1)
"A Media Markt
Online részéről megfelelő, szerződésszerű teljesítésének minősül, amennyiben a
termék a honlapon vagy a használati útmutatóban szereplő tájékoztatáshoz képest
kedvezőbb, előnyösebb paraméterekkel rendelkezik."Engem már próbált meggyőzni kicikínai, hogy tulajdonképpen a dual procis 512 MB rammal még jobb is nekem, mint a quad procis 1GB-s smartphone. Mondjuk valóban, kevesebbet fogyaszt, és kevesebb hőt termel, tehát tulajdonképpen előnyösebb paraméterekkel rendelkezik. De aliexpress mégsem adott neki igazat, pedig tényleg sokkal kedvezőbb tulajdonságai vannak (sőt, a lapka előállításához is kevesebb fának kellett meghalnia, mit egy quad-hoz)
Vajon látta ezt az ÁSZF-et Blood Steve-n kívül legalább egy ügyvédbojtár???
-
poffsoft
veterán
Azért arra kíváncsi lennék, hogy (a rengeteg screenshotot remélem archiváljátok örökre) a tabletta
Listaár: 39999,- Ft
Áresés! (60%)
(Az Ön megtakarítása: 24009,-Ft)
Online ár : 39999,- Ftbacaság mikor tűnik el a hülyék oldaláról.
Az a gáz, hogy tulajdonképpen még most is átverés megy, mert akárhogy is számolom, az bizony 15990.- , de a kosárban meg 39999.- -t akarnak fizettetni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest