- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
smith1985 #269 üzenetére
Hát meg a tabletnél eleve félár volt, az nem annyira irreális, pláne hogy az alap ára elég sok volt, és így reálisnak tűnt az ára. Valamint az mitől függött, hogy a WD vinyók mégis rendes akciónak számítottak, a tablet meg mégsem? Ezt honnan a francból kellett volna tudni?
Akik írnak a fogyvédnek, ezeket is belefoglalták a dologba? Én az előző mailemben megkérdeztem az MM-től, hogy ez így watafak, de fentebb látszik, hogy ugyanazt kaptam, mint előtte.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
r3dsnake #173 üzenetére
Ezt írták az előző hsz-ben írt levelmre. Most komolyan, mi a francot lehet kezdeni velük? Ezzel húznak fel a legjobban, hogy már negyedik alkalommal ugyanazt a sablonválaszt kapom vissza, teljes mértékben leszarva azokat a pontokat, amikre kitérek.
Köszönjük visszajelzését.
Mindenekelőtt ismételten elnézését kérjük a tapasztalt kellemetlenségért, azonban online áruházunk továbbra is tartja korábban ismertetett álláspontját. A MODECOM FreeTAB 8025 8” IPS 16GB quad core tablet + ajándék USB hub vételára technikai okok miatt tévesen szerepelt weboldalunkon, ezért került törlésre az 50218284-es számú rendelése.
Szíves türelmét köszönjük, és a kellemetlenség miatt elnézését kérjük.
-
r3dsnake
nagyúr
Hibát? Omg.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
janaman01 #172 üzenetére
Ezt irtam vissza:
Tisztelt Cím!
Köszönöm a válaszukat, a külső weboldal ára automatikusan generált a webshop árról, ráadásul egyértelmű bizonyítékok vannak (screenshotok több fórumtárstól), hogy ennek a táblának az "akció" előtt is ennyi volt az ára, tehát semmi sem indokolja miért nyúltak az árához, és hogy lett ebből véletlen elárazás. Érdekes módon a 1,5TB-os Western Digital winchester is akciózva lett, és azt kiküldik mindenkinek, pedig annak az ára is visszaállít az eredetire utána. Örömmel láttam, hogy a homár blogon is már szó van erről és van visszhangja a dolognak. A táblára továbbra is igényt tartanék a meghirdetett áron.
Üdvözlettel,
-
r3dsnake
nagyúr
Újabb levélre újabb sablonválasz:
Köszönjük levelét!
Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az Ön által említett MODECOM FreeTAB 8025 8” IPS 16GB quad core tablet + ajándék USB hub egy felmerült technikai probléma miatt nem megfelelő áron szerepel weboldalunkon, mely hiba javítása folyamatban van, és reméljük mihamarabb megoldásra kerül.
Későbbi levelében feltüntetett linken külső weboldal szerepel. Külső weboldalakon szereplő árakért a MediaMarkt felelősséget nem vállal!
Köszönjük szíves megértését!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged