- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Degeczi
nagyúr
válasz
korpicschess #351 üzenetére
Ami sokkal rosszabb, mint két, személyhez címzett hozzászólás... épp ezért nem is kötelező irányelv.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
korpicschess #335 üzenetére
Én beszereztem egy jobbat.
-
Dreimus
senior tag
válasz
korpicschess #322 üzenetére
Esetleg még a Tesco-ban a Lark Ultimate 8i WIN 35k-ért.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
korpicschess #322 üzenetére
Hm, nem is rossz.
-
Legyes
tag
válasz
korpicschess #318 üzenetére
Bocsánat, elkapkodtam
A VÁM az pici, a világ legmagasabb ÁFÁja itt a problémás, de a +5%-ot megéri a 27% helyett. Az meg csak a magyar valóságot minősíti, hogy a kínaiak is megbízhatóbbak, mint mondjuk a Media Markt (aki sikeresen tussolta el az ügyet).
Az egyetlen gond, hogy 1 hónap amíg ideér a cucc és kb még annyi, mire visszakapod az ÁFÁ-t tőlük (nem saját tapasztalat, mert eddig - sajnos - becsületes voltam).
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
korpicschess #309 üzenetére
Mennyi engedmeny volt ra?
-
válasz
korpicschess #309 üzenetére
Valami nagyon elb@ct@k ott náluk, mert ha én se írogatok nekik levelet, lehet én se kaptam volna meg a vinyót már Szerdán (egyébként 2 órája írtak, hogy látják megkaptam a terméket, és ha kérdésem lenne, akkor jelezzek feléjük)
-
korpicschess
veterán
válasz
korpicschess #267 üzenetére
Azóta visszaírtak, hogy továbbítják elbírálásra (!) a vételi igényemet (mintha csak most jeleztem volna, hogy meg akarom venni... nem fizetem már ki napok óta).... Szánalmas banda. (WD vinyó, remélem küldik)
-
válasz
korpicschess #261 üzenetére
Na már a kezemben is van, gari nem derült ki, de úgyis útban voltam, így bementem a helyi Mediába, és ott kiderült 2 év van rá, kértem egy papírt is hozzá, legalább igazolni tudjam mégis mi alapján lenne 2 év (expert-es vinyó, arra 2 évet adnak)
-
válasz
korpicschess #256 üzenetére
2 évet látok máshol, de az oldalukon egy szó nincs a jótállásról.
-
válasz
korpicschess #254 üzenetére
Nem, nem, együtt volt, amit ott látsz a mai dátummal, az új rendelés (illetve újat adtak a vinyónak)
Ezt írtam nekik:
Kérdezném, hogy mi lett a WD merevlemez rendelésemmel, nincs róla semmilyen információm, ha belépek az oldalra, és odamegyek a rendeléseimhez, teljesen üres, csak nem azt is törölték ?
Szeretnék választ kapni mihamarabb, mert a helyi boltban semmi információt nem tudtam meg, illetve annyit, hogy ők nem tudnak segíteni, önöktől meg nem kapok semmit.Ez a válasz:
Köszönjük levelét!
Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy a Western digital típusú külső merevlemezt biztosítjuk Önnek a kedvezményes áron.
A mai napon új rendelést rögzítettünk Önnek (rendelési száma : 502xxxxx), melyről e-mailben értesítést küldtünk.
A felmerült kellemetlenségek miatt szíves elnézését kérjük, köszönjük.
Köszönjük, hogy Online Ügyfélszolgálatunkhoz fordult!UI: Garancia, nem tudom, de remélem nem egy év
-
válasz
korpicschess #251 üzenetére
Írj rájuk, hogy sürgősen szeretnél választ kapni, hogy mi van a vinyóval, én megtettem, és érdekes módon a vinyót az eredeti megrendelt áron már a postára küldték (mindenről email, és postai azonosító, szóval onnan látom, hogy feladták).
Lásd Best buy topicUI: Mivelhogy törlés jött az egész rendelésemre, illetve külön a Modecom-ról, de a vinyóról nem, így rákérdeztem mivan, csak nem azt is törölték a téves ár miatt, és jött a levél, hogy szánják-bánják, és küldik a vinyót az eredeti áron.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
korpicschess #249 üzenetére
Hoppá, van olyanod? Megkerdezhetned, ha nyerhető akkor a sz@rt is kiverik az MM-ből. Bar ha laptopot vettel ott egyertelmu volt az elarazas.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bittorrent topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest