Új hozzászólás Aktív témák
-
korpicschess
veterán
Végre tudtam egy férfivel is beszélni az ügyfélszolgálaton... Jövő héten küldik a vinyómat, többit visszautalják.
-
korpicschess
veterán
válasz
korpicschess #267 üzenetére
Azóta visszaírtak, hogy továbbítják elbírálásra (!) a vételi igényemet (mintha csak most jeleztem volna, hogy meg akarom venni... nem fizetem már ki napok óta).... Szánalmas banda. (WD vinyó, remélem küldik)
-
korpicschess
veterán
Úgy, hogy nem fizettél nekik több pénzt? Már azon is filózok, hogy erre is képesek minden más bolttal szemben csak 1 év garit adni, ezzel a hozzáállással, akkor kell-e nekem az a vinyó...
Látom neked külön rendelésen volt. Mondta nekem az ügyintéző, hogy a ma adnak postára cuccokat...
Én voltam olyan balga, hogy egybe rendeltem a kettőt, mert reálisnak tűnt a tab ára (pedig gondoltam rá, hogy külön kéne)... -
korpicschess
veterán
válasz
wwenigma #250 üzenetére
Tabot vettem, meg egy 1,5 TB-os WD vinyót, amit azóta az edeti 19k-ról fel-le árazgatnak, emailre már több, mint 1 napja nem válaszoltak (hétfő késő délután írtam).
Úgy voltam vele, hogy szarok rá, de így, hogy választ se kapok, se terméket, semmit...
Még 20k-m náluk van azért azon a 35-ön felül, mert töröltettem egy korábbi rendelésem, mert 2 különböző bolt beli vevőszolgálatos nem volt képes normálisan megmondani, hogy mennyi garancia van egy termékre (emailbeli reakció ott is későn jött)... Az is no comment. -
korpicschess
veterán
válasz
janaman01 #247 üzenetére
Na ezen én is kiakadtam mikor anno megkaptam, fel is hívtam az ügyfélszolgálatot, és kifejtettem a véleményeme...
Már sajnáltam a hölgyet, mondtam is neki inkább írok emailt... Persze nem válaszoltak a b*zik. Nekem még másik termékemet sem hozzák ki, mert az egész rendelést törölték, azóta annak a valaminek 3x írták át az árát, de én rendeljem meg külön, mert ők a már náluk levő 55k-ból azt nem tudják, csak ha újra megrendelem...Nem lehet velük mit csinálni úgysem. Annyit sem ér az egész, hogy a DAS-t megkérdezzem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Revolut
- Horgász topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest